- Konu Sahibi kleistenes
Ben böyle birini evime almam.
Bence sende almamalısın.
Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben böyle birini evime almam.
Bence sende almamalısın.
aynı şeylerinin tıpkısının aynısını yapan bir arkadaşım var DI![]()
Canım o zaten arkadaşın olamaz... İnsanın en yakın arkadaşı düğününe gelmez mi?
Benim bildiğim böyle zamanlarda en iyi destekçi arkadaşlardır.
Organizasyonun büyük yükünü en yakın arkadaşlarımız alır omuzlarımızdan.Kötü günlerimizde destekçimizdir.
Bende en yakın arkadaşımın annesi vefat ettiğinde arayamamıştım.Böyle kötü günlerde ''başın sağolsun'' gibi bir cümleyi kurmak o kadar zor ki bana.
O yüzden hadi böyle durumlarda arayamadı ama mutlaka yanında olması destek olması gerekli
Görüşme artık... Zaten senin için var olan biri değil msj dan öteye gidememiş olsada olur olmasada
peki sonrasında pişmanlık yaşadın mı tek korkum bu![]()
çok pişman oldum keşke daha önce yapsaydım diye... son darbesi ikimizin de aynı samimiyetle arkadaş olduğumuz arkadışımızın benden 1 ay sonraki düğününe gitti hem de bana işsizlikten dem vurup para yok diyerek onun düğününe uçakla gitti:) bak sen üzülüyorsun buraya derdini açacak kadar niye kendine dert edesin ki boşver
çok teşekkür eerim cevabın için demek tek değilim.
Evli olmamla alaksını anlayamadım ama teşekkür ederim :13:
Ortada arkadaşlık yok canım yaa.. Sadece işi düştüğünde kanka muhabbeti yapan bir yabancı var..yorumlara katılıyorum..
ben de evime almam,hele ki sevgilisi için bana geliyorsa yaptığı terbiyesizliği açıkça yüzüne söylerim.. bir daha yüz bulup gelemez ve öylece biter..
sen de arama gelmek isterse bahane uydur,misafirim var de kv geldi de,evde yokuz de..sonra da sevgilin için gelceksen gelme de kes at..
daha ağır bir kazık yemeden bitir arkadaşlığını..![]()
onu kırmıyım dersen aradığında açmazsın telefonunu,mesajlarına cvp vermezsin,anlar herhalde
yada msj yazarsın onun gibi, seninle artık görüşmek istemiyorum,yada müsait değilim, seni ağırlayamayacağım evimde diye
ben açıkca bunu ona anlatmaktan yanayım,şahsen artık bana negatif enerji veren insanları bile mümkün oldukça hayatımdan çıkarıyorum ben,böyle bir lüksüm olduğunu düşünüyorum....
kaldı ki ona hala arkadaşım diyosan,demek benim etrafım tapılası insanlarla dolu!!!!!!
İnsanın hayatındaki gereksiz kişiler yaşam kalitenizi düşürür, tıpkı sende olduğu gibi.
O yüzden mutlu olmak istiyorsan minimum şeye ihtiyaç duy ve o sözüm ona "arkadaş" kılığındaki kişiyi hayatından çıkar.
seni çıkar için kullanan birine merhamet edersen 2. kez kullanılmak için izin de vermiş olursun.
tavrını net olarak ortaya koy.
o seni aklında dosttan öte kullanılacak insan rafına koymuşsa sen neden ona daha fazlasını veresin?
kendini yıpratma ona vereceğin değeri sana gerçekten değer verenler için kullan.
hem merak etme onu olması gereken yere koyman onda bir anlam ifade etmez.
zaten seni pek düşündüğü yok gibi.
sen bence onu gereğinden fazla düşünüyorsun.
kendi kendini yıpratma.