Çok yardıma ihtiyacım var

Nurrr123

Umut var mı? Dua varsa umut var.
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
413
366
53
Arkadaşlar merhaba 27 haftalık gebeyim fakat doktorumdan bu ara hiç memnun değilim mesaj atıyorum asla 2. Yi yazmazsam cevap vermiyor değişik değişik hareketler doktoru değiştirmek istiyorum Ankara’da yaşıyorum Ankara da yaşayan arkadaşlar bana yardımcı olursa öyle mutlu olurumki

Mesela ne yazıyorsunuz cevap vermiyor ?
direk arayın yada hastaneyi arayıp bağlatırın odasına

Mesela ne yazıyorsunuz cevap vermiyor ?
direk arayın yada hastaneyi arayıp bağlatırın odasına
Vücudumda enfeksiyon var bu durumda doktoruma yazıyorum ne yapmam lazım diye bana asla cevap vermiyor ikinci yazdığımda enfeksiyon hastalıklarına gidin diyor. Bende haliyle tedirgin oluyorum bebeğe geçermi diye cevap vermiyor. Magnezyum değerim baya düşük aşırı kramp ve ağrılarım oluyor dayanamıyorum artık bugün yine yazdım wp giriyor ama cevap vermiyor üzülüyorum haliyle doğuma az bir zaman kaldı ve ben şuan bunları düşünüyorum

Doktorunuz özel muayenesi olan biri mi? öyle değilse zaten özelden mesaj atıp rahatsız etmek bana hiç etik gelmiyor. direkt hastaneyi arayıp bağlatabilirsiniz mesai saatleri içinde o zaman bakar.

Doktorunuz özel muayenesi olan biri mi? öyle değilse zaten özelden mesaj atıp rahatsız etmek bana hiç etik gelmiyor. direkt hastaneyi arayıp bağlatabilirsiniz mesai saatleri içinde o zaman bakar.
Özel muayenesi olan birisi değil ama özel hastane de paket yaptırdığım bir doktor numarasnıda kendi verdi üstelik bir sorun olunca yazarsın diye. Kaldı ki üniversite hastanesinde endokrin takipliyim ordaki uzman doktorla bile telefonla irtibata geçiyorum devletin doktoru ile hiç bir mecburiyeti yokken

bu telefonda olacak bisey değil zaten direk yazmış doktora gitmelisiniz die .

Enfeksiyon evet zarar verir erken doğumu tetikler bian evvel tedavisine bakın bebegınızı kaybetmeye kadar gidebilir yani korkutmak ıcın söylemiyorum hızlıca tedavisine odaklanın die söylüyorum . Kramplarınız içinde magnezyum alabılırsınız eczaneden zaten özel alınan ücretli bi ilaç bunun ıcın doktora gerek yok gelmıssınız 27. Haftalara bu zamana kadar zaten kullanıyor olmalıydınız

suan kendısınde takipli değilseniz , doğum paketi alıp ücret ödemediyseniz mesajlarınıza cevap vermemesi normal . Gittiğiniz dönemde vermıs numarasını ama şu dönemde eğer bi ücret ödemesi yapmıyorsanız cevap verme zorunluluğu yok doktorun

Magnezyum kullanıyorum ona rağmen değerim düşük çıkıyor baya bende eczanedeki hangi takviyeyi almam gerektiğini bilmiyorum bin tane çeşit var tabiki doktoruma soracağım

Doktor size saat başı mesaj atacak değil heralde, enf hastalıklarına yönlendirmiş zaten daha ne yapabilir? Gidin dediği branşa başlasın ilacınızı. Kalbinizde bir şey olsa kardiyolojiye yönlendirecek, dişinizde olsa diş hekimine yönlendircek. Kendi alanı değilse ne yapabilir.
Oram ağrıdı burama şu oldu diye sürekli doktora yazılmaz, önemli durumlarda yazın diye veriyolar numaralarını. Kanaman olur, sancın olur, ani gelişen bir durum olur vs

Magnezyum kullanıyorum ona rağmen değerim düşük çıkıyor baya bende eczanedeki hangi takviyeyi almam gerektiğini bilmiyorum bin tane çeşit var tabiki doktoruma soracağım
Enfeksiyon konusunda kesinlikle vakit kaybetmeyin .

Ayrıca sorularınızı da parça parça sormak yerine "enfeksiyon sorunum var bebeğe zarar verir mi ne yapmalıyım "die tek mesajda yazmalısınız başka bölüme yönlendirince de teşekkür edip bırakmalısınız .

o numaraları veriyorlar acil durum için diye .
Sorduğuma cevap vermediniz ödeme yapmıyorsunuz belli ki bu durumda kendısının numarasını silip rahatsız etmemelisiniz .

internet çağındayız teknolojiyi güzel kullanıp böyle sorularınızı googleden arastırabılırsınız . Akşama kadar hastanedeler direk hastaneyi arayıp odası boşsa hastası yoksa bağlanabilir sorunuzu sorarsınız kabul ederlerse . Saat 5 den sonra da kimseye hizmet vermek zorunda değiller .

Ayrıca magnezyum değeriniz düşük çıktığında tahlili nerde yaptırdıysanız ordaki doktora sormalıydınız . başka yerde tahlil yaptırıp diğer doktora mesajla iş yaptırmak etik değil

Kesinlikle doktorda pişman olmuştur numara verdiğine. Değiştirsin hekimi daha iyi

Benim doktoruma hastalari yaziyormus saat farketmeksizin
Hocam kokorec yiyebilir miyim
Dugunde zipladim bebege birsey olur mu
Havuza girdim mayomu hemen degistirmedim birsey olur mu
Azcik midye yedim sorun olur mu bi suru sacmasapan seyler
Doktor da makarasina hikayesinde paylasiyordu ah bu gebeler omur torpusu falan diye
Ben saat 4ten sonra birsey sormam o da onemli birseyse sorarim sahsen
Doktorla uyusmak da onemli
Sabah sordugum birseye aksama dogru yanit vermesi olasi, yogun cunku

Enfeksiyon için enfeksiyon hastalıklarını gidin demesi normal mesela bende tiroid var dahiliye takip etsin diyor uzmanlık alanı değil çünkü .Magnezyum konusunda haklısın ama bir öneride bulunabilir.Zaten numarasını vermeyen doktora hiç gitmeyin.Benim doktorum gece yarısı da olsa ara acil durumlarda dedi.Acil bişey değilse akşam falan da cevap verse farketmiyor zaten.Memnun değilseniz sizde yeterli güveni oluşturmuyorsa değiştirin zaten hemen yazmıyor çoğu akşamı falan bekliyor acil bişey varsa yazma ara dedi mesela mesajları görmüyorum her zaman demişti.Sen de önemli olduğunu düşünüyorsan ara ya da hastane yoluyla ulaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…