ÇOK YORULDUM ARTIK ÇOOOK :(

yaralikelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
465
264
33
37
4 yıllık evliyim. Ne cicim aylarını yaşayabildim ne gelinliği bilebildim. Baştan beri kaynana kayınpederim gelirler evimde kalırlar. Kalmadışarı zamanda habersiz gelirler. Yahu ya ben duşa olsam.nolacak sinsi sürekli laf sokan elti. Bu yüzden sinir krizi geçirmişliğim var. Çocuk desen o da olmuyor. Problem kocada... İnanın napacağımı bilmiyorum.depresyona girdim.Evimin duvarları üstüme üstüne geliyor... baba evi deseniz o da koca evinden kötü. Bıktım artık ya

Sanki bir konunuz daha vardı dimi anımsayamadım ama,
Eşin bunlara bir dur demediği sürece bu böyle akıp gider.
Eltinizle görüüşmemek elinizde görmeyin mesafeli olun yeter.,
ama bu devamlı kalma meseleleri için acil önlem almanız lazım olmuyorsa biraz sertçe.

İş kocanda bitiyor. O çözecek annesi-babasının gelme problemini. Sen tatlı dille kocanın beynini yıka
Eltinle görüşmek zorunda değilsin, görüşme hoşlanmıyorsan.

Büyük ihtimalle ailenin o gereksiz baskısından kaçıp evlilikte huzur bulurum diye düşünüp doluya tutuldun.
Böyle durumlarda diyecek bir şey bulamıyorum, seçim seninmiş ama ailenin baskısı silah dayamayla eşdeğer bilirim...
Aileler neden bilhassa kız çocuklarına namus baskısı falan dayar anlamıyorum, sonra hep bu klasik tablo....

Bu dünyaya bir kere geliyorsun. Boşanmak düşünülecek en son şeydir, ancak sizin çok sebebiniz var. Eşinizin ailesinden dolayı zaten kocaman bir eksisi var sizde görünüşe göre, eşinizde kafanıza göre değilse hiç uzatmayın derim...

Eşim mi dur diyecek anne kuzusu o

Evet aile baskısı sonrasında evlilikte aranan mutluluk... sonra evlilikte hüsran...

Dertler derya olmus sende bir sandal , ya sabdali akisina bieak yada kureklere sikıcAsaRil kkontrolù eline al..
Eltine haddini bildir sinir krizi gecirene kdr nie kendini yipratiyorsun.
Esinede soyle zirpirt ne isleri vaR..ozelimiz jalmiyor De...
HErSEY yoluna girince cocugu dusun ,,

Boşanma demek kolay be kardeşim... baba evi desen burdan kötü.

Zaten çocuğum olmuyor ki...

Bir defasında biraz dişimi gösterdim acil oldum bana sinir krizi geçirttiler

Boşanma demek kolay be kardeşim... baba evi desen burdan kötü.
Haklısın çok zor bir süreç.. Ama bir düşün, önündeki kocaman yıllar böyle geçer mi?? Hayata tutun, çalış,kendini geliştir birşeyler yap. İşleyen demir ışıldar, kaç yaşında ne durumda olursan ol.. Biz kadınlarda herşeyi yapacak potansiyel var, malesef özgüven yok.. O özgüveni sana sağlayacak kimsen yoksa kendin kazanacaksın. Bu senin dünyaya gelme sebebin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…