öncelikle merhaba hepinize.. yeni üye oldum :) ..
1 buçuk yıllık bir ilişkim var. kendisi benden 6 yaş büyük, 2 ay önce askerden geldi ve askerdeyken aklıma bile gelmeyecek sorunlar yaşadık çok sükür atlattik o günleri sabredebildim çok şükür..
Kendisinden önce hayatima girenler oldu ama kendisi her açıdan ilk im. Onunda benden önce yaşadığı uzun ilişkisi olmuş üniversite okurken, 2 yıl aynı evde yaşamış bi kızla ve soğukluk girmiş aralarına ayrılmışlar.Bu yıl üniversiteye başlayacağım 3 yıl okuyacağım, üniversitem bittikten sonra evlilik düşünüyoruz.. Ama zaman zaman sorunlar yaşıyoruz ve benim bazı korkularım var. Benle ciddi olduğunu biliyorum, hissediyorum ama zaman zaman korkularım oluyor mesela dün geleceğimizden bahsettik bir ara tartıştık, kurduğu cümle; kader sonuçta nolcağı belli olmaz belki evleniriz belki başkalarıyla evleniriz.. bende dedim ki bazen pişman oluyorum keşke seninle yaşamasaydım herşeyi çünkü haketmiyosun benim duygularımı.. O da dedi ki belki üniversitede birini bulacaksın sen istemiceksin beni. Kafam allak bullak oluyo bu cümleleri beni çok kırıyo kafamı karıştırıyor ne yapacağımı bilmiyorum simdi aramız bozuk ama tek bildiğim sey onu cok sevdiğim..