- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 37
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Evet iş arıyorum. Yoksa ben bu evde kafayı yicemCalışıyormusunuz.
Bi işe girseniz kayınvalide kayınpederinde ayağı kesilir.
Sizede iyi gelir
Eşim mi dur diyecek anne kuzusu oSanki bir konunuz daha vardı dimi anımsayamadım ama,
Eşin bunlara bir dur demediği sürece bu böyle akıp gider.
Eltinizle görüüşmemek elinizde görmeyin mesafeli olun yeter.,
ama bu devamlı kalma meseleleri için acil önlem almanız lazım olmuyorsa biraz sertçe.
Evet aile baskısı sonrasında evlilikte aranan mutluluk... sonra evlilikte hüsran...Büyük ihtimalle ailenin o gereksiz baskısından kaçıp evlilikte huzur bulurum diye düşünüp doluya tutuldun.
Böyle durumlarda diyecek bir şey bulamıyorum, seçim seninmiş ama ailenin baskısı silah dayamayla eşdeğer bilirim...
Aileler neden bilhassa kız çocuklarına namus baskısı falan dayar anlamıyorum, sonra hep bu klasik tablo....
Boşanma demek kolay be kardeşim... baba evi desen burdan kötü.Bu dünyaya bir kere geliyorsun. Boşanmak düşünülecek en son şeydir, ancak sizin çok sebebiniz var. Eşinizin ailesinden dolayı zaten kocaman bir eksisi var sizde görünüşe göre, eşinizde kafanıza göre değilse hiç uzatmayın derim...
Zaten çocuğum olmuyor ki...Dertler derya olmus sende bir sandal , ya sabdali akisina bieak yada kureklere sikıcAsaRil kkontrolù eline al..
Eltine haddini bildir sinir krizi gecirene kdr nie kendini yipratiyorsun.
Esinede soyle zirpirt ne isleri vaR..ozelimiz jalmiyor De...
HErSEY yoluna girince cocugu dusun ,,
Eltiyle çok mecbur kalmadığım sürece görüşüyorum.İş kocanda bitiyor. O çözecek annesi-babasının gelme problemini. Sen tatlı dille kocanın beynini yıka
Eltinle görüşmek zorunda değilsin, görüşme hoşlanmıyorsan.
Bir defasında biraz dişimi gösterdim acil oldum bana sinir krizi geçirttilerSanki bir konunuz daha vardı dimi anımsayamadım ama,
Eşin bunlara bir dur demediği sürece bu böyle akıp gider.
Eltinizle görüüşmemek elinizde görmeyin mesafeli olun yeter.,
ama bu devamlı kalma meseleleri için acil önlem almanız lazım olmuyorsa biraz sertçe.
Haklısın çok zor bir süreç.. Ama bir düşün, önündeki kocaman yıllar böyle geçer mi?? Hayata tutun, çalış,kendini geliştir birşeyler yap. İşleyen demir ışıldar, kaç yaşında ne durumda olursan ol.. Biz kadınlarda herşeyi yapacak potansiyel var, malesef özgüven yok.. O özgüveni sana sağlayacak kimsen yoksa kendin kazanacaksın. Bu senin dünyaya gelme sebebin...Boşanma demek kolay be kardeşim... baba evi desen burdan kötü.
Eşim mi dur diyecek anne kuzusu o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?