çok yemek yiyorummm

ironihayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.528
9
116
İstanbul
kızlar merhaba.yapı olarak cok kılolu birisi değilim boyun 1.68 kılom 58 59. dıyete gırdım pazartesi günü hedefim 56 olmaktı ama 56 olmayı bırak 66 olmazsam şükür diyecem.

cok yemege basladım haddınden fazla.yada banamı öyle geliyor.hemen bugun yedıklerımı yazıyorum cok mu degılmı siz karar verın.sabah az kahvaltı yaptım zeytın peynır.işyerine geldım 10 gibi karnım acıktı öğle arası yemek ıcın getırdıgım karnıbahar yemegı yogurt ve kabak tatlısı az yedım bunlardan.öğlen oldu kermes varmıs su boregı 1 dilim, az yaş pasta yedım.bu arada aralarda yesıl cay ıcıyorum.öğleden sonra 1 elma yedım ama karnımın gurultusuna zor durdum az oncede öğlen yıyecegım yemegın kalanını yedım artı 3 tanede yaprak sarma yedım aksam yememek için.cokmu yıyorum.o kadar iştahım açıkkı öküzü koy önüme ekmek bana bana yerim.3 lt su ıcıyorum gunluk.bu iştah acıklıgı sızdede varmı mevsımsel bişeymi acaba.yulaf yıyorum yogurda koyup iştahımı kapatsın dıye sıcak su ıcıyorum fayda etmıyor.az once doyurdum karnımı şimdi lahmacun olsada soganlı soganlı yesem dıye bakıyorum.

regl öncesi iştahda açılma olabiliyor ama sen diyete girdiğinden bahsetmişsin eğer kendini asla yememeliyim diye sartladıysan bi ters tepişde olabilir bilemiyorum.aslında bu saydıkların çok çok bartı değil ama bünyesi farklı herkezin..

canım şu saydıkların benim için normal geldi aslında degil :) ben spor yapıyorum o yüzden belkide :) bence spora yazıl hem ye hem kilo ver :))

canım şu saydıkların benim için normal geldi aslında degil :) ben spor yapıyorum o yüzden belkide :) bence spora yazıl hem ye hem kilo ver :))

sabah işe gelirken yarım saat akşam yarım saat yürüyen biriyim yaz kış dinlemeden.artı hergün bisiklete biniyorum işyerinde 20 dk falan hareketli bir insanım.valla 2 yorum geldi ikiside normal denildi cok sevındım cunku her zaman yedıgımden fazlasını yemege basladıgımı hıssetmeye baslamıstım.

Şu anda öyle bir mevsimdeyiz ki, vücut protein ister, karbonhidrat ister, lifli şeyler ister. Sendeki iştahın sebebi bu tip aşermeler olabilir. Doğru besinlerden alırsan vücudun doyar, tatmin olur ve daha fazla yemek istemeyi keser. Veya canının çektiği kilo yapıcılar yerine daha light seçimler yapabilirsin. İnsan vücudu-beyni çok ilginç. Aslında proteine aşeriyorsundur, ama protein denince senin aklına gelen et olduğu için canım et istiyor dersin. Halbuki proteini bol başka bir şey yesen aşermen yine durur.
Ayrıca aşırı yemenin, iştahın pek çok sebebi var. Tek sebep mevsimsel şeyler değil. Sebebini bulabilirsen sorunu daha çabuk ve kolay çözersin.

canım aynı durumda sayılırız ben sabah ve akşam işe yürüyerek 20 dk da gidiyorum birde akşamları spor yapıyorum düşün sanki kılo almışım gibi geliyor 52 kıloyum birde :) bence mecsimden dolayı kış aylarında bütün kadınlar öyle hissediyor :)

Canım < yediklerin normal olsa bile normal diyemeyeceğim çünkü kebndin de yazmışsın kilo vermek istiyorum diye ve bunun üzerine senin az yemen lazım...

Aslında yediklerin çok değil ama kilo vermek istediğin için düşük kalorili şeyleri tercih etmen lazım..

Benim ki hiç belli değil bir çok yersem bir az yerim, her zaman iştahım olmuyor ama canım sıkılıpta yapacak bir şey bulamıyorsam mesela işi gereği tüm gün pc başındayım acayip canım sıkılıyor direkt aklıma ne yesem? geliyor, yemek oyalıyor beni bir nevi.
Bu aralar N**** (Siyahi) bisküviye sarmış durumdayım, 482 kaloriymiş bir paketi günde kaç paket yiyorum bilmem yemekler hariç Allahtan hemen kilo alan birisi değilim, bide canın bir şey istediğinde meyve ye, ben meyveyi çok severim her gün evden iki üç mandalina, elma vs. bir şeyler getiririm yanımda mutlaka, senin bu iştah sorunun regl döneminde bana çok oluyor yiyorum ama doyma hissetmiyorum sürekli yiyesim geliyor, açlıktan ağladığımı bilirim, şuan hayret ediyorum kendime o ben miydim diye?

