- 29 Kasım 2023
- 879
- 481
- 23
- Konu Sahibi ahsennayaz
-
Doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum ama dert oldu gerçekten bana
Normal zamanlarda uyku sorunum yok ama özel bi gün öncesi düğün,tatil,önemli bir randevu gibi bir gün olacaksa eğer o gece uykuya dalamıyorum
Beynim ağrıyor gözlerim kanıyor sanki ve vücudum ağrıyor ona rağmen uyuyamıyorum
İnanır mısınız düğün günümde bile hiç uyumamıştım, bu dönemler için sadece uyku ilacı almamın bi zararı olur mu çünkü başka türlü beynim susmuyor
bende aynıyım stres bence yogun stresden kaynaklanıyorDoğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum ama dert oldu gerçekten bana
Normal zamanlarda uyku sorunum yok ama özel bi gün öncesi düğün,tatil,önemli bir randevu gibi bir gün olacaksa eğer o gece uykuya dalamıyorum
Beynim ağrıyor gözlerim kanıyor sanki ve vücudum ağrıyor ona rağmen uyuyamıyorum
İnanır mısınız düğün günümde bile hiç uyumamıştım, bu dönemler için sadece uyku ilacı almamın bi zararı olur mu çünkü başka türlü beynim susmuyor
Aslında uykum var ama dalamıyorumBen de öyleyim ya, o gün önemsediğim bir şey varsa gecesinde bir türlü uykuya dalamam sık sık uyanırım. Valla çözümleri ben de merak ettim.
Peki bişey kullanıyor musunuzbende aynıyım stres bence yogun stresden kaynaklanıyor
Bende de aynısı oluyor heyecandanDoğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum ama dert oldu gerçekten bana
papatya ıhlamur sakınleştirici çaylar ilaç kullanmam canım elbet vucut dyanamıyor uyuyor sonundaPeki bişey kullanıyor musunuz
Çok yorucu bişey
Sonraki gün çok kötü görünüyorum yorgun
Evet heyecan yapıyorum bende galibaBende de aynısı oluyor heyecandan
Bende de malesef aynı durum var.Berbat bişey ya.Evet heyecan yapıyorum bende galiba
Çok teşekkür ederim öneriniz içinMelisa çayı limon otu diye de bilinir işe yarar derin de uyutur. Kedi otu da işe yarar ama çok pis kokuyo o
Çok kötü bi durum kimse de yok sanırdım ama çoğu kişi de varmışBen de aynı sabah çok önemli işim olsa da uyuyamıyorum
Çok yoruldum bende bu durumdanBende de malesef aynı durum var.Berbat bişey ya.
Gözlerim yanıyor beynim çatlıyor yinede uykuya dalamıyorumBende de malesef aynı durum var.Berbat bişey ya.
psiyatri doktora gidip derdinizi anlatabilirseniz ona göre ilac veriliyor. yanlışsam düzeltin lütfenDoğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum ama dert oldu gerçekten bana
Haklısınızpsiyatri doktora gidip derdinizi anlatabilirseniz ona göre ilac veriliyor. yanlışsam düzeltin lütfen
Merhaba, bende de oluyor. Anksiyeteymiş, öyle demişti doktorDoğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum ama dert oldu gerçekten bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?