- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
(o yurtdışında,ben tr'de uzaktan uzağa..)
Onun için fedakarlıklar yapabileceğimi gördükçe ben onun için vazgeçilmez gibi birşey oldum aslında..
Onu en çok etkileyen iyi niyetimmiş..Etrafındaki herkesten daha çok düşündüm onu,ve bunun farkında..
Gerçek sevgi olduğunu anladı,ama gerekirse vazgeçeceğimi de anladı..
Bana özensizliğinden vazgeçmezse benim vazgeçeceğimi üzerine basa basa söyledim...
Üç gündür kameraya geliyor çok az parası olduğu halde ve uzun oturuyor..
İş bulup bir süre çalışp borçlarını ödeyip dönecek..
Ben hemen gelmesini,iş bulana kadar sonra da, borçlarını ödeyene kadar onu diare edeceğimi söyledim(ben memurum)..Tr de iş bulmak için tanıdıkları araya koyacağımızı,ailemin de bu fikirde olduğunu söyledim.(Uçak biletini ben alacağımı,huzura ermek için fedakarlıktan kaçınmayacağımı söyledim,şuan beşparası yok).Herşeyi kolaylaştıracağımı söyledim...Yeterki== ''seven gibi davran''== dedim hep..
Henüz direk gelesi yok,parasızmış fln..Benim yanında olacağımı falan yok sayıyor..Bana minnet etmiyor..Bu iyi ama böyle de çok yıpranıyoruz..Şimdilik ben yanında olayım,mecburiyetten bir araya gelmek için,sonra yine minnet etmesin..Benim bu konuda iyi niyetli olgun olduğumu ,başına kakmayacağımı anlıyor mu bilmem..Seven gibi davrandıkça ben iiy niyetli ,olgun olurum..Ona huzur veririm..Ona da söyledim..Ama sen de bana huzur vermelisin dedim..Ben de çalışıyorum,benim de sorunlarım oluyor.Ama sende huzur bulmak istiyorum.Sen de bende huzur bul diye,aylardır söyklüyordum,anlamıyordu..En sonunda şuan anlamış gibi birşey........Umarım yine başa dönmeyiz..3 gündür uzun uzun oturyor..Konuşmuyor,güzel söz söylemiyor ama iyi niyetle geldi..Beni kaybetmek istemiyor demekki...Suratsızlığı şu yüzden:Ödemesi var,ödeyecek parası yok..Güzersöz bekledim kapatırken ama söylemedi,ben de ödemesini ödeyemeyecek olmanın sıkıntısı diye üstelemedim..
Bak böyle kamera vakit geçirince ben de nasıl huzura eriyorum..
Ama taksiciliğe başlarsa, 2000 euro para kzanırsa falan..Hadi dönesin gelmezse dedim.
Niye döneyim dedi..Sen gelrisin dedi..
Yok dedim dönmen lazım,ilk önce sen geleceksin buraya..Yıllar sonra belki işten iyice bıkarsam ben ozaman gideriz dedim..
Tamam tamam dedi..Daha ortalıkta iş yok dedi.
Dedimki..:Eğer önceki gibi beni hayal kırıklığına uğratırsan ,beklenilenin dışında birşeyle beni şaşrtırsan affetmem seni dedim..
Tamam tamm dedi..
Sigara meselesi,para yönetimini yapamaması falan o konuda öneriler verdim.
Tamam tamam dedi..
Enazından azarlamadı..
Evlenme geciktikçe 35 ten sonra hamile kalma olasılığının azaldığını söyledim.Çocuğumuz bile olmayabilirmaddi yönden deyip ertelersen dedim..
Olmazsa olmasın''dedi..
Şuan parasızlıktan ,borcunu ödeyememekten kendi derdine düşmüş..
Dua et dedi..
Ediyorum ama aynı sıkıntılar devam etti hep dedim.
Bu da geçer inşallah''de'' dedi..
Dırdır edip durma dedi...
Ama ben ilgisizliği yüüznden dırdır ediyordum..
Bne sana huzur veririm de,o konuda kendime güveniyorum da,benim de huzur bulmam lazım..
sevgi ,ilgi görmem lazım ''Dedim..
Sakindi..üçgündür kamerada uzun görüşüp rekor kırmış olduk..
benim nasıl huzura etrdiğimi gördü..
Böyle oldu işte..
Sonra yine aynı özensizlikte olursa,vazgeçeceğimi biliyor..
Huzura erdim şugün olsun..Mutmain oldum..Bak çok mu zormuş..
İş değişikliği dilekçemi de verdim..Kararsızlıktan kurtuldum...
Dilekçe sonucu belli olduğunda biraz daha huzursuzlanacağm ,kolay değil,rahat yeri bırakıp,stresi,yoruculuğu olası bir yere gitmek..
