Cok yalnızım :(

temmuz9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
19
1
86
İstanbul
Merhaba kızlar,unıversıte 3. sınıftayım,lisedekı hayatımn tam tersıne unıversıte hayatım yalnızlıgımla gecıp gıdıyo,yalnızlıktan yoruldum,kımseyle konusamamaktan yoruldum,burda sanal da olsa belkı arkadaslıklar kurarız.burda okudugum konularda aynı dert sahıbı olan arkadasları gördum

Yalnızlık neden çekiyorsun. Bu konuyu bence bir irdelemelisin. Kafa dengi insan bulmak zor. Kötü olacağına hiç olmasın daha iyidir. Ben de yalnızlığı severim. Hep kendim tek dolaşırım, tek başıma hiç bilmediğim daha önce hiç gitmediğim bir şehire öyle kafama estiği için gittim. Hatta yabancı bir ülkeyede gidecektim lakin şartlar sebebiyle akrabalardan birileriyle gittim ama orayı hep tek dolaştım :) Seviyorum ben ya. Arkadaşlar hep sitem ederler bana geziyorsun dolaşıyorsun bize haber vermiyorsun bizde gezelim seninle filan diye :D Önce bence kişi kendini doyurmalı, kendi isteklerini tamamlamalı. Sonra zaten birileri sana yalvarıyor benide al yanına diye ben bunu gördüm şahsen.

Haklısın öyle olmalı ama ıste ırade gerktıren bısey guclu olmak,ben bıraz fazla duygusalım sanırım ,cok guclu duramıyorum,kendım bıseyler yapcak guc bulamıyorum

Haklısın öyle olmalı ama ıste ırade gerktıren bısey guclu olmak,ben bıraz fazla duygusalım sanırım ,cok guclu duramıyorum,kendım bıseyler yapcak guc bulamıyorum

Bende çekingendim hemde fazlasıyla. Yavaş yavaş kırdım kabuklarımı. Hala da kırmaya devam ediyorum. Sınırlarımı ya da baskalarının koydugu sınırları kaldırmak gerekiyor zihinden. Bunun için en tavsiye edebileceğim yöntem kazendir. Yani parça parça küçük küçük adımlarla kendi sınırlarını delmek gerek. Mesela yalnız olduğunu hissettiğin anda çık dışarı bir yere otur ya da bi etkinliğe katıl. İnsan kendi kendine yetmeli. Hiç bir insan kendi üstüne yük olacak, yapışacak bir kişiyi istemez. Önce sen kendi zevklerini, keyiflerini belirlemelisin. Mesela benim ilgi alanım vardı o alanla ilgili kursu araştırdım sordum gittim ve orada çok güzel arkadaşlıklar edindim. Deseydim ki ya benim yanımda kimse yok acaba birisi gelse mi gelir mi vs vs. büyük ihtimal millet nazlanırdı. Şimdi hayran hayran oo kurslara gidiyorsun ne güzel diyorlar.

Ben endustrı muh okuorum kaızen temel felsefe :) ben aslında cekıngen bırı degılımdr ama unıversıtede yasadgm bazı seyler böle olmama sebb oldu ama haklısın baslamak lazm bı yerden,hos ben baslıorm da ama kalıo ölece,ama yorumunu okuyunca motıve olmadım degıl ,tesekkur ederım :)

dışardan baksan yalnız değilim çok arkadaşım var ama kimseyi kendime yakın hissedemiyorum dolayıısyla yalnızım yani

gerçek bi dosta rastlamak mümkün olamayabiliyo her zaman malesef

Bende çekingendim hemde fazlasıyla. Yavaş yavaş kırdım kabuklarımı. Hala da kırmaya devam ediyorum. Sınırlarımı ya da baskalarının koydugu sınırları kaldırmak gerekiyor zihinden. Bunun için en tavsiye edebileceğim yöntem kazendir. Yani parça parça küçük küçük adımlarla kendi sınırlarını delmek gerek. Mesela yalnız olduğunu hissettiğin anda çık dışarı bir yere otur ya da bi etkinliğe katıl. İnsan kendi kendine yetmeli. Hiç bir insan kendi üstüne yük olacak, yapışacak bir kişiyi istemez. Önce sen kendi zevklerini, keyiflerini belirlemelisin. Mesela benim ilgi alanım vardı o alanla ilgili kursu araştırdım sordum gittim ve orada çok güzel arkadaşlıklar edindim. Deseydim ki ya benim yanımda kimse yok acaba birisi gelse mi gelir mi vs vs. büyük ihtimal millet nazlanırdı. Şimdi hayran hayran oo kurslara gidiyorsun ne güzel diyorlar.

çok doğru söylüyosun cümlelerin ateşliyo insanı resmen tespitler güzel: )

belkide geçicidir..
yani sen farkında olmadan yanındakilerden uazaklaşmışsındr..depresif bi durumda olablir tabi..
kafa dengi kimse yok mu çevrende?
mesela ilk yıllarnda genelde insanlar bi ark çevresi oluşturur..ve mezun olana kadar devam eder..
senin olmadı mı öyle?
bu arada biz varız yanlız sayılmazsn dostum :)

Merhaba kızlar,unıversıte 3. sınıftayım,lisedekı hayatımn tam tersıne unıversıte hayatım yalnızlıgımla gecıp gıdıyo,yalnızlıktan yoruldum,kımseyle konusamamaktan yoruldum,burda sanal da olsa belkı arkadaslıklar kurarız.burda okudugum konularda aynı dert sahıbı olan arkadasları gördum

Neden kurmayalım kı tabıkı kurarız kadınlar kulubu bırımız olmazsak dıgerımız bırbırıne destek olan bır kulup:kkk:

Back
X