Ben hayretler içerisinde okudum yazılanları. Ama malesef konu sahibina tepkili olanlar kendi tepkilerinin farkında değiller bana göre. Konu sahibi susacak, diğerleri boşan, yok bu yaşta çocuk mu olur falan filan diye ağzına geleni söylecek öyle mi?...
Yardım etmek zorunda değil kimse. Olumlu yapıcı birşey yazamıyorsan yardım etmeyebilirsin. Veya sert uslup kullanıyorsan karşındakinden ne bekliyorsun ki?...Etki-tepki...
Dul evi gibi demiş arkadaş..Alınanlar olmuş.Bu sözü bende sevmiyorum ama toplumumuzda kemikleşmiş bir deyim ne niyetle kullanıldığı çok açık yani...Deyimlerde yasaklansın bari!..
Bence herkes karşı tarafı suçlayacağına önce kendine bakmalı bende dahil. Hemen yargılıyoruz, kırıyoruz,döküyoruz. Yapıcı olamadığımız gibi kafasına vura vura eleştiri yapıyoruz sanki...Bu mübarek günlerde daha yapıcı ve hassas olmak gerekir.
Bunları ancak kendi kendimize söylüyoruz. Bende açmıştım bir konu beni boşadılar, suçladılar, Sadece taşa tutmadıkları kaldı. Yaşananlar burada klavyelere dökülüyor sadece yaşayanlar biz, yargılayanlar ise kk daki herşeyi iyi bilen sorunu çözen bilmişler.