Cok yoruldum artik:(

Üzülüceksin ağlayacaksın geçicek artık gerçekleri kabul etmeyi biliuorsn bundan sonraki ilişkinde kaybetme korkusu yaşamazsın en doğru kararı verdin sevse bunu yapmazdı

Beggyy

Üzülüceksin ağlayacaksın geçicek artık gerçekleri kabul etmeyi biliuorsn bundan sonraki ilişkinde kaybetme korkusu yaşamazsın en doğru kararı verdin sevse bunu yapmazdı

Beggyy

aynen kolaya kaçmayı sectı.bende en azından aglıyacaksam nedenını bılıp aglarım.elbet bırgun bıter bu goz yasımda.Beggyy sana hayran kaldım huy olarak senın taktıkların falan cok hos

hımmm şimdi saydığım kelimeler demişsin de onlar neydi ki bu kadar geri çekti kendini orasıda var şimdi. ???

ay ewet ya insanların hele bide eşimin giyimim hakkında eleştiri yapması ayar edio beni.normalde ne giysem kendime yakıştırırım ben.kendimi rahat hisstmem lazım...ayrıca dün mesela kızımın okula veda partisi vardı.dar kumaş bir pantolon topuklu ayakkabı ve gömlek giydim.eşim bayıldı ne güsel olmuşsun sen öle dedi.ama ben kasım kasım kasılmaktan yoruldum valla ya( hiç sevmiyorum öle kasıntı kıyafetleribana böle spor salaş şeyler olcak yani :))

Cnm bnm iyiyimm iyiyiz Allah a şükür kandiliniz mübarek olsun bu arada yıllık izne çıkcam çok mutluyum sende ne var ne yokkk

Beggyy

Oo canim cok sevindim izne cikmana guzel bi dinlen :) enerji topla ..
Gelelim bendeki gelismelere dun carsidaydim eger yakindaysan yanima gel dedi gittim yanina ooo cok geziyosun masallah hergun biyerdesin dedi .bende aaa iyiki grzdim gozemi battik dedim yok batmadin gez dolas istedigin yere git benim ole takintilarim yok guvenim sonsuz dedi .neyse konuyu kapattik ben cok neseli mutlu hareketler sergiliyorum sonra yanima geldi bana yuzukler almis verdi .cok sasirdim cok mutlu oldum hic yapmazdi :)))
Bole devam edicem bakalim bugunde iki gunluk tatil icin arkadasla tatil koyune gidiyorum guya ...cokmu kotuyum yaa abartmadim dimi :)))
Aslinda bunlari yaparken kaybetmekten degilde iki gun sonra kendiside bole gezmeye baslarsa diye cekiniyorum ben sana karismamistim diyerek :)

hımmm şimdi saydığım kelimeler demişsin de onlar neydi ki bu kadar geri çekti kendini orasıda var şimdi. ???

yazdıgım kelımeler bana soyledıgı sozlerın tersı cıktıgını.yanı sen bunları dıyordun.ınsan denemeye calıstıgı ınsana vaadler vermez onu kendıne baglamaz saatlerce yanında durmaz.ben hatrlıyorum erken yanından kalktıgımda bırakmazdı.yapamıyorum denedım ama olmadı dedı bundan 3 hafta once.bende deyen ınsan bu kdr buyuk konusmazdı gıbılerınden sozler.3 hafta once bana dedı zaman ver ılıskıye alısım tamam dedım ve o surecde daha temkınlıydı.yanı anlıyacagın ısıne pek gelmdı.söle yapıısı vardı.(egosu yuksek kendını begenmıslık vardı.ben arkadaslarımla ıken rahatsız edılmek ıstemem derdı dıyelım bulustular gece 2-3 de geldı haber vermezdı.ole gun ıcınde mesajlasmayı sevmezdı.ole aramak konusmak sevmezdı.ılk ay yaptı aradı msj attı.o bırde bu son 3 haftanın 10 gununde yaptı o kdr.sorgulanmaktan hoslanmıyordu.mesela devamlı bakıyorum bana yazmıyo ama whatsapp da kımle yazısıyosun dıyorum arkadasımla gene gergınlık olmasın dıye hangı arkadasmıs dıyorum.arkadas yeterınce acık demıstı.yanında cok ayıp dedım bu yaptıgın sorgulanmaktan hoslanmıyorum dedı erdı ıle yazıyorduk dedı.bunlar bırer yıpranma ufak gorunsede

Son düzenleme:
aynen kolaya kaçmayı sectı.bende en azından aglıyacaksam nedenını bılıp aglarım.elbet bırgun bıter bu goz yasımda.Beggyy sana hayran kaldım huy olarak senın taktıkların falan cok hos

Çok teşekkür ederim iltifatın için bunlar tecrübeyle orantılı benim amacım sizlerin hayatları olduğunu ve hayatta sizdn daha önemli birşey olmadığını hatırlamanıza yardımcı olmak inşallah hepinizi bomba gibi yapıcammmmm 😄😁

