• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yanlızım :(

Nelumbo

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
38
4
6
35
İstanbul
kendimi çok yanlız hissediyorum kimsem yok konuşacak çok umutsuzum içim ağlıyor gibi canım çok sıkıldı zaten kiloda aldım artık beni kimse sevmez .

neden böyle düşündün anlayamadım hepimiz zaman zaman kilo alıyoruz kilo almanın sevılmemekle bı ılgısı yok canm :16:

manik depresiffffff :( yanlış anlama ben bu moddayken kız kardeşim bana böyle söylerde :)
her insan dönem dönem bu durumda hissediyor emin ol. kendine iyi geldiğini düşündüğün şeylerle meşkul ol geçici bir süreç bu :)
BU ARADA MANİK DEPRESİF in ne olduğunu tam anlamıyla da bilmiyorum.ama duyduğumda beni hep gülümseten bir terim oldu :) sanki hadi kızım kalk MANYAK MANYAK DEPRESYONA GİRME der gibi :)

Evet kilo insana kendini cok kötü hisettiriyor.bende 97 kiloyum ve bi 60 kilo olsam...
Ama zor geliyor bana bazi olumsuzluklardan dolayi hayatimda olan.

canım kış aylarındayız ilk kilo alan sen değilsin merak etme :) bir çok bayan zaten bu aylarda kilo aldığından şikayetçi düzenli beslenme ve sporla verirsin aldığın kiloları.. yine bu dönemlerde depresif hallerde olman normal psikologlar da bahsediyor dönemlik depresif hallerden.. kendine uğraşlar bul hareketli neşeli müzikler dinle zamanın olduğunda komedi tarzı filmler izle inşallah bu dönemi kısa zamanda atlatabilirsin

Evet kilo insana kendini cok kötü hisettiriyor.bende 97 kiloyum ve bi 60 kilo olsam...
Ama zor geliyor bana bazi olumsuzluklardan dolayi hayatimda olan.

Canım hic üzülme boşluğa da düşme. Direkt spor yapmaya başla. Ciddiyim ilk bir hafta zor gelse de sonrasından alışacaksın. Spor salgıladigi mutluluk hormonuyla kendine getirecek ve farkında olmadan zayıflatacak seni. Koş zıpla alet al sakın oturma. Oturdukca daha da karamsarlasirsin

Canım hic üzülme boşluğa da düşme. Direkt spor yapmaya başla. Ciddiyim ilk bir hafta zor gelse de sonrasından alışacaksın. Spor salgıladigi mutluluk hormonuyla kendine getirecek ve farkında olmadan zayıflatacak seni. Koş zıpla alet al sakın oturma. Oturdukca daha da karamsarlasirsin

Sagol canim,cok tesekkür ederim motivasyonun icin :)
Evet biran önce baslamaliyim spora

Sagol canim,cok tesekkür ederim motivasyonun icin :)
Evet biran önce baslamaliyim spora

Ha birde unutmadan yeşil cay :)) metabolizman icin mükemmel bir bitki. Spor artı yeşil cay. Istemesende vereceksin o kiloları bunlar sayesinde.
Sakın karamsarlığa düşme hepimizin boyle zamanları oluyor tek degilsin ;)

Bendeee...yalnizlik zor iyiki kk var buraya katilip kafa dagitabiliyorum...

Back
X