Ama değişiklik belki iyi gelir..
İyi olur inşallah..
Dua..
Onun için fedakarlıklar yapabileceğimi gördükçe ben onun için vazgeçilmez gibi birşey oldum aslında..
Onu en çok etkileyen iyi niyetimmiş..Etrafındaki herkesten daha çok düşündüm onu,ve bunun farkında..
Gerçek sevgi olduğunu anladı,ama gerekirse vazgeçeceğimi de anladı..
Bana özensizliğinden vazgeçmezse benim vazgeçeceğimi üzerine basa basa söyledim...
Üç gündür kameraya geliyor çok az parası olduğu halde ve uzun oturuyor..
İş bulup bir süre çalışp borçlarını ödeyip dönecek..
Ben hemen gelmesini,iş bulana kadar sonra da, borçlarını ödeyene kadar onu diare edeceğimi söyledim(ben memurum)..Tr de iş bulmak için tanıdıkları araya koyacağımızı,ailemin de bu fikirde olduğunu söyledim.(Uçak biletini ben alacağımı,huzura ermek için fedakarlıktan kaçınmayacağımı söyledim,şuan beşparası yok).Herşeyi kolaylaştıracağımı söyledim...Yeterki== ''seven gibi davran''== dedim hep..
Henüz direk gelesi yok,parasızmış fln..Benim yanında olacağımı falan yok sayıyor..Bana minnet etmiyor..Bu iyi ama böyle de çok yıpranıyoruz..Şimdilik ben yanında olayım,mecburiyetten bir araya gelmek için,sonra yine minnet etmesin..Benim bu konuda iyi niyetli olgun olduğumu ,başına kakmayacağımı anlıyor mu bilmem..Seven gibi davrandıkça ben iiy niyetli ,olgun olurum..Ona huzur veririm..Ona da söyledim..Ama sen de bana huzur vermelisin dedim..Ben de çalışıyorum,benim de sorunlarım oluyor.Ama sende huzur bulmak istiyorum.Sen de bende huzur bul diye,aylardır söyklüyordum,anlamıyordu..En sonunda şuan anlamış gibi birşey........Umarım yine başa dönmeyiz..3 gündür uzun uzun oturyor..Konuşmuyor,güzel söz söylemiyor ama iyi niyetle geldi..Beni kaybetmek istemiyor demekki...Suratsızlığı şu yüzden:Ödemesi var,ödeyecek parası yok..Güzersöz bekledim kapatırken ama söylemedi,ben de ödemesini ödeyemeyecek olmanın sıkıntısı diye üstelemedim..
Bak böyle kamera vakit geçirince ben de nasıl huzura eriyorum..
Ama taksiciliğe başlarsa, 2000 euro para kzanırsa falan..Hadi dönesin gelmezse dedim.
Niye döneyim dedi..Sen gelrisin dedi..
Yok dedim dönmen lazım,ilk önce sen geleceksin buraya..Yıllar sonra belki işten iyice bıkarsam ben ozaman gideriz dedim..
Tamam tamam dedi..Daha ortalıkta iş yok dedi.
Dedimki..:Eğer önceki gibi beni hayal kırıklığına uğratırsan ,beklenilenin dışında birşeyle beni şaşrtırsan affetmem seni dedim..
Tamam tamm dedi..
Sigara meselesi,para yönetimini yapamaması falan o konuda öneriler verdim.
Tamam tamam dedi..
Enazından azarlamadı..
Evlenme geciktikçe 35 ten sonra hamile kalma olasılığının azaldığını söyledim.Çocuğumuz bile olmayabilirmaddi yönden deyip ertelersen dedim..
Olmazsa olmasın''dedi..
Şuan parasızlıktan ,borcunu ödeyememekten kendi derdine düşmüş..
Dua et dedi..
Ediyorum ama aynı sıkıntılar devam etti hep dedim.
Bu da geçer inşallah''de'' dedi..
Dırdır edip durma dedi...
Ama ben ilgisizliği yüüznden dırdır ediyordum..
Bne sana huzur veririm de,o konuda kendime güveniyorum da,benim de huzur bulmam lazım..
sevgi ,ilgi görmem lazım ''Dedim..
Sakindi..üçgündür kamerada uzun görüşüp rekor kırmış olduk..
benim nasıl huzura etrdiğimi gördü..
Böyle oldu işte..
Sonra yine aynı özensizlikte olursa,vazgeçeceğimi biliyor..
Huzura erdim şugün olsun..Mutmain oldum..Bak çok mu zormuş..
İş değişikliği dilekçemi de verdim..Kararsızlıktan kurtuldum...
Dilekçe sonucu belli olduğunda biraz daha huzursuzlanacