Çok yoruldum artık

Doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum ama dert oldu gerçekten bana
Normal zamanlarda uyku sorunum yok ama özel bi gün öncesi düğün,tatil,önemli bir randevu gibi bir gün olacaksa eğer o gece uykuya dalamıyorum
Beynim ağrıyor gözlerim kanıyor sanki ve vücudum ağrıyor ona rağmen uyuyamıyorum
İnanır mısınız düğün günümde bile hiç uyumamıştım, bu dönemler için sadece uyku ilacı almamın bi zararı olur mu çünkü başka türlü beynim susmuyor
Bu bende de var. Yapmam gerekenleri yapmış olsam bile yetişemem, geç kalırım endişesi ile bir süre uykum kaçıyor. Sonra da uyanamam diye yatmıyorum. Hatta hiç uyumadığım halde ertesi gece bile otursam otururum ama tabii abartmanın alemi yok. Uyku ilacı hiç kullanmadım, kaç saat uyutuyor ve de uyanma durumu sorun oluyor mu acaba öğrenmek lazım. Düğün günümde de gece gece olur olmaz işlerle uğraşıyordum evde hayalet gibi. Ama işin güzel kısmı geç kalma riski olmuyor. 😂 Eşim de otururken dahi uyur, çok rahat. Ben uyuyana kadar doğru pozisyonu yakalamak için bir müddet karate yapar gibiyim.🤣

Gözlerim yanıyor beynim çatlıyor yinede uykuya dalamıyorum :KK43: vücudum yorgun oluyor haliyle bu durum beni çok yıprattı
İnanın en özel günlerde uykusuzluktan hortlak gibi dolaşıyorum.Yataga giriyorum biri sanki dürtüyor beni kalk diye.Kalkiyorum bu defa yatmam lazım diye strese giriyorum.Resmen bir kısır döngü.

Bu bende de var. Yapmam gerekenleri yapmış olsam bile yetişemem, geç kalırım endişesi ile bir süre uykum kaçıyor. Sonra da uyanamam diye yatmıyorum. Hatta hiç uyumadığım halde ertesi gece bile otursam otururum ama tabii abartmanın alemi yok. Uyku ilacı hiç kullanmadım, kaç saat uyutuyor ve de uyanma durumu sorun oluyor mu acaba öğrenmek lazım. Düğün günümde de gece gece olur olmaz işlerle uğraşıyordum evde hayalet gibi. Ama işin güzel kısmı geç kalma riski olmuyor. 😂 Eşim de otururken dahi uyur, çok rahat. Ben uyuyana kadar doğru pozisyonu yakalamak için bir müddet karate yapar gibiyim.🤣
Resmen ben yani.

İnanın en özel günlerde uykusuzluktan hortlak gibi dolaşıyorum.Yataga giriyorum biri sanki dürtüyor beni kalk diye.Kalkiyorum bu defa yatmam lazım diye strese giriyorum.Resmen bir kısır döngü.
Neden böyle oluyor
Bende aynıyım işte ve çok berbat bişey
Siz doktora gittiniz mi bunun için yada bişey kullandınız mı

Gerçekten aynıyız
Benimde eşim hemen uykuya dalıyor ama ben öyle değilim
Uyumak istiyorum gözlerim ağrıyo vücudum ağrıyor ama yok uykuya dalamıyorum
Düğünümde hiç uyumamıştım
Gerçekten çok yorucu en güzel özel günlere uykusuz katılıyorum :(

Ben zaten antidepresan kullanıyorum o biraz düzenledi durumu.Baska türlü çok sıkıntı oluyordu.Cok berbat bişey sizi çok iyi anlıyorum.
En yakın zamanda bende doktora gideceğim
Bugün bi iş görüşmem vardı gece hiç uyumadım ve görüşmeye çok yorgun girmiş oldum konuşmaya bile halim yoktu muhtemelen aramayacaklar beni:(

En yakın zamanda bende doktora gideceğim
Bugün bi iş görüşmem vardı gece hiç uyumadım ve görüşmeye çok yorgun girmiş oldum konuşmaya bile halim yoktu muhtemelen aramayacaklar beni:KK43:
Uzman bir hekime gitmeniz çok iyi olacaktır.Belli ki yaşam kalitenizi de etkiliyor bu durum.Anksiyete gibi bir durum olabilir.Bizim buradan vereceğimiz fikirlerden daha sağlıklı olur durum teşhisi.Cok geçmiş olsun burada bozmayın moralinizi.Belki çok basit bir tedavisi vardır,gözünüzde büyütmeyin.

Uzman bir hekime gitmeniz çok iyi olacaktır.Belli ki yaşam kalitenizi de etkiliyor bu durum.Anksiyete gibi bir durum olabilir.Bizim buradan vereceğimiz fikirlerden daha sağlıklı olur durum teşhisi.Cok geçmiş olsun burada bozmayın moralinizi.Belki çok basit bir tedavisi vardır,gözünüzde büyütmeyin.
Çok teşekkür ederim haklısınız
Şimdiye kadar zor zamanlardan geçtim
Kayıp yaşadım
Yaşanmışlıklarla da ilgisi olabilir

Normal zamanlarda uyku sorunum yok ama özel bi gün öncesi düğün,tatil,önemli bir randevu gibi bir gün olacaksa eğer o gece uykuya dalamıyorum
Beynim ağrıyor gözlerim kanıyor sanki ve vücudum ağrıyor ona rağmen uyuyamıyorum
İnanır mısınız düğün günümde bile hiç uyumamıştım, bu dönemler için sadece uyku ilacı almamın bi zararı olur mu çünkü başka türlü beynim susmuyor
Aynı durum bendede var çözüm bulamadım henüz

Haklısınız
Ben aynı durumu yaşayan var mı diye merak ettim
Yasadim bende geceleri uyumakta zorlandim birseyleri düsünüyorsam uyuyamiyorum taktikca takiyorum. Ilaclardan sonra zamanla atlattim. Arada bi düsündügüm oluyo max 1-2ye kadar eskiden sabahliyordum yorgunluktanta olsa cok düsünmektende olsa bile.. cok gecmis olsun umarim atlatirsin bu süreçleri

Yasadim bende geceleri uyumakta zorlandim birseyleri düsünüyorsam uyuyamiyorum taktikca takiyorum. Ilaclardan sonra zamanla atlattim. Arada bi düsündügüm oluyo max 1-2ye kadar eskiden sabahliyordum yorgunluktanta olsa cok düsünmektende olsa bile.. cok gecmis olsun umarim atlatirsin bu süreçleri
Çok teşekkür ederim peki siz doktora mı gittiniz hangi ilaçlar kullanıyorsunuz

Acaba sebebi nedir bunun
Heyecan stres mi
Yani ilaçsız olmayacak gibi çünkü bekledim düzelir diye ama özel günlere artık uykusuz kalmak istemiyorum ilaçsız olmayacak
Heyecan stres birde aynı olay çok fazla tekrarlanınca ister istemez psikolojikmende ertesi gün stresli bir gün kesin beni yine uyku tutmuyacak diye baştan zihnimizi kodluyoruz rahat olamıyoruz.

Ilık duş denediniz mi ? Bu sefer uykuya ilaçla dalmaya başlamak da sıkıntı olabilir. Hele de bir doktor onermediyse. Ben de sabaha bir planım varsa uyuyamam. Evime misafir gelecekse ben bir yere gideceksem vs.

Back
X