Çok yalnızımm

Sessizzzzzz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2015
74
3
29
eşimle aram berbat anlaşamıyoruz artık bunaldım ne yapmalıyım bnmle konuşmuyor hiç bişey yapmıyor o kendi hayatını yaşıyor ben kendi hayatımı sabahtn akşama kadr çalışıyoz ewe geliyoz birbirimizn yüzene bakmıyoruz ayrıca daha 2 senelik evliyim herseyle ben ilgileniyorum sorumsuz yalancı ve bencil hep kndini düşünüyor ve artık yoruldum yaşım büyük işler yapıyorm eşimn arkasını toplamaktan yüzüne bakasım gelmiyor artık dışarıdaki sevgilileri gördkce imreniyorum kimn ahını aldımda bunları çekiyorum die kara kara düşünüyorum

eşimle aram berbat anlaşamıyoruz artık bunaldım ne yapmalıyım bnmle konuşmuyor hiç bişey yapmıyor o kendi hayatını yaşıyor ben kendi hayatımı sabahtn akşama kadr çalışıyoz ewe geliyoz birbirimizn yüzene bakmıyoruz ayrıca daha 2 senelik evliyim herseyle ben ilgileniyorum sorumsuz yalancı ve bencil hep kndini düşünüyor ve artık yoruldum yaşım büyük işler yapıyorm eşimn arkasını toplamaktan yüzüne bakasım gelmiyor artık dışarıdaki sevgilileri gördkce imreniyorum kimn ahını aldımda bunları çekiyorum die kara kara düşünüyorum
ne hakkında yalan söylüyo yada söyledi

Bunun icin ah almış olmana gerek yok. Bela geliyorum demiyor.

yalancı insanla ömür geçmez !

Napıcaz peki kullanılmaktan bıktım artık ben ay sonunu düşünürken o benm paramı yiyor bişey dedimdede susuyor

Aranizdaki buzlari eritecek sey bir tatil olamaz mi mesela? Tekrar flört etseniz sevgili gibi olsaniz? Bu dediklerinizi ona kirmadan soyleseniz?

Niye cekiyonki çalışıyorsun muhtac değilsin yururmu böyle evlilik cocuk yazmamissin yoksa düşünme bile :KK14:

Ailesi konusunda ailesi maddi durumu iyi değil kendi hallerindeler ama görümcem olcak fesat kadın 10 milyar kredi çekmiş eişimn üstünden tabi krediyi görümcem ödicekmiş ve benm haberim olmasn demş tembihlemş tabi bnde öğrendim snra kredi kartını eksiye düşürmüş bana bunları demiyor mailden herşeyi öğrendim ve sustu bi ıçıklama bile yapmadı artık giç bişeyine inanmıyorum

Hayır çocuğum yok ewim var arabam var diyorum ya beni kullanıyor artık seviyorm demesine bile inanmıyorum ve öbürsü gün bişey yokmuş gibi bana hadi akşam yemeğine çıkalm diyor hey allahm ben nelerle uğraşıyom o ise ney peşinde zaten bu olayladan beri yanıma gelmiyor

Bodruma tatile gittik bn barda sabaha kadr içip dans etmek istedim o ise masada kös kös oturmak elinde bi telefon bi leptop başka bişey umrunda değil

Babam sağolsn babam sayesinde ama bn çok yanlışlar yaptım ve napıcm bilmiyorm

Ve emin ol bu yaşadklarım yüzümden ew araba hiç bişey yüzüm gülmüyo ve işim gereği sabhtn akşama kadr gülmek zorundayım bana okadr zor geliyr ki

19 yaşındasın 2 yıl önce evlendin. evin var araban var. vay beeee sen hayatta baya hızlıymışsın ..
madem evin araban var boşa gitsin

Ben da yeni üyeyim belki benden önce bri kullanmıştır bilmiyorum böyle zamanım bile yoktu benm ama artık dermanı kndimde bulamadm için böle siteye ilk defa üye oldm blki bi yaşayan olmşturda bana akıl verir die

Avea ttnet türk telekom tivibu mağazada satışları yapıyorum ve seminerlerim oluyor satış danışmanıyım

Kaç yaşında evlendin?¿?¿?

17 yasinda evlendin 2 yıllık evlisin oylemi

X