ÇOK YORULDUM ARTIK ÇOOOK :(

Haklısın çok zor bir süreç.. Ama bir düşün, önündeki kocaman yıllar böyle geçer mi?? Hayata tutun, çalış,kendini geliştir birşeyler yap. İşleyen demir ışıldar, kaç yaşında ne durumda olursan ol.. Biz kadınlarda herşeyi yapacak potansiyel var, malesef özgüven yok.. O özgüveni sana sağlayacak kimsen yoksa kendin kazanacaksın. Bu senin dünyaya gelme sebebin...
Benim zaten elimde mesleğin var. Bekarken yıllarca çalıştım. Özgüven yerinde ama iş bulamıyorum :(

Sana şuan en iyi gelicek şey işin olması , bir an önceiş aramaya başla bence

4 yıllık evliyim. Ne cicim aylarını yaşayabildim ne gelinliği bilebildim. Baştan beri kaynana kayınpederim gelirler evimde kalırlar. Kalmadışarı zamanda habersiz gelirler. Yahu ya ben duşa olsam.nolacak :KK43: sinsi sürekli laf sokan elti. Bu yüzden sinir krizi geçirmişliğim var. Çocuk desen o da olmuyor. Problem kocada... İnanın napacağımı bilmiyorum.depresyona girdim.Evimin duvarları üstüme üstüne geliyor... baba evi deseniz o da koca evinden kötü. Bıktım artık ya
Allah kolaylık versin eşindeki sorun nedir

Müsait değiliz demeyi bilmek lazım
Eşin demiyosa sen diyeceksin
Gündüz açma kapını, çalıp çalıp gitsinler
Telefon ne için var ? Arasınlar, müsait değildim bi dahakine ararsanız kapıda kalmazsınız belki de..

Müsait değiliz demeyi bilmek lazım
Eşin demiyosa sen diyeceksin
Gündüz açma kapını, çalıp çalıp gitsinler
Telefon ne için var ? Arasınlar, müsait değildim bi dahakine ararsanız kapıda kalmazsınız belki de..
Kapıyı açmazsam kağıda durur telefonla arar beni onu napcaz :(

Ah canım ah bunlar çözüm olsa keşke... eşimi arar bu kez de ondan sonrada uğraş laflarıyla. Gerçekten çok yoruldum psikolojim alt üst
Arasın eşini
Eşinde seni arar onu da açma
Bi yarım saat sonra dön, beni aramışsın duştaydım bişey mi diyecektin ? de bakalım
Her daim hazır ve nazır kayınvalide kayınpeder mi beklenecek

Back
X