- 27 Eylül 2013
- 350
- 26
- 118
- 35
Olmaz sen bu kafayla gidersen olmıcakta yav biraz dişini göster diorm işte sana biraz çirkefleş çirkinleş hahhaa ayriyetyen sen napıcaksın ki ben naptım diye düşünüyosun ben nişanlımla tartışınca hep haklı bnmdir mesela alttan girerim üstten öıkarm haklı olurum annem babanesi kılıklı dio ama napim vicdan yaptırıorm alttan alttan . melek oluyorm hemen ben ahhaha kesin olcaksn olamıyorum diye diye ömrümüzü bitirdik kadın dediğinnn tehlike demektir erkekler odun olduğu için dümdüZler yalanlar basit bilindik yalanda söyleyemiokar zaten pehhhhhh benimkinin göZüne bakarım yalan sölüosa direk sölerim bende kerizim anlımda gerizekalımı yazıo sence die sonra napaın baktı yutmuyorm doğruyu söylüyo şimdi hiç yalan yok maşallah sen önce uygılamaya geç hep sarılır ondan sonra savulunnn lan beyin fırtınası yapıyoruz biz geliyoruz biz bu gazla köklerini bile kuruturuz üzülme yeter
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:) bizde de yalan yok cok sukur ben de o da soylemiyoruz soyleyemiyoruz gerci. Ama o dedigini ben yapamam ki sadece erkek arkima degil arkadaslarima, aileme karsi da yapamam ben boyle ama susup kabullenmeyecegim artik da:) ya surekli soruyorum aslinda bir problem oldugunda karsilikli konusarak cozmeye calisiyoruz da.. ben surekli sarilmasini istedigimden ve o da bunu yapmadiginda hep ayni sorular sormaktan onu da biktirdim. Ya aslinda ben bizim aramizda sorun var mi onu da pek bilmiyorum kendi kendime dusunup çıkarıyorum bir seyler, mutsuzluga mi odaklanmisim bilemedim ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.