Beggyy

Bırak geZsin sen oraları düşünme hallederiz bak meraklanmalar başlamış hüveni sonsuzmuş kuduruodur içten içe ahahha ay çok eğleniorum ya sizlerin adınada mutlu oluprm ilşki sahiplenilmek ister sana karışşması lazm kıskanması lazm devam sen kendine güven yapan kendine yapar ahahhaah 💃💃böyle böyle sen artık birçok şeyi aşıyosun farkınd değilsin amaç burda önce seni güçlendirmek 👯👯

Beggyy

Ne guzel anlatmissin istediklerini aslinda cok fazla seyler istemiyiruz yani maddi beklentilerimiz yok sadece seviliyorsak bunu hissetmek istiyoruz .mesela bana sevgilim dun toplasan bes lira etmicek yuzukler almis ama kasikci elmasini almis gibi mutlu oldum :)) cunku beni dusunup bana almis .iste bunu anlamiyolar .bazen diyorumki aman takma akisina birak sende ole ol iste yapamiyiruz takiyoruz

bak yine bir güvensizlik kpss ile ilgili sonuçta senin bir bilgi birikimin var önemli olan o bilgi birikimini açığa çıkarmak zaten ilk okuldan beri hep aynı konuları görüyoruz sen elinden geleni yap gerisini Allah' a bırak ayrıca yüce Rabbım ne diyor evinin tuzuna kadar bende isteyin dua edin bol bol dua et hakkında ne hayırlıysa o olsun inş. bu arada benim sıpa bana gündüz msj attı seni seviyorum ben yazmış bende dedi o kadar msj attım sana geri dönüş bile yapmadın bu mu sevmek yazdım o da peki yazmış hiç cvp vermedim çatlasın patlasın kendimi çok iyi hissediyorum merak etsin bakalım benim nazımı çekmeyen adamın ben niye nazını çekeyim yok öyle yağma

İmdaaaatttt beggyy :))) sabahtan beri tatildeyim saniyoya beni bisiy sormak icin mesaj atmam gerekti bir iki kez okadar sogukki sanki zoraki cevap veriyo kisa ve oz cumlelerle hatta cumle bile yok :)) noluyo hangi aşama bu :)))

İmdaaaatttt beggyy :))) sabahtan beri tatildeyim saniyoya beni bisiy sormak icin mesaj atmam gerekti bir iki kez okadar sogukki sanki zoraki cevap veriyo kisa ve oz cumlelerle hatta cumle bile yok :)) noluyo hangi aşama bu :)))

Çatlama dönemi hahaha sor sende ne oldu hayatm niye keyifsizsin filan de aramıyomu ahahha

Beggyy

Onu biraz zaman geçsin anlarz söylerim bn sana ozamana kadar sen güçlende işimiz kolay 👯👯

Beggyy

Dayanamadim aradim gayet hayatimli falan konusuyodu neseli isyerinde sorunlar olmus onlari anlatti .sen napiyosun dedi bende tatil yerindeyizya arkadasin sevgilisi gelicekmis aradi onu bekliyoruz dedim ne alaka ne isi varmis kizlarin yaninda dedi .bende sevgilisini ozlemis olamazmi dedim.kalacakmi orda gerimi donecek dedi.bilmiyorum dedim.cok rahatsiz edici bisiy dusuncesizmi o cocuk bukadar kizin pesinde sıkmasin kizi ne o her dakka dibinde ayrilir bunlar bak ben sana diyeyim dedi :)) neden ayrilsinlar onlar cok seviyo dedim.iyi tamam hadi iyi aksamlar dedi bi sinir kapadi :))

Tamam yavaş yavaş iç güdüleri oluşmaya başladı yanlız birşey dikkatimi çekti hepmi böyleydi ilk zmnlar nasldı seninki

Beggyy

Tamam yavaş yavaş iç güdüleri oluşmaya başladı yanlız birşey dikkatimi çekti hepmi böyleydi ilk zmnlar nasldı seninki

Beggyy

İlk zamanlarda boyleydi canim maalesef cok aramaz cok sorgulamaz kiskandigini belli etmez inanilmaz sogukkanli bi insan. İlgisini sevgisini cok belli etmez konustum defalarca haklisin ama ben belli edemiyorum diyo ailesinede boyle ben hatirlatiyorum anneler gununu kutladinmi yok sunu aradinmi vs diye. Ona gore bunlar sevgi gosterisi degil . Biz cok zorluklar cok problemler atlattik maddi ve is bakimindan .sevmesem neden bukadar mucadele edeyim neden kavga ettigimizde ayrildik dedigimizde sensiz yapamiyorum bunlari neden dusunmuyosun diyo bu konulari acinca.ben cok mukemmelliyetci bi insanim .bu konuda psikologa bile gittim :)) acaba benmi abartiyorum diye karsi taraftan beklentini fazla tutuyosun sen nasil davranirsan karsilik bekliyosun ama herkes ayni olamaz falan dedi .benim yaptiklariminda farkinda sen mukemmel bi insansin beni ailemi sahipleniyosun onlara karsi cok ilgiliain cok incesin ben senin gibi ince dusunemiyorum der hep.

Son düzenleme:

Ozaman değiştircrz başka çare kalmadı devam durmak yok onu zorlamadan kendi hayatn çetçevesinde onda baskı kurmadan yapmamız lazım

Beggyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…