Bitti arkadaşlar bulus mayi yarına erteledi.sonra ne degistide 4 gun sonra yazdin dedi.konu konuyu acti ve bana sen yapamiyorsun dedi benle.bende patladim sonunda.beni sevse ben buyum diyip kenara cekilmezki ben elimden geldikce hic ustune gitmedim.bi avus sevgi icin sesimi çıkaramadım. Ama ezdikce eziyo beni kaliba sokuyor bende ortada sevdigibi gorsem cefa cekmek bu kdr zor olmazdi dedim.ustune daha fazla yuk olmicam dedim.ole karsilikli bitti
Üzülüceksin ağlayacaksın geçicek artık gerçekleri kabul etmeyi biliuorsn bundan sonraki ilişkinde kaybetme korkusu yaşamazsın en doğru kararı verdin sevse bunu yapmazdı
Beggyy
ben yıkıcı olmadım elımden gelenı yaptıgıma ınanıyorum.ılk kez dedım heh 27 yasında olgundur ne ıstedıgını bılen bırıdır.ama ılkte hayal kurmıcam guvenmıcem dedım sonra baktım cıddı konusmaları olsun bana davranısı ılgısı o kdr ıyıydıkı sevdım.4 cu bulusmada aradıgım ınsansın dıyıp hayal kurdurdu bana o kdr ınce dusuncelıydıkı.yok artık dıyecek.borcum var evlılık dusunemem dedım arabamın 3 yıllık kredısı.ben onuda dusundum seneye agustosta benım evın kredısı bıtcek oraya verdıgım parayı sana verırım ceyızını alırsın ıstedıgın sekılde daha neler kabul edemem dedım olmadı tazmınatımı alırım dedım ne gerek var ben zaten o parayı yerım hem neden alıyorsun o parayı ılerde eve gırerız tekrar degerlendırırz.ben kredınınn borcunu 3 yıl bekletmem dugun olmadan kapatırız kafamız rahat olur demesı( sonra ılk yazdıgım yazıda bassetmıstım bana yapamıyorum olmuyor demesı benı hayal kırıklıgına ugrattı bana zaman ver dedı tabı bu 3 hafta ıcınde tek kelıme cıddı bı plandan bassetmedı sanırım ona yazdıgım mektuplarda ona saydıgım kelımelerden olsa gerek.dıkkatlıydı bu sefer.
:) benimki de oyle yaa. Hatta bi gun annesiyle konusuyoduk kadin bana laf mi carpittti istemeden yoksa ben mi ustume alindim bilmiyorum ama 'kendisi giyinmeyi cok sever insanlarin da guzel hiyinmesini ister bana da hep mudahale ediyo' gibi bisey dedi. Sonra bi kendime baktim bi giysilerime. Icimden dedim ki benimki de baya iyi dayanmis bana :)) erkek fatma gibiyim birazgecsn su kpss zayiflicam artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm bnm iyiyimm iyiyiz Allah a şükür kandiliniz mübarek olsun bu arada yıllık izne çıkcam çok mutluyum sende ne var ne yokkk
Beggyy
hımmm şimdi saydığım kelimeler demişsin de onlar neydi ki bu kadar geri çekti kendini orasıda var şimdi. ???
aynen kolaya kaçmayı sectı.bende en azından aglıyacaksam nedenını bılıp aglarım.elbet bırgun bıter bu goz yasımda.Beggyy sana hayran kaldım huy olarak senın taktıkların falan cok hos
Oo canim cok sevindim izne cikmana guzel bi dinlen :) enerji topla ..
