♥gözyaşı♥;32331320 .!.:
Ayparçam, yazmayacaktım ama içimdekileri dile getirmezsem belki vebali olur diye düşündüm..
Madem danışmak istemişsin bende içimden geçenleri söyleyeyim..
Sen bu adamı sevmiyorsun, sadece bağımlı hissediyorsun..
Bu adama değil onun adına kurduğun "HAYALLERE" takılıp kalmışsın..
Hayalinde temiz masum bir sevgi var ama gerçekte ki adam senin kendi iç dünyanda sevip büyüttüğün, anlamlar yüklediğin kişi değil..
Ailen tutucu mu bilmiyorum ama sanırım bulunduğun yerde karşına başkasının çıkma ihtimali çok az ve sen bu adamda bu yüzden tutulup kalmışsın..
Evli biri olarak söylüyorum bu adamın psikolojik dengesizlikleri var ve inan ki böylesi ne kadar sevsen de çekilmez..
Evlilik ne yazık ki toz pembe değil, bırak dengesizini dengelisi ile bile çok zor..
Bence acilen kendine bir psikolog bul ve şu "HAYALLERİ" kaybetme korkusundan kurtul..
İçinde bulunduğun psikolojik durum ne yazık ki ailenin söylediklerini ve de burada yazılanların hiç birini algılaman ve anlaman için yeterli değil..
Ne kendine ne ailene eziyet etme, seven insan başkasına yan gözle bakamaz midesi bulanır..
Bunu asla unutma!
Demek ki o sevgisinde samimi değil..
O yüzden en önce yapman gereken şey bir danışmana baş vurmak ve sağlıklı düşünebilmek için yardım almak..
Bak burada 100 kişiden 99 u aynı şeyi söylüyor ve demek ki herkes aynı şeyi söylüyorsa bunda bir haklılık payı var..
Tavsiye istiyorsan al sana tavsiye, her şeyden önce git psikolojik olarak yardım al, sonra insanlar sana neden hep karşı çıkıyor kafanda ölç - tart..
Yoksa biz sana ne dersek diyelim sen hep "AMA" diyeceksin..
canim sagol uzunca yazin icin oncelikle.
Karsima baskasi cikmaz gibi bi durum yok.Kalabalik bi ortam var bu kaldigim yerde.
evet haklsiniz, 100 kisiden 99 u bile degil hepsi aynisini soyledi.
Ben daha neyi goze aliyorsam anlamiyorumki.
Dogrusu aslinda biraz kendime sordukca,endiselerimi farkediyorum.
Farkediyorumki bu konuya yazdiklarimla askina esir dusmus birisi gibiyim,uzaktan bakinca.
Ama ben aslen hep mantigin ne dedigi kalbin sesinden once gelir diyen biriym.
Onsuz yasayabilirmiyim? dusununce,evet gibi ya.
Ama korkum galiba su benim, onun benim icin cabaladigini agladigini gordugummde..
hani sanmayin dayanamiyor goz yasina felan diye.
Benim kafamdaki soru sadece, 'acaba benim icin boyle aglayan biri bidaha karsima cikarmi??'
Bana cok deger veriyor,bilmiyorum size belki yansitamam burda bunu ama.
Evlilik hakkinda konusan hep o,acele etme diyen hep ben oldum.
Hayal kuran, soyle guzel olucak boyle gzel olucak diyen hep o.
Ama nasilsa ne oluyosa anlamiyorum ve birden bi anlik bi hata yapiyor,aldatmak gibi.
Sonralari cok cok pisman oldugunu goruyorm.
2 inci aldatmaya yeltenmesindede son anda dondu, sonunda hayir ben ayparcami seviyorum diye bildi.
askerlik dustu, 1 ocaktan itibaren terhisler basliyor,uzuleyimmi sevineyimmi bilemedim ben ya..