Çok yorgunum

suheylaylmz

karışık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.082
173
Kızlar bebeğim 7 aylık ve cok yaramaz hiç bir şey yemiyo
kabız diş çıkaracak ben perisanim
kendime bakmıyorum yemek yiyemiyorym
eşim hiç yardım etmiyor daha öncede konu açmıştım büyüyecek düzelecek dediler ama aksine daha kötü oldu
yemek yedirmeye çalışıyorum ne ev kalıyo ne üst baş su bile icmiyo üstüne eşimin istekleri ama telef oldum artık annem ablamin yanında az da olsa yardım ediyordu
bilmiyorum napmaliyim çok üzgünüm ve yorgunum gezmek dolaşmak hayal oldu kızım hep huysuz heppppp

O kimseyi düşünmezse siz de düşünmeyin

Evde hiç iş yapmayın yemek bulaşık çamaşır

Sonra para isteyin gezilecek ve dışarıda yemek yenilecek bir yere gidin kızınızla

Hava soğuk çocuk huysuz taksi ike gidip gelin parayı ona göre alın eşinizden çocuk bağırsa da uyumasa da siz devam edin yarın sizin gününüz olsun

Zaman ve ortam uygunsa kendinize bir kazak vs alır hani deneme gerektirmeyecek pratik bir şey

Çocuk için de bol zeytinyağı içirin kabızlığa iyi gelir

Döküleni saçıkanı takmayın bir de diş çıkarırken öyle okurlar bir kaç gün az yerse ya da temese de bir şey olmaz

Kendinizi rahatlatın düşündükçe geriliyorsunuz bebek de daha huzursuz okuyor

Kolay gelsin

Eşim çok bencil kendinden başka kimseyi düşünmez
Düşünecek! Yok öyle. Bu çocuk hoş size gökten inmedi. Bakmaz diye kenara çekilmeyin. Bakin kadinlar akilli oldugu zaman istedigi her seyi yaptirabilir. Siz de akilli olun, cirkeflik yapmayacaksiniz, kavga etmeyeceksiniz, istediklerinizi yavas yavas yapacaksiniz. Aşkım duşa gireceğim çocukla yarim saat ilgilenir misin diye baslayin, hayatim yemek yapıyorum bebeğe bakar misin biraz diye devam ede ede o adam kendi çocuğuna bakmaya altını değiştirip ilgilenmeye alisacak.

sende yemek temizlik yapca canım aa esindne hergun al 10 yada 20 lira ister markete git dicem ama hava soguk cocukla cıkamazsın yada dısardan siparsi et sen karnını doyur o aksma gelince yemek nerde gok askım ders,n:))

Düşünecek! Yok öyle. Bu çocuk hoş size gökten inmedi. Bakmaz diye kenara çekilmeyin. Bakin kadinlar akilli oldugu zaman istedigi her seyi yaptirabilir. Siz de akilli olun, cirkeflik yapmayacaksiniz, kavga etmeyeceksiniz, istediklerinizi yavas yavas yapacaksiniz. Aşkım duşa gireceğim çocukla yarim saat ilgilenir misin diye baslayin, hayatim yemek yapıyorum bebeğe bakar misin biraz diye devam ede ede o adam kendi çocuğuna bakmaya altını değiştirip ilgilenmeye alisacak.
Bakiyo ama hemen meme istiyo bu diye getiriyor :KK43:

Bugünlerde geçer demekten başka çare yok maalesef...annelik ne derseniz deyin fedakarlık işte.Eşiniz çık gez bem bakarım dese bile için rahat etmeyecektir :-) benimde ufak beneğim bar gece sallamayşa uyuyor,gece o uyumaz.Gündüz okula giden çocuğum var,aynen yorgunum.ama doğum iznimdeyim...hafta sonu eşim bakar,bezini alır ,yemek yapmayı sever...eşin az da olsa gece bir saat bak aşkım de,al beneği arabaya bindir yarım saat gezdir de.ilk çocuk mu ? Güzellikle kızmadan söyle,bıkkınlık belirtme..sonra anası bakamıyor ben nasıl bakayım diye düşünür.Bebeğe bakmayı eğlenceli hale getir ki heves etsin...

benim eşimde aynıydı huysuz çok aksiydi bide üstelik çokta cimriydi yapmadıgım bişey kalmazdı hiç degişmedi ama yaşımız kırk oldu halende aynı çok şükür cocuklar büyüdüde kurtuldum bazı erkeklere ne yaparsan yap ister yaga batır ister bala sadece benim kocamı huysuz sanıyordum tek o degilmiş

Annelik fazlasıyla sabır istiyor. Gaz biter diş başlar diş biter başka birşey gelir. Ben 1 yıldır uyumuyorum mesela :-) gece uykularımız berbat. Bazen tükendiğimi hissediyorum ama ne yapalım canları sağolsun.

Annelik fazlasıyla sabır istiyor. Gaz biter diş başlar diş biter başka birşey gelir. Ben 1 yıldır uyumuyorum mesela :-) gece uykularımız berbat. Bazen tükendiğimi hissediyorum ama ne yapalım canları sağolsun.
A
Aynen artık sabrımda kalmadı çok üzülüyorum minnacik çocuğa bagiriyorum

benim eşimde aynıydı huysuz çok aksiydi bide üstelik çokta cimriydi yapmadıgım bişey kalmazdı hiç degişmedi ama yaşımız kırk oldu halende aynı çok şükür cocuklar büyüdüde kurtuldum bazı erkeklere ne yaparsan yap ister yaga batır ister bala sadece benim kocamı huysuz sanıyordum tek o degilmiş
Aynen benim eşimde öyle boğazdan kismaz ama üst baş kıyafet konusunda çok cimri

AAllah yardımcın olsun kuzum iki çocuk hiç düşünemiyorum çok büyük bir sabır
Bugünlerde geçer demekten başka çare yok maalesef...annelik ne derseniz deyin fedakarlık işte.Eşiniz çık gez bem bakarım dese bile için rahat etmeyecektir :-) benimde ufak beneğim bar gece sallamayşa uyuyor,gece o uyumaz.Gündüz okula giden çocuğum var,aynen yorgunum.ama doğum iznimdeyim...hafta sonu eşim bakar,bezini alır ,yemek yapmayı sever...eşin az da olsa gece bir saat bak aşkım de,al beneği arabaya bindir yarım saat gezdir de.ilk çocuk mu ? Güzellikle kızmadan söyle,bıkkınlık belirtme..sonra anası bakamıyor ben nasıl bakayım diye düşünür.Bebeğe bakmayı eğlenceli hale getir ki heves etsin...

X