çok yalnızım

metarialgirl

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
3
1
6
35
İzmir
Ben 26 yaşında izmirde yaşayan 6 yıllık evliyim.ailemdeki şiddet ve mutsuzluktan eşime kaçtım ve altı yıldır ailemi görmüyorum.eşimin ailesi de bize yardım etmedi ilk evlendiğimizde yastığımız dahi yoktu.açıkçası lafta destekler ama bana ana babalık yapmadılar.2 yıllık üniversiteden terkim ailedeki sorunlardan dolayı açıkça yolumu kaybetmiştim ve kaçınca bıraktım.eşim 275 tl haftalıkla mobilyacıda çalışmakta patronu kötü birisi mesailerden dolayı çok çalışıyor hatta yazın daha çok aslında çok iyi biri beni de çok seviyor ama yetmiyor ancak geçiniyoruz bundan dolayı çocuk yapmaya korkuyorum benim gibi olsun istemiyorum.bu zamana kadar çalışmak istedim ama iyi bir iş yok ön muhasebede çalıştım ama eşimden dolayı taşındık işte bulamadım bir daha evde kira bayanlar.aile yok eşimin ailesi de gelip gitmez pek aramazlar da pek bayramdan bayrama.ailemi görmeyi çok istiyorum ne olursa olsun aile başka ama kabul etmezler diye korkuyorum isteseler beni bulamazlar mıydı diye de düşünüyorum çünkü onlarda izmirde ne olur akıl verin hanımlar ne yapmalıyım

Ailenizi en iyi siz tanırsınız tabii tutumları nasıl olur bilmiyorum ama 6 yıl geçmiş üzerinden ve eminim ki onlarda sizi özlemişlerdir. Keşke bu zamana kadar eşinizle birlikte el öpmeye gitseymişsiniz ama sanırım çekindiniz onlarda muhtemelen sizden beklemişlerdir ilk adımı. Ne olursa olsun onlar sizin aileniz ve bir anne-baba ne kadar kızarsa kızsın evladından vazgeçemez diye düşünüyorum. Eşinizle birlikte el öpmeye gitseniz belki arayı yumuşatabilirsiniz.

Ailenizi maddi destek için mi görmek istiyorsunuz özlediğiniz için mi anlayamadım ben

Ailenle konusmaya calismalisin. Belki geri cevirecekler ama bu riski almaya deger. 6 sene olmus , onlarda ozlemistir seni. Bir cikolata alip, kapilarina dayanirsin. Onun disinda evliligin daha oturmamisken cocuk yapmamakla en dogru karari veriyorsun. Birde yeni bir is aramaya baslamalisin.

asla arkadaşlar ailem den tek beklentim beni affetmeleri iş arıyorum zaten ama artık çok ta cocuk istiyoruz en azından hamilelikte ailem yanımda olsun isterim ben çalışırım onlara da yardım etmek isterim çünkü onlar da ancak geçiniyorlar 16 yaşında erkek kardeşim var en çok onun tavrından korkuyorum bu arada artık üzüntüden mi bilmiyorum mitral kapak yetmezliği teşhisi kondu ama minimal düzeyde miş

anladığım kadarıyla çocuk yok henüz. bence bir iş bulup çalışmalısın eşinin aldığı gerçekten çok az ve dediğin gibi ancak idare ediyorsunuzdur yetmezki o para
okulunu da dışarıdan bitir canım herşeyin telafisi var ailen de eminim seni çok özlemiştir git görüş bence en azından annenle görüş anneler yufka yüreklidir kızamazlar ki evlatlara
Allah yuvana huzur bereket versin inş hersey düzene girer

Ailenin telefonu yok mu? Konuşup ağızlarını arayabilirsin, görüşmek isteyip istemediklerini anlarsın.

Bilmiyorum sorunlarınız ne kadar ciddi boyuttaydı ama 6 sene çok fazla. En azından annen ile dışarıda bir yerde görüşemezmiydin? Allah korusun ona bişey olsa üzülmez misin?

ailendeki çatışmayı bilemeyecegim fakat su an barısmak gibi bir istegin var ama cesaretin yok sanırım.
artık evlenmişsin, maddi sıkıntılarınız olsa da eşini seviyorsun sorun yok diyorsun.
yerinde olsam eşimle konusur, once arar telefonla konusur sonra da esimle beraber el öpmeye giderdim.
fakat telefonda ters cevap vermeleri veya kapıya gidince kovlamaları ihtimaini goze al.
sonuc olumsuz olsa da cocugun oldugunda tekrar arar haber verirsin son gorev olarak baktın ilgilenmiyorlar sen de zorlama.

muhasebe olmasa da baska islerde calısabilirsin. lise mezunusun sanırım, diplomanı kabul eden her ise basvurmayı dene.
ilerde cocugunuz oldugunda daha da zorlanırsın...

üzüldüm (((
ama zamanında sana sahip çıkmayan bir aile şimdi ne kadar destekçi olur bilemedim
umarım en kısa sürede bir işbulur ve azda olsa rahataerersiniz eşine sarıl

Ailenden sende mi şiddet görüyordun, yoksa babanız annenize mi bunu dewamlı yapıyordu..
Başka iş bulamaz mı eşiniz bi taraftan.. Patronu belli ki kullanıyor eşinizi fazladan çalıştıyor.
Böylelerinide rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın..
Bence sizde kariyet net falan bir sürü yere başvuru yapın..
Gerekirse mağazacılık yapın, eşinize destek olun madem arkanızda kimse yok..
Ve çocuk falan düşünmeyin bi süre dahaa

kocaman 6 yıl....
çok uzun bir zaman değil mi bu? bu zaman içerisinde bir kere bile aramadılar mı :26:
aslında iş bulmak o kadar da zor değil, sekreterlik vs. hiç yok mu, internetten de iş ilanlarına bakabilirsiniz aslında

Zor bir durum 6 yıl dile kolay.

Aile büyüklerini araya sokup aileni çok özlediğini, barışmak istediğini söyleseniz olmaz mı?

Büyük oldukları için belki sizin aramanızı istiyorlardır.Bence arayıp bi şansınızı deneyin.Hiçbirşey kaybetmezsiniz.Ne kadar mutsuz olmuşta olsanız sonuçta sizin aileniz.Kesinlikle arayın,bugüne kadarda tepkilerinden çekindiğiniz için arayamadığınızı özellikle belirtin...

6 yıl içinde hiç mi özlemedin anne ve babanı?
kaçtığın için demek ki ailen sana kırılmış.gönlüllerini almak sana ve eşine düşüyor.git çal kaplarını.dile kolay 6 yıl.tabikide sizi çok özlemişlerdir.özellikle anneniz.bu zaman içinde hiç mi haberlerini almadınız? 16 yaşındakı kardeşinden niye çekiniyorsunki?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…