Çok yalnızım..

bnde sml de okudum sınıf 25 kişiydi ve bir kişi vardı ki kimseyle anlaşamazdı kendisinin annesi yoktu ona bakarsan bnmde babam yoktu ama ben anlaşırdım çoğuyla .bilemedimki ne desem ailesl problemn var mı
Hayır tabi ki çok düzenli bi hayatım var çok da mutluyum sadece onların varlıkları beni huzursuz ediyo onalrla takılmak istemiyorum yalnızlığı seviyorum başlıkta öyle yazdım fakat sadece onların yanında öyle hissediyorum onları görmesem zaten umrumda olmaz arkadaşım olmamasıç

Meraba, ben 17 yaşındayım smlde okuyorum ve şuan stajdayım. Arkadaşlarımla yaşadıklarımı biliyosunuzdur bilmeyenler için özet geçiyim sınıftaki 30 kişiden 29uyla konuşmuyorum geri kalan bir kişi de benim zaten kısacası bu. Kültür farkımız var arada anlaşamadık, çok cahiller herşeyime laf ettiler bi hırkaya nası 70 tl verirmişim diye 1 hafta konuştular. Şimdi yalnızım çok huzursuzum sınıfta 2 grup var ikisini birbirine düşürmüşüm iki yüzlüymüşüm gibi davranıldı çok huzursuzum sürekli ağlama hissim var ve daha 1 yılım var napıcam ben kurtulmak istiyorum bu okuldan işin komiği başka sml yok.
nereden bliyolar 70lira verdgni.belkide kultur farkindan dolayi seni havali gorup.simarik gorup aralarina almak istemiyolardr.keske.sende nabza gore serbet verseymissinde yalniz kalmasaymissin.cunku bi sene cok zor ve uzun gelecek sana bu seklde.bu durumlarsa cogunluga uymadan olmuyo malesef.biliyormusn okulun son haftasiydi.4sene boyunca yedgm ictgm ayri gitmeyen lise wrkadasm son hafta etegi acildi onu uyardm dikkat et dedm.oda sen etegimi actn diye ustume yurumusti sonra ayni gun icnde siniftaki tum kizlara yaklasp beni kotuleyp yalniz birakmsti.durduk yere kufurler v.b soylemisti.halbuki asil sebep hoslandigi cocugn benden hoslanmasiymis sonradan haberm oldu
o.ama o bi hafta iskence gibydi.ve ben karnemi bile almaya gidememistm kimseyi gormemek.icn... cok.zor ve uzucu bir sey yalniz birakilmak.

Hayır tabi ki çok düzenli bi hayatım var çok da mutluyum sadece onların varlıkları beni huzursuz ediyo onalrla takılmak istemiyorum yalnızlığı seviyorum başlıkta öyle yazdım fakat sadece onların yanında öyle hissediyorum onları görmesem zaten umrumda olmaz arkadaşım olmamasıç

ama toplulukda yasıosun hiç mi kimseye ihtiyac duymuosun istem dışı bile ihtiyac duyabilirsin (Allah korusun bayılma v.s)

Bi kere tum sinif bana kusmustu:) baya konusmadilar.bi iki kisi haric.bi kisi fistekledi onlari.digerleriyle sorunum yoktu

Ergenlerde sürü psikolojisi oluyo boyle.populer birilerini kizdirdiysan hele herkes cephe aliyo
Ben cok yasadim bunlari.biraz dogrucu davut olunca sivriliyosun

Bi ortamda yalniz kalmak cok kötü.anliyorum.ama inan degmez.

nereden bliyolar 70lira verdgni.belkide kultur farkindan dolayi seni havali gorup.simarik gorup aralarina almak istemiyolardr.keske.sende nabza gore serbet verseymissinde yalniz kalmasaymissin.cunku bi sene cok zor ve uzun gelecek sana bu seklde.bu durumlarsa cogunluga uymadan olmuyo malesef.biliyormusn okulun son haftasiydi.4sene boyunca yedgm ictgm ayri gitmeyen lise wrkadasm son hafta etegi acildi onu uyardm dikkat et dedm.oda sen etegimi actn diye ustume yurumusti sonra ayni gun icnde siniftaki tum kizlara yaklasp beni kotuleyp yalniz birakmsti.durduk yere kufurler v.b soylemisti.halbuki asil sebep hoslandigi cocugn benden hoslanmasiymis sonradan haberm oldu
o.ama o bi hafta iskence gibydi.ve ben karnemi bile almaya gidememistm kimseyi gormemek.icn... cok.zor ve uzucu bir sey yalniz birakilmak.
Benim daha 9 aydır tanıdığım insanlar olduğu için zaten normaldede arkadaşım olmadığı için koymadı yalnız değilim bi arkadaşım var yemek yiyoruz içiyoruz fakat onlar beni huzursuz ediyo bu kadar

Bi kere tum sinif bana kusmustu:) baya konusmadilar.bi iki kisi haric.bi kisi fistekledi onlari.digerleriyle sorunum yoktu

Ergenlerde sürü psikolojisi oluyo boyle.populer birilerini kizdirdiysan hele herkes cephe aliyo
Ben cok yasadim bunlari.biraz dogrucu davut olunca sivriliyosun

Bi ortamda yalniz kalmak cok kötü.anliyorum.ama inan degmez.
Evet tam da öyle oldu doğruluk değildi sıkıntımız onlar zaten kendileri kendi içlerinde çelişiyolardı. Sıkıntı değil diyorum ya tek istediğim benden uzak durmaları yalnızlıktan korkmuyorum ki yalnızda değilim zaten

Lise 3'e kadar sınıftakilerle mükemmel ilişkilerim vardı, lise 3 te okul değiştirmek zorunda kaldım. Bu sefer de sınıfın erkekleri komple benle uğraşıyorlardı. Kızlarıysa kendi hallerinde, herkes bi eküri bulmuş kendine onunla takılıyordu:KK50: Neyse ki bi süre sonra ben de kendime bir eküri buldum da huzura ermiştim:KK76:
Böyle şeyler senin yaşlarında herzaman olur. Takmayacaksın, rahat olacaksın. O zaman sana saygı duyarlar işte.

Bi arkadaşım var artık diyorum ya yalnız kalmaktan korkmuyorum onlar gözümün önünde olunca huzurum bozuluyo yaptıkşarı cahillikleri hatırladıkça tiksiniyorum istediğim onları görmemek bu kadar hani birinden nefret ettiğinde görmek istemezsin ya öyle

Back
X