Çok yorgunum

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.508
53
28
Merhabaa
Hanımlar ben yüksek lisansı kazandım (kendi branşımda)
Bir de YKS sonucum fena gelmedi, yüksek lisans yaptığım üniversitede özel eğitim veya ingilizce hazırlığı olan bir bölümde ingilizce öğrenmek için(yüksek lisansta lazım olacak çünkü) yeniden lisans okumayı düşünüyorum.

Bir de ücretli ögretmenliğe başvurdum.
Hanımlar şimdi size sorum çok fazla yorulur muyum, bu sene kpss staj vs derken cidden çok yoruldum ve hâlâ dinlenemedim hâlâ önümde öabt var çünkü. Cidden yorgunum.

Yorulacağım yine dinlenmek için elimde sadece ağustos-eylül ayı var. Bir de yeniden kpss düşünüyorum açıkçası. Atanmak istiyordum ama bu sene olmayacak.
Çok yorulup sevgilimi ihmal etmekten korkuyorum ki o da korkuyor. Mental yorgunluğum da var. Benim gibi yapacak olan var mı, ben de yapabilir miyim?

Öğretmenim ben. Branşımı isterseniz özelden yazayım. Özel eğitim vs ögretmenlikler max 2.5 yılda bitecek

Ya ben şimdi anlamadım. Öğretmensin ve alanında yüksek lisans kazandın, ona başlayacaksın. Sırf İngilizce için mi tekrardan üniversite sınavına girdin? Burayı anlamadım.

Kpss'yi kazanır da yerleşirsen yüksek lisans ne olacak? Her üniversite uzaktan kabul etmiyor.

Kpss için uğraşmak istiyorsan ücretli öğretmenlik yapma. Ben denedim olmuyor, bıraktığım dönem sadece yarıyılda hazırlanıp atanmıştım. Tabi şimdi mülakat vs. çıktı.

Back
X