çok yalnızım

YURDUM

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
173
30
623
Konya
benim bi sorunum var aşık olamıyorum bir erkekten çok çabuk soğuyabiliyorum.sonra onlara da yazık oluyor bana da yanlış anlamayın çok fazla kişiyle çıkmadım tabi ki iki ilişkim oldu ikiside 1 ay sürdü zaten unuttum gitti. 18 yaşındayım ve bu böyle sürer diye korkuyorum, doğru dürüst biri çıkmadı karşıma nedense.. çirkin bi kızda değilim aslında kendime göre tabi . arkadaşlarım tarafından sürekli eleştiriliyorum bu da beni sinir ediyor ne yapacam bilmiyorum artık aşık olmaktan korkmak istemiyorum..

benim bi sorunum var aşık olamıyorum bir erkekten çok çabuk soğuyabiliyorum.sonra onlara da yazık oluyor bana da yanlış anlamayın çok fazla kişiyle çıkmadım tabi ki iki ilişkim oldu ikiside 1 ay sürdü zaten unuttum gitti. 18 yaşındayım ve bu böyle sürer diye korkuyorum, doğru dürüst biri çıkmadı karşıma nedense.. çirkin bi kızda değilim aslında kendime göre tabi . arkadaşlarım tarafından sürekli eleştiriliyorum bu da beni sinir ediyor ne yapacam bilmiyorum artık aşık olmaktan korkmak istemiyorum..

daha 18 yaşındasın bu kadar acele etme sevilmedim diye.çok küçüksün daha.
hem arkadaşların neden sürekli eleştiriyo seni?

daha 18 yaşındasın bu kadar acele etme sevilmedim diye.çok küçüksün daha.
hem arkadaşların neden sürekli eleştiriyo seni?

sınıfta bir kaç kişi konuşmak istedi benimle ben kabul etmedim ama adım çıktı gibi birşey kızlar çok tuhaf bakıyorlar bana konuşmuyorlar selam vermiyorlar bazen beni her gördüklerinde saçım olur başım olur vs. eleştiriyorlar bundan da sıkıldım sanki benim hakkımda çok yanlış düşünüyorlar ben böyle düşünmelerini istemiyorum hiç ..

sınıfta bir kaç kişi konuşmak istedi benimle ben kabul etmedim ama adım çıktı gibi birşey kızlar çok tuhaf bakıyorlar bana konuşmuyorlar selam vermiyorlar bazen beni her gördüklerinde saçım olur başım olur vs. eleştiriyorlar bundan da sıkıldım sanki benim hakkımda çok yanlış düşünüyorlar ben böyle düşünmelerini istemiyorum hiç ..

senden hoşlananlara hayır dediysen nasıl adın çıkıyo onu anlamadım :30::30:
bence arkadaş çevreni gözden geçir derim bi anormallik olduğu kesin :20::20:

senden hoşlananlara hayır dediysen nasıl adın çıkıyo onu anlamadım :30::30:
bence arkadaş çevreni gözden geçir derim bi anormallik olduğu kesin :20::20:

hani dişi kuyruk sallamayınca erkek yanaşmaz mantığıyla düşünüyorlar sanırım o yüzden olabilir :D arkadaş çevrem evet fazla anormal :46:

Herseyini arkadaslarina anlatma. Nekadar yakin arkadas olsalar bile kendi kafalarinda baska cizerler seni. Asik olamama kismina gelince, bende ayni senin gibiyim 4 yas büyüküm mesela evlenme yasim geldi ama kolay kolay secemiyorum kimseyi. Zamanla kismetimiz cikar diye düsünüyorum 😁

Herseyini arkadaslarina anlatma. Nekadar yakin arkadas olsalar bile kendi kafalarinda baska cizerler seni. Asik olamama kismina gelince, bende ayni senin gibiyim 4 yas büyüküm mesela evlenme yasim geldi ama kolay kolay secemiyorum kimseyi. Zamanla kismetimiz cikar diye düsünüyorum 😁

inşallah olur ya Allah istemiyorsa olmuyordur herşeyde bi hayr vardır bu mantıkla düşünüyorum artık..

18 yaşında kaç kişiyle olacaktın ki? Sanki 30'larındasın hiç kimseyi sevememişsin,birliktelik yaşamamışsın gibi yazmışsın.Hele dur bakalım

Arkadaşlarına gelince,öyle arkadaşlık olmaz zaten,sen iyisi mi ortamını değiştir.Bir şeyler için de acele etme

nasip kısmet işi bunlar canım. benimde bi ara öyleydi. 15 gün 20 gün sürüyordu. yahu dedim bende mi sıkıntı vara adamları kaçırıyorum :26: ama işte öyle olmuyormuş. nasibinde kim varsa elin ayağın bağlanıyormuş. yaşın daha çok genç kimbilir kimler gelir. hiiiç üzülme. önceliğin geleceğin ve mesleğin olsun. sevgilerle..:34:

Bu yaşlar sizin en cıvıl cıvıl olmanız gereken yaşlar..
Ümitsizliğe kapılmanın ne alemi var..
Önünde daha seneler var..

cnm bende 28 yasimdayım. ama kafama takmıyorum artk .. zamana bıraktım hayatımın akısında ılerliyorum :) cunku ne kadar cok takarsan istersen o senin ımthanın oluyor ve olcagı varsada olmuyor :) sen daha gencsın zamana bırak emınım allah hayırlı ınsanlarla karsılastrıcaktır. unutma suan biri yoksa hayatında allah ondan koruyordur seni :34:

Daha 18 yaşındasın , 2 ilişkin oldu ve kimseyi sevemem diye korkuyosun??

27 yaşındayım , 3 ilişkim oldu.25 yaşında aşık oldum..

Aşkın yaşı yoktur demenin bir başka yolu sanırım.. Yersiz sıkıntı yapıyorum anladım artık :2:

Geçen gün eski komşumuzu gördüm kendisi 70 lerine yakın inanılmaz entellektüel,kültürlü bir istanbul hanımefendisidir..evlenmişti yabancı bir beyle..elelelerdi..ve o kadar birbirlerine yakışmışlardı ki..aşık oldukları her hallerinden belliydi :)

Geçen gün eski komşumuzu gördüm kendisi 70 lerine yakın inanılmaz entellektüel,kültürlü bir istanbul hanımefendisidir..evlenmişti yabancı bir beyle..elelelerdi..ve o kadar birbirlerine yakışmışlardı ki..aşık oldukları her hallerinden belliydi :)

gençliğimizi yaşayalım yaa zaman akıp geçiyor gerçekten çıkarsa çıkar zaten birisi eğlenmemize bakalım bizz :46:

Back
X