Çok yıprattı beni :((

susangeveze

Soğuk Nevale Kişisi
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
535
474
53
İyi akşamlar öncelikle ben yeni kapandimm bununla.ilgili konu açmıştım.zaten çok ta mutluyum böyle bir karar verdiğim için :)) neyse gelelim asıl meseleye ben kapandığim.için halamlar ve babaannemden çok tepkiler aldım benim annem çok küçük yaşta vefat etti o yuzden babaannemle birlikte yaşıyoruz halamlar falanda aynı apartmanda halamlar çok acık insanlar şortlar askılı giyerler yanı beni resmen disliyorlar seni yanımiza almayiz falan diyorlar ben çok üzülüyorum bu şekilde konuştukları zaman ( resmen kardeşler bir araya gelip dedikodumu yapiyor babaannemde beni hiç sevmez bütün işini yemeğini temizliğini ben yaparim yine de yaranamam okuldan eve geliyorum pertim çıkmış birde evle uğraşıyordum ama evle ilgilenmek değil bunların konuşulması beni çok yıprattı çok hevesle çok istekle kapandim çok ta memnunum ama böyle konusuldukca çok üzülüyorum kıyafet bile alırken kimseden para almadim hepsini kendim biriktirdim ne babaannemden ne de babamdan istedim yük olmamak için ama hala laf yapıyorlar uzun oldu ama paylaşmak istedim sizinle

canım insanların ne dediklerine kafayı takarsan işin içinden çıkamazsın bu hayatta. sen doğru bildiğini yapmaktan içine sinen ve ancak seni ilgilendiren bir şey yüzünden neden rahatsız olasın ki? kendini ezdirme maddi manevi.

İnsanların dış görünüşüyle yargilanmalari çok üzücü. Bu basortu olur şort olur tayt olur farketmez. Çok da Önemseme.
Bu kadar onemsemen acaba hazır olmadigin için olabilir mi. Yani o psikolojiyi bilmiyorum ama bunu allah için yaptığını dusunuyorsan digerlerinin soylediklerine gülüp geçen lazım.

Ay kimene canım ister açılırım ister kapanırım kendilerenin açıklığına laf edilse ooo kıyamet kopar ne yobazlık ne cahillik ne gericiliği kalır insanın.. medeniyeti çıplaksayan zihniyet...

Sevgili kardesim senin icin cok sevindigimi söylemek istiyorum öncelikle,seni o kadar iyi anliyorum ki basörtü takali benim de 5 ay oldu neler geldi basima neler isittim bir ben bir Allah bilir, hala da devam eden polemikler mevcut ama sahsen benim umrumda degil kimseyle tartismiyorum ve kalp kirmamaya bakiyorum, Allah yardimcimiz olsun, baskilarin seni yildirmasina izin verme insaallah. dualarim seninle.. Rabbim güzel gönlünü korusun, ve takmak isteyen bütün bacilarimiza nasip etsin.. aminn

Darisi benim basima Insallah.. takmayin yolunuza devam edin.. onlar konusur konusur susarlar zaten.. kapalilar aciklari dislamasin, aciklarda kapalilari dislamasin.. herkes kendinden sorumlu.. sizin icinizden gelmis kapanmissiniz onemli olan bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…