Çok yanlızım

Enterprise

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
20
1
16
Adana
Kızlar çok garip bir duygu karmaşası içindeyim kendimi çok yanlız hissediyorum nitekimde öyleyim. 29 yaşındayım hala bekarım ve bir erkek arkadaşım yok, arkadaşlarımın boş zamanlarını doldurmaktan bıktım. Ne zaman biri sevgilisinden ayrılsa bana yapışıyor barışınca da ben bir kenara. Açıkçası ücretli evlilik ajanslarından falan medet ummaya başladım aranızda hiç oralara kayıt olan var mı? Eva ajans bilgiform falan?

Kızlar çok garip bir duygu karmaşası içindeyim kendimi çok yanlız hissediyorum nitekimde öyleyim. 29 yaşındayım hala bekarım ve bir erkek arkadaşım yok, arkadaşlarımın boş zamanlarını doldurmaktan bıktım. Ne zaman biri sevgilisinden ayrılsa bana yapışıyor barışınca da ben bir kenara. Açıkçası ücretli evlilik ajanslarından falan medet ummaya başladım aranızda hiç oralara kayıt olan var mı? Eva ajans bilgiform falan?

hersey nasip arkadasim,hic ummadigin anda birisi cikacaktir karsina emin ol.henuz zamani degildir ondan yalnizsindir. eger arkadaslarin sevgilileriyle baristiginda seni kenara atiyorsa birdahaki sefere o arkadaslarinla ona gore iliski kur. bence hic oyle ucretli evlilik ajanslariylada ugrasma herseyde vardir bir hayir diye dusun. ailenle vakit gecir.

Öyle yerlere sakın üye olma canım. Başına çok büyük dertler gelebilir. Hani derler ya kısmet işi gerçektende öyle bu işler. Seni çok iyi anlıyorum. Bende çok geç evlendim. Çok üzüldüm, moralim çok bozulurdu. Herkes gayet güzel olduğumu söylerdi, dikkatde çekerdim fakat konu ilişki, sevgili meselelerine gelince elde var sıfır. Bulduklarım adam çıkmazdı, beni isteyenleride ben istemezdim. En sonunda rabbim eşimi çıkardı karşıma. Geç oldu ama güç olmadı . Seninde vardır bir yerlerde. Sana tavsiyem öyle evlendime sitelerinden uzak dur. Hobi edinecek kurslara git. Mesela spor klubune, ne bileyim dans kursuna felan. Biraz sosyalleşirsin, çevren genişler.

Enterpriser, bencede, öyle evlilik portallarina üye olma. Orada kimbilir, ne gibi "insanlar" dolasiyordur. Inmi cinmi, bilinmez.
Nereden oldugunu sorabilirmiyim? Bende sehir degistirdigim icin yalnizlik cekiyorum su siralar.

Selamlar

Sanirim 15 milyon civarinda Istanbul´un nüfusu :-)
Yalnizlik sadece objektif olarak degerlendirilen bi kavram degildir. Bazi insanlarin cevresi insanlarla dolu olsada, kendilerini yalniz hissederler, yani subjektif anlamda.

Selamlar

Back
X