Walla beggyy cim iste uzun zamandir dedigini yapiyodm ama yetti artik
Forumda okudugum en guzel yorum diyebilirim sürekli hayatini bi erkek icin harcayan kizlarin akli basina gelir umarim.
Demekki insanlıktan anlamıyolar taktikler değişti kızlar ben bu kadar iyi davrandırtmazdımda sizleri birşeylere hazırlamak adına böyle ilerledik artık hazır olduğunuza göre çalıştırın bacakları
Beggyy
bilmiyorum canım ya söylüyorum off tmm tmm deyip geçiştiriyor.anlamadım bak dün le bugün gene iyiyiz.şaşırdım iyice duygularım allak bullak.offf(
Ya kızlar koyin bakim götlerine tekmeyi bakim napıolar kalırsa sizin kalmazsa defolsun gitsinler ya habire mutsuzum diyip çağırmayın birde kendinize gelin aramıyomu aramayın bağırıyomu bağırrın çok taviz verip kendiniz üzülüyosunuz bu ne be kızdım bak en sonunda
Beggyy
Canimm nasil oldunuz?
kaldıgım yerden okudum son guncel olayları.bende bı mutsuz olarak dondum aranıza :) ne kadan guzel Beggyy tam psikosun canım ınan senın yorumları okuyunca rahatlıyorum.
Giremedim cnm bayadır basılsın neler yaptın neler yaptınız daha bakamadım keyfin nasıll
ERkekler değişmez, böyle gelmiş böyle gider...
Daha şimdiden böyle ise ilerde işler ciddiye binince daha da aşırı olucaktır bu yaşadığın şeyler. Hele ki evlenince iyi düşün derim.Cok yoruldum artik erkek arkadasimin sadece kendine uygun olan seyleri yapmasindan. Vakit gecirmek adina rutinimiz disinda bir syler yapmayi teklif ediyorum, uygun olmadigi icin reddediyor hep. Ben mi salagim,aptal asik miyim bilmiyorum. Hep onun uygun olmasini bekliyorum. Her planimi ona gore ayarlarken onun planlarima dahil olmayi bekliyorum. Bu kadar kizmama ragmen bazen beni dusundugunu gosteren surprizler yaptiginda ise her seyi unutup yeniden aptal asik olmaya devam ediyorum.. bunun bi cozumu olmali. Dongu icindeyim hep; kiziyorum, kiriliyorum, unutuyorum, tekrar seviyorum tekrar kiriliyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şimdilik iyi her şey çok şükür. Sonunda olması gerektiği gibi yaşıyoruz birbirimize ait zamanlarımız da var birbirimizle geçirdiğimiz ortak zamanlarımız da.. Artık hayal kurmaya da başladık birlikte.. O dönem pek bi boş vaktim vardı düşünüp düşünüp kurmuşum anlaşılanDaha şimdiden böyle ise ilerde işler ciddiye binince daha da aşırı olucaktır bu yaşadığın şeyler. Hele ki evlenince iyi düşün derim.
Walla canım ben artık böyle şeyler için üzülmüyorum. Bütün bunları yaşamanın bir sebebi olduğunu düşünüyorum. Sen acele etme birini bulmak için elbet sana uygunu vardır ve elbet senin karşına çıkacaktırhaklısın akıllandım bır ders ıle daha.umarım bu son olur.
Hakkında hayırlısı olsun sana 2 yıllık evli biri olarak verebileceğim iyi tavsiye kendi sınırlarını çiz karşı tarafa öğret ki sonra üzülme canım. Umarım umut ettiğin güzellikleri yaşarsın.şimdilik iyi her şey çok şükür. Sonunda olması gerektiği gibi yaşıyoruz birbirimize ait zamanlarımız da var birbirimizle geçirdiğimiz ortak zamanlarımız da.. Artık hayal kurmaya da başladık birlikte.. O dönem pek bi boş vaktim vardı düşünüp düşünüp kurmuşum anlaşılan
Değişmez diyenler için de şunu söyleyeceğim
Her insan değişiyor mutlaka.. Buna büyümek, olgunlaşmak, hatalarından ders çıkarmak.. gibi durumlar sebep olur. Kendimden biliyorum.. Değişmez diyenler bile mutlaka değişmiştir bu kadar net söylüyorum
Walla canım ben artık böyle şeyler için üzülmüyorum. Bütün bunları yaşamanın bir sebebi olduğunu düşünüyorum. Sen acele etme birini bulmak için elbet sana uygunu vardır ve elbet senin karşına çıkacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?