Çok yanlızım kızlar .siz bari konuşun benimle :(

Nur_ece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
621
181
103
Çok bunaldım yalnızım 2 çocuk annesiyim 3.5 aylık kızım var. Bu aralar ruh halim hiç iyi değil .. kırk yılım başında öfke patlaması yaşadım dün eşime patladım ortada birşey yokken kavga çıktı. Çünkü nazık bir tek ona geçiyor. Onunla alakası olmadığını söyledim . İyi değilim dediğim de yanımda olmasını isterdim .. onun yaptığı şey bağırıp çağırmak oldu.. zaten gel gitli bir evliiğimiz var. Çok yalnızım dedim sen bu kafayla çok yalnız kalırsın dedi bana. Ölmeyi bişe aklımdan geçirdim :((

Ay konuşmaz mıyız? Yalnız hissetmeyin yavrularınız varmış. Size yoldaş olacaklar İnşallah.

Bir de yeni doğum yapmışsınız. Ondan da oluyormuş. Günlük hayatta o kadar sakin bir insandım ki doğumdan sonra bir müddet kendimi tanıyamadım. Eşime sardım ben de. Ama geçiyor. Yavrularınızı kucaklayın bol bol.

Bir kere hemen o ölme ve dusuncesini atiyorsun aklindan.Ve kendini sosyallesebilecegin bir ortama atiyorsun. Mesela cocuklu annelerin bulusmalari oluyor , parka insen bile sosyallesiyorsun. Hic arkadasiniz yok mu ? Bu cok anormal bir durum cunku

2 çocuğunuz var ve biri daha çok küçük bunalmaniz normal bakın benim de 3 aylik bi kızım var inanin bazen o kadar çok yoruluyorum ki.

Ufak ufak yürüyüşler yapın yarım saat olsa da olur Bebeğinizi annenize veya bir yakınıniza bırakın 3 günde bir yürümek çok iyi gelecektir. Ben çözümü böyle buldum.

Ay konuşmaz mıyız? Yalnız hissetmeyin yavrularınız varmış. Size yoldaş olacaklar İnşallah.

Bir de yeni doğum yapmışsınız. Ondan da oluyormuş. Günlük hayatta o kadar sakin bir insandım ki doğumdan sonra bir müddet kendimi tanıyamadım. Eşime sardım ben de. Ama geçiyor. Yavrularınızı kucaklayın bol bol.
Eşim benimle küs şuan konuşmuyor .. yaptığım şeyin kendisiyle alakası olmadığını söylememe defalarca özür dilememe rağmen dünden beri..

Bir kere hemen o ölmem ve dusuncesini atiyorsun aklindan.Ve kendini sosyallesebilecegin bir ortama atiyorsun. Mesela cocuklu annelerin bulusmalari oluyor , parka insen bile sosyallesiyorsun. Hic arkadasiniz yok mu ? Bu cok anormal bir durum cunku
Hayır öyle yakın bir arkadaşım ypk hepsi il dışında komşularım benden yaşça büyükler ama diyalogumuz iyi Allah'tan

Ne ölmesi saçmalamayın. 2 tane çocuğunuz var, siz olmasanız onların hali ne olur?

Yeni doğum yapmışsınız, alışma sürecindesiniz hala. Biraz zaman geçsin, çalışmayı düşünmez misiniz? İyi gelecektir eminim.
Eşim çalışmamı istemiyor maalesef

2 çocuğunuz var ve biri daha çok küçük bunalmaniz normal bakın benim de 3 aylik bi kızım var inanin bazen o kadar çok yoruluyorum ki.

Ufak ufak yürüyüşler yapın yarım saat olsa da olur Bebeğinizi annenize veya bir yakınıniza bırakın 3 günde bir yürümek çok iyi gelecektir. Ben çözümü böyle buldum.
Diğer kızım da küçük 2.5 yaşında..em son ne zaman dışarı çıktınız desen 1 ay oldu diyebilirim

Ne güzel cocuklariniz var Ne yalnızlığı
Bu arada konuşuruz tabi ne zaman istersen yazabilirsin :)

Benimde dogumdan sonra cok gergin oldugum esime cocuklarima patladigim donemler oldu .Bugunde o gunlerden biriydi ,bana yuruyus cok iyi geliyor.Gergin oldugum zamanlar hemen evden cikiyorum.Tavsiye ederim.Parka bile gitseniz size cok iyi gelir.

Eeee söyle bakalım kaynanangiller ne yapıyor.Hadi bize onu anlat fişnik yapalım:KK48::KK48::KK48:

sorumluluklar bazen insanı bunaltır yetişken olmak zor :) sinirliyken konuşmaması bence mantıklı çünkü siz daha fazla kırılırsınız hassas dönemden geçiyorsunuz çünkü. evlilik sanırım hayal ettiğiniz gibi değil onunda bunalımı var. çocuğunuz küçük diye çalışmanızı istemiyordur büyüdükleri zaman çalışırsınız :)

Tabiki konuşalım. Ben x(ismimi vereydim iyiydi ama bunla idare et),nasılsın gulum ben ablamda çay içiyorum ve sıkılıyorum : (

Back
X