- 1 Ekim 2013
- 7.632
- 15.279
- 34
E bizde geçtik o yollardan bacım. 3•5 yıl arayla 2 çocuk büyüttüm ben de. Kendini kimseyle kıyaslama geçecek bu günlerEmzirip gece 5 6 kez kalkarsan 9 saatlik uyku anca yetiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E bizde geçtik o yollardan bacım. 3•5 yıl arayla 2 çocuk büyüttüm ben de. Kendini kimseyle kıyaslama geçecek bu günlerEmzirip gece 5 6 kez kalkarsan 9 saatlik uyku anca yetiyor
Yorgun ve bunalmış olmanızı anlıyorum haklısınız. Üstelik eşiniz de tam bir hödük. Size destek olması gerekirken bi de en sert şekilde eleştiriyor.Kaynanama zaten kızmıyorum ben hayata adil olmadığı için kızıyorum miller kaymağını yiyor arabalara biniyor günlere dugunlere gidiyor ama ben iki çocukla evlere tikiliyorum
Benim 3 aylık sadece mama içmesine rağmen 2 saatte bir uyanıyor uyku diyr bisey yok hayatımda ağır bir depresyondayım yalnızım en yakınlarım tarafından da en zor zamanda yalnız bırakıldım ben sizi anlıyorum suan oğlum hasta hastaneye geldim emzirme odasında ağlıyorum kucağımda1.5 saatte 1 uyaniyor.Yenidogan gibi emmek istiyor ama geri uyumuyor
Sizi anlıyorum aynı duyguları yaşıyoruz.En yakınlarımız bakmadığı için depresyondayım zatenBenim 3 aylık sadece mama içmesine rağmen 2 saatte bir uyanıyor uyku diyr bisey yok hayatımda ağır bir depresyondayım yalnızım en yakınlarım tarafından da en zor zamanda yalnız bırakıldım ben sizi anlıyorum suan oğlum hasta hastaneye geldim emzirme odasında ağlıyorum kucağımda
Sanırım parça parça yatmaktan bahsetmiş olabilir bir buçuk saatte uyanıp geri uyanmak onu toplayıp 6 saat demiştirBen çocukla 6 saatlik uykuylayım demesine takıldım. Küçük bebekle 6 saat uyku lüksünü yaşayabilen kaç anne var şu dünya üzerinde
6saat uyku gayet iyi ben 3 saat uykuyla bazen 2 saat uykuyla sabah kalkıp işe gidiyordum.Ben 6 yıllık evliyim.2.cocuktan sonra tükendim.Bebegim 7 aylik.Gece çok sık uyandi ve oynadi oyle uyudu benim uykum 2 kere bölündü yetmedi sabah7 de kalkti 6 satlik uykuylayim.Kaynanam üst katında oturuyor bugün ona ciktik ailecek 11 de kalkmışlar.Benim çok gücüme gitti bu durum.Onlar hep geziyor düğün dernek gidiyorlar ben 2 cocuk haftasonu bile evdeyim havalar şansıma güzel olursa en fazla parka çıkabiliyor apartmanda komşuluk yok 1 tane komşum var onla görüşüyorum ama bu hafta da yakını kız kaçırmış düğüne diye İstanbul a gitti.Cocugumu kimseye birakip ise giremiyorum kursa gidemiyorum ki cevre yapabileyim.Yapayalniz uykusuz kaldim.Esimle yalnız bile kalamadım büyük kızımı babaannesine gitmiyor kardeş kiskancligina.Esim de beni suçluyor ne annelik yapabiliyorsun ne kadınlık biliyorsun diye.Hungur hüngür ağladım sabahtan beri.
