ÇOK YANLIZIM NOLUR YARDIM EDİN

burcus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
17
1
86
İstanbul
Kızlar merhaba. İsmim Burcu. Ben yedi yıllık evliyim. ve depresyon hastasıyım. Bu hastalıktan mütevelli çocuğumda yok. Ben istiyorum ama eşim istemiyor.Kayınvalidemlede sorunlarım var. Ve çalışmıyorumda. İnsan içine çıkmaktan korkuyorum. çok yanlızım.eşimde anneci biraz.onunda sevgisi yok sayılı artık. Çok yanlızım kızlar.. Konuşmak için bile olsa birilerine htiyacım var. kursa gitmek istiyorum ama hem korkuyorum hemde nereye gitsem bilmiyorum.bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

neden korkuyorsun... insan içine cıkmaktan mı hata yapmaktan mı... bir de evlenmeden önce de böyle miydin... kendi ailenle ilişkilerin nasıl

Belirli bir süre dışarı çıkmazsan veya insanlarla iletişim kurmazsan,bu alışkanlık haline gelebilir. Ve sonraki aşamada hastalık halini alabilir. Dikkat et.

evlenmeden önce böyle değildim kızlar evlendikten sonra oldu. Korkumda yine yanlış insanlar olucak kavga edicem ve onlarlada konuşmıcam yalnız kalıcam iyice diye korkuyorum..Ailemle ilişkileirm daha iyi

kuaföre git lışveriş yap kendini hayata bağlayacak şeyler yap canım düzelirsin o zaman yıne düzelmezsen bu sefer de yardım almaya basla çok ıyı gelır sana

Uzun süre çıkmazdan kimseyle iletişim kurmazsan bu sosyal fobiye dönüşebilir en fazla ne olabilir ki diye düşün ve çık istediğini yap

Kızlar merhaba. İsmim Burcu. Ben yedi yıllık evliyim. ve depresyon hastasıyım. Bu hastalıktan mütevelli çocuğumda yok. Ben istiyorum ama eşim istemiyor.Kayınvalidemlede sorunlarım var. Ve çalışmıyorumda. İnsan içine çıkmaktan korkuyorum. çok yanlızım.eşimde anneci biraz.onunda sevgisi yok sayılı artık. Çok yanlızım kızlar.. Konuşmak için bile olsa birilerine htiyacım var. kursa gitmek istiyorum ama hem korkuyorum hemde nereye gitsem bilmiyorum.bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hangi şehirdesibiz? Belediyenin kurslaru var. Örgü, ebru, el sanatları ilginizi çeken bir taneaine yazılın

Back
X