çok yorgun çok bitkinim:((

Gxuxl_nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
159
0
96
41
İstanbul
9 aylık ikizlerim ve 3 yaşında kızım var ve etrafımda yardımcı olan maddi manevi hiç kimsem yok derdimi açabileceğim konuşabileceğim maalesef hiç kimse bu yalnızlık ve bu koşuşturmada okadar yoruldumki hiçbirşey beni mutlu etmiyor ruhen çökmüş durumdayım 28 yaşındayım ama sanki ruhum 50 yaşında lütfen bana yardımcı olun...

canım 3 küçük bebekle tek başına ilgilenmek zor gerçekten,kendine zaman kalmadığı için sıkılmakta haklısın.
ailen veya eşinin ailesi farklı şehirlerde mi yaşıyor?
ara sırada olsa gelip sana yardım edecek kimsen yok mu?

canım 3 küçük bebekle tek başına ilgilenmek zor gerçekten,kendine zaman kalmadığı için sıkılmakta haklısın.
ailen veya eşinin ailesi farklı şehirlerde mi yaşıyor?
ara sırada olsa gelip sana yardım edecek kimsen yok mu?

aslına bakarsan okadar kalabalık yerde yaşıyorumki bu kalabalıkta tek başımayım aile apartmanında kalıyorum kayınvalidem eltim eşimin yengesi gelini falan ama kapımı çalan yok kayınvalidem uğrar arada okadar

Ayyy canım kendimi gördüm sende valla.Benimde 8 yaşında bir oğlum 6 aylık ikizlerim var üstüne birde çalışıyorum akşam eve gidiyorum oğlumun dersleri ile uğraşıyorum kızlarımdan biri ayağımda sallıyorum biri kucağımda :):) çok zor gerçekten ama sabırlı ol bende çok yoruluyorum ama yapcak bşe yok insan kendi kendinin doktoru gerçekten öle düşün ben öle yapıyorum ama aramızda bi fark var sen evdesin sanırım ben çalışıyorum yani daha sosyal bir yaşantım var belki ondan böle düşünüyorum.Allah yardımcımız olsun :)) Merak ettim cinsiyetleri ne çift yumurtamı tek yumurta ikizlerimi :)

anladım canım sanırım ilişkileriniz pek iyi değil.
kendi ailen yakınındaysa onlarla görüşebilirsin.
ya da arkadaşlarını falan eve çağır.
nasıl karşılar bilemiyorum ama ara sıra kayınvalidene veya akrabalarına bebekleri bırakıp
dışarıda da arkadaşlarınla zaman geçirmeye çalışabilirsin.
maddi imkanın el veriyorsa küçük kızını yarım gün kreşe de bırakabilirsin.
ayrıca eşinle bu konuyu konuş bence.o da yardımcı olur belki.

Beni anlatmışssın sanki benim ikizlerim yok ama onlara bedel çok yaramaz 19 aylık miniğim var çok yaramaz bide 12 yaşında oğlum akşamları eve git çocuğu al yemek hazırla onun peşinden koştur bi bakıyorum saat 23 00 :/ banyo yapmaya bile fırsat bulamıyorum düşün işte :( hafta sonum ev temizliği yapmakla geçiyo içimden bir yere gitmek gelmiyo o kadar bunaldım hayattam dün psikiyatriye gittim ilaç verdi bakalım ne kadar işe yarayacak hapın içeriğinde serotonin hormonu var mutlulluk hormonu :D bizde ancak böle ilaçlarda buluruzz zaten :D Allah sağlık versin ne diyelimm :D

Beni anlatmışssın sanki benim ikizlerim yok ama onlara bedel çok yaramaz 19 aylık miniğim var çok yaramaz bide 12 yaşında oğlum akşamları eve git çocuğu al yemek hazırla onun peşinden koştur bi bakıyorum saat 23 00 :/ banyo yapmaya bile fırsat bulamıyorum düşün işte :( hafta sonum ev temizliği yapmakla geçiyo içimden bir yere gitmek gelmiyo o kadar bunaldım hayattam dün psikiyatriye gittim ilaç verdi bakalım ne kadar işe yarayacak hapın içeriğinde serotonin hormonu var mutlulluk hormonu :D bizde ancak böle ilaçlarda buluruzz zaten :D Allah sağlık versin ne diyelimm :D

Allah yardımcınız olsun

Back
X