Konu sahibini anlıyorum ben tek çocukla yaşıyorum benzerlerini üstelik daha büyük bebeğim ama yine de uyku problem hala. Ama bebek büyüten hemen hemen herkes aynı durumda başkalarına bakıp sitem etmek biraz yersiz. Bunalmış ve içinden geçenleri dökmek istemiş yadırgamıyorum. Yine de 6 saat hiç az değilSanırım parça parça yatmaktan bahsetmiş olabilir bir buçuk saatte uyanıp geri uyanmak onu toplayıp 6 saat demiştir
Görüyor ve arttırıyorum benim 20 aylık bebeğim saat başı uyanıyor. Emerek uyuyan bebeklerde büyüdükçe daha da zorlaşıyor biraz daha büyüyünce düzene girerler inşallah az daha sabretmek lazımBenim 8 aylık bebeğim nerdeyse saat başı uyanıyor valla halinize şükredin
Çocuk küçükken altı saatlik uyku çok iyi yalnız,buna söylenmeyin.Benim rekorum 15 dakika ile sabah işe gitmekti.Ben 6 yıllık evliyim.2.cocuktan sonra tükendim.Bebegim 7 aylik.Gece çok sık uyandi ve oynadi oyle uyudu benim uykum 2 kere bölündü yetmedi sabah7 de kalkti 6 satlik uykuylayim.Kaynanam üst katında oturuyor bugün ona ciktik ailecek 11 de kalkmışlar.Benim çok gücüme gitti bu durum.Onlar hep geziyor düğün dernek gidiyorlar ben 2 cocuk haftasonu bile evdeyim havalar şansıma güzel olursa en fazla parka çıkabiliyor apartmanda komşuluk yok 1 tane komşum var onla görüşüyorum ama bu hafta da yakını kız kaçırmış düğüne diye İstanbul a gitti.Cocugumu kimseye birakip ise giremiyorum kursa gidemiyorum ki cevre yapabileyim.Yapayalniz uykusuz kaldim.Esimle yalnız bile kalamadım büyük kızımı babaannesine gitmiyor kardeş kiskancligina.Esim de beni suçluyor ne annelik yapabiliyorsun ne kadınlık biliyorsun diye.Hungur hüngür ağladım sabahtan beri.
Benim bebeğim de saat başı uyaniyor sorun bu işte bazen uyandığında geri de uyumuyor oymuyorBenim 8 aylık bebeğim nerdeyse saat başı uyanıyor valla halinize şükredin
Ya valla yazmaayım dedim de duramıyorum maalesef ki ? Hangi milletten bahsediyorsun sen ? Hayat kime adil davranacak diyorsun ki kv 11 de kalkmış . Kalkar tabi neden kalkmasın kadın ununu eleyip asmış . O çocuk büyütürken sen neredeydi bi düşün ne yapıyordun ? 2 . Çocuğu yapıp gelip burada ağlıyordunuz yapmasaydınız yaparken kv yemi sordunuz ? Benim oğlum 4.5 yaşında bazen gece hala 2 kere uyanıyor beni çağırıyor ben öleyim mi ? 7 aylıkken gece saat başı kalkar 03:00 den sonra uyumazdı hiç . Biz ne yapalım ölelim mi ? O kocayla baş başa kalıp ne yapacaksınız yine mi çocuk ? Allah sizin gibi fesat gelin vermesin bize aminnnnnnKaynanama zaten kızmıyorum ben hayata adil olmadığı için kızıyorum miller kaymağını yiyor arabalara biniyor günlere dugunlere gidiyor ama ben iki çocukla evlere tikiliyorum
Oldu siz sevişin çocuklara biz bakarız.Ben 6 yıllık evliyim.2.cocuktan sonra tükendim.Bebegim 7 aylik.Gece çok sık uyandi ve oynadi oyle uyudu benim uykum 2 kere bölündü yetmedi sabah7 de kalkti 6 satlik uykuylayim.Kaynanam üst katında oturuyor bugün ona ciktik ailecek 11 de kalkmışlar.Benim çok gücüme gitti bu durum.Onlar hep geziyor düğün dernek gidiyorlar ben 2 cocuk haftasonu bile evdeyim havalar şansıma güzel olursa en fazla parka çıkabiliyor apartmanda komşuluk yok 1 tane komşum var onla görüşüyorum ama bu hafta da yakını kız kaçırmış düğüne diye İstanbul a gitti.Cocugumu kimseye birakip ise giremiyorum kursa gidemiyorum ki cevre yapabileyim.Yapayalniz uykusuz kaldim.Esimle yalnız bile kalamadım büyük kızımı babaannesine gitmiyor kardeş kiskancligina.Esim de beni suçluyor ne annelik yapabiliyorsun ne kadınlık biliyorsun diye.Hungur hüngür ağladım sabahtan beri.