guzel haberlerle gelmene sevindim.
neyi nasıl ypacagını elbet sen kendini ve ilişkini daha iyi bildigin icin daha dogru karar verirsin.
ancak elestirdigi zaman mantıklı birseyler soyluyorsa kusmek yerine dusunmeyi sec, sonrasında konus bence.
eger elestirileri yersiz ve rencide etmek icin ise yapıcı olmadıgı, sikayet ettigi seyler icin soylenmeyi bırakıp onları degistirebilmen icin destek olmasını talep et bence.
mesela ben cok kilo aldım, benimki de birkez bunu soyledi cok sallamadım ama kırıldım icten ice. sonra tekrar soyledi, bir de caba gostermedigimden ilk soyledigine de cok aldırıs etmedigimden dem vurdu. bu bir sonuctur nedenini degistirmemde ne gibi bir gayretin oldu, tespitlerini yaparken ortak bir hayatın bir parcası geregi sen de alternatifler sun demistim, nasıl yani dedi? sabah guzel zinde bir kahvaltı yapmamızı saglayıp hadi yuruyuse cıkalım demek gibi mesela, taleplerin yalnızca tespitlerden ibaret pratikte hicbir sey yok demistim donup kalmıstı. o gun bugundur bna bir elestiri yapacak olsa 2kez dusunur ve alternatifini de 2.cumlesinde ekler veya herhangi bir teklifte bulunur