10 gün falan geç oldum regl daha dün oldum.sanırım bu yüzden birde saç uzatıyormus dıye okudum internetten lavanta tohumu içmeye başladım 1 hafta boyunca içtim günde 2 bardak.dün iyice araştırdım iştahı açıp sindirimi kolaylaştırıyormuş bir daha içmedim zaten belikide bununda etkisi vardır.

Kabak tatlısıyla ,yaş pastayı aynı gün yemenin dışında bir fazlalık görmedim.aslında yaş pastadan da az yemişsiniz .herhalde 2 çatal miktardan bahsediyorsunuz.şaşırdım ! bırakın çok yemeyi ,eksik bile yemişsiniz bence.belki kahvaltı ve ana öğünlerinizin miktarı çok az sizi tutmuyor . belki de nedeni protein eksikliği .öğünlerinize daha çok protein ekler ,tatlıyı çok azaltır hatta sıfırlarsanız ,daha çok tok olur , yemek isteği ,açlık duygusu hissetmezsiniz.bildiğim kadarıyla elma ana yemekten 1 ya da1,5 saat sonra yenmeli.Aç karnına yenilen elma midede daha çok kazıntıya ve gurultuya sebep oluyor.Ana öğün yerine açlığı bastırmak için yenmemeli çünkü tam tersi etki yapıyor:

Son düzenleme:
canim cekti :)))
bende öyleyim bu siralar.. kıs zamanindayiz ondandir öyle düsünüyorum normaldir canim
yada regl oldugum zamanlar cok yiyorum :)

İyi günler arkadaşım sürekli acıkmanın yanı sıra herhangi bir başka şeyler varmı mesela çok susuyormusun gün içinde idrara çok çıkıyormsun istersen bir kan şekerine baktır

Ne kadar kendinizi ben yemeyeceğim diye şartlandırırsanız o kadar yiyeceklere karşı iştahınız artar..

Ben yemek yiyeceğim fakat gerçekten acıktıgım zaman diye düşünün ..

İştahınız o kadar azalıcakki şaşıracaksınız..

yapmanız gereken yemeklerin kaçmadıgını, karnınızın gerçekten acıktıgı zaman, onları istediğiniz zaman yiyebileceginizi bilmeniz..

aslında bi aşırılık yok gibi geldi bana azar azar yemişsin hem bi oturuşta yememişsin
bide 3 litre suyu nasıl içiyorsun susuyormusun yoksa düzenin mi böyle, ben de çok su içmek istiyorum ama olmuyo

Son düzenleme:

BOYUMUZ AYNI BENDE 60 KILODAYIM KILO ALICAM DHADA DIE COK KORKUORUM MASABASI CALISIORUM ESIM BOGAZINA COKDUSKN YEMKLRI ONA GORE YAPTGM ICIN BENDE DAYANAMAYIP YIORUM VE SON 1HFTADR ISTAHIM INANILMAZ ACILDI ZAYFLICAM DYE UGRASRKEN BIDE BU CIKTI BASIMA DOYMAK BILMIORUM KENDIMI ZOR FRENLIORUIM DOGUM KNTROL HAPI KULLANIORUM O MU AYPTI ANLAMADIM MEVSIMDENMI BENDE ZYFLMAK ISTIORUM SU ICEMIORM FZLA COK ZORLANIORUM KI BOBREKLRIMDEN BEN TAS DUSRMSTM OYZDEN O RISK HERZMN WAR TEKRARLAYABLIR AMA ICEMIORU YAA:s

aslında bi aşırılık yok gibi geldi bana azar azar yemişsin hem bi oturuşta yememişsin
bide 3 litre suyu nasıl içiyorsun susuyormusun yoksa düzenin mi böyle, ben de çok su içmek istiyorum ama olmuyo

bende ıcemıoruım su yaa ewett nasıl ıcıosun onumde sıse duruo ama zorla 1lt belkı oda kımı zmn hc ıcmıorum:s

Aslında günde 3 lt suda çok fazla bir makalede okumuştum günde 2 lt en idealı diye fazla suyunda zararı varmış zehirlenmeye yol açabiliyormuş tabi ne kadar dogru bilmiyorum su içemeyen arkadaşlarım suyun içine bir kaç dal yeşil nane koyup deneyin isterseniz bir de su yerine sıvı alımını neyle yapıyorsunuz çay ve kahve türlerini çok mu tüketiyorsunuz

Sen cok yıyosun gbı gozukuyor ama sankı bu durumu 8 ogune bolmussun
Ikı saat arayla doyucak kadar yıyosan bısı olmaz

Ama suyu muhakkak yemekten once ıc ıkı bardak
Eger bıde mıdenden sesler gelıosa usutmenın ve mıde asıtı olabılır bu durum haberın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…