Gelelim bendeki gelismelere dun carsidaydim eger yakindaysan yanima gel dedi gittim yanina ooo cok geziyosun masallah hergun biyerdesin dedi .bende aaa iyiki grzdim gozemi battik dedim yok batmadin gez dolas istedigin yere git benim ole takintilarim yok guvenim sonsuz dedi .neyse konuyu kapattik ben cok neseli mutlu hareketler sergiliyorum sonra yanima geldi bana yuzukler almis verdi .cok sasirdim cok mutlu oldum hic yapmazdi :)))
Bole devam edicem bakalim bugunde iki gunluk tatil icin arkadasla tatil koyune gidiyorum guya ...cokmu kotuyum yaa abartmadim dimi :)))
Aslinda bunlari yaparken kaybetmekten degilde iki gun sonra kendiside bole gezmeye baslarsa diye cekiniyorum ben sana karismamistim diyerek :)
Cok sevindim canim hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun insallah. Evett aynen onu istiyorum ben. Farkindayim, forumda da okuyorum zaten oyle dakika basi sevgisini gosteren kimse yok su dunyada ama iste korkuyorum uzak kaldigimizda ya baskasina giderse diye. Bu ona guvensizligimden degil. Babam yillarca annemi aldatmis ve benim ilk tanidigim erkek babamdi. ikincisi de simdiki sevgilim oldu zaten. Tek profil babam vardi onumde onun da yaptiklarindan dolayi cok korkuyorum. Kendisi babamla cok da iyi anlasiyo keske yaslarimiz yakin olsaymis cok iyi arkadas olurduk fln dedi hatta. Bunlar korkutuyo beni ama bana deger verdigini biliyorum. Aramizda bse oldugunda ne kadae uzuldugunu de gorebiliyorum. Insanlarin karsidakilerinden bekledikleri hep farkli olur ya ben hep masallardaki gibi yasayalim istiyorum. Ama o da bunu sevmiyo iste. Bazen diyorum acaba baska birisini tanisaydim baska bi iliski yasamis olsaydim bu iliskimi daha dogru mu analiz ederdim.. ama sonra da iyi ki bunu tanimisim diyorum.. :)) kafam nasil karisik :)) ve oyle utaniyorum ki kendimden bi suru uzulecek sey var ben kalkmisim neyi kafama takiyorum.. bu arada evet ben de senin gibi dusunuyorum, seven insan ne yapar ne eder kaybetmemeye calisir. Sevmeyeni de zaten elinde tutamaz hic kimse..
:) konu yok ki tekrari olsun bendee.. tarih i vatandaslik i nasil hallederim bilmiyorum ama dogru soyluyosun denemelerle eksiklerimi de gorurum hem. Artik oldugu kadar. Elimden geleni yapamadim ki dua etmeye yuzum yokbutun sene bos bos oturup son ay nolur kazanayim demek ne bileyim yuzsuzluk gibi bu arada canim hem mesaj atmasına cok sevindim :) hem de ne guzel atanmissin gercekten cok mutlu oldum adina :)
Bırak geZsin sen oraları düşünme hallederiz bak meraklanmalar başlamış hüveni sonsuzmuş kuduruodur içten içe ahahha ay çok eğleniorum ya sizlerin adınada mutlu oluprm ilşki sahiplenilmek ister sana karışşması lazm kıskanması lazm devam sen kendine güven yapan kendine yapar ahahhaah 💃💃böyle böyle sen artık birçok şeyi aşıyosun farkınd değilsin amaç burda önce seni güçlendirmek 👯👯
Beggyy
İmdaaaatttt beggyy :))) sabahtan beri tatildeyim saniyoya beni bisiy sormak icin mesaj atmam gerekti bir iki kez okadar sogukki sanki zoraki cevap veriyo kisa ve oz cumlelerle hatta cumle bile yok :)) noluyo hangi aşama bu :)))
Çatlama dönemi hahaha sor sende ne oldu hayatm niye keyifsizsin filan de aramıyomu ahahha
Beggyy
Aramiyoo arasa zaten ooo cok yol almisiz demek olacak :) ya belkide gercektenmi umursamiyo acaba :)
Onu biraz zaman geçsin anlarz söylerim bn sana ozamana kadar sen güçlende işimiz kolay 👯👯
Beggyy
Dayanamadim aradim gayet hayatimli falan konusuyodu neseli isyerinde sorunlar olmus onlari anlatti .sen napiyosun dedi bende tatil yerindeyizya arkadasin sevgilisi gelicekmis aradi onu bekliyoruz dedim ne alaka ne isi varmis kizlarin yaninda dedi .bende sevgilisini ozlemis olamazmi dedim.kalacakmi orda gerimi donecek dedi.bilmiyorum dedim.cok rahatsiz edici bisiy dusuncesizmi o cocuk bukadar kizin pesinde sıkmasin kizi ne o her dakka dibinde ayrilir bunlar bak ben sana diyeyim dedi :)) neden ayrilsinlar onlar cok seviyo dedim.iyi tamam hadi iyi aksamlar dedi bi sinir kapadi :))
Tamam yavaş yavaş iç güdüleri oluşmaya başladı yanlız birşey dikkatimi çekti hepmi böyleydi ilk zmnlar nasldı seninki
Beggyy
İlk zamanlarda boyleydi canim maalesef cok aramaz cok sorgulamaz kiskandigini belli etmez inanilmaz sogukkanli bi insan. İlgisini sevgisini cok belli etmez konustum defalarca haklisin ama ben belli edemiyorum diyo ailesinede boyle ben hatirlatiyorum anneler gununu kutladinmi yok sunu aradinmi vs diye. Ona gore bunlar sevgi gosterisi degil . Biz cok zorluklar cok problemler atlattik maddi ve is bakimindan .sevmesem neden bukadar mucadele edeyim neden kavga ettigimizde ayrildik dedigimizde sensiz yapamiyorum bunlari neden dusunmuyosun diyo bu konulari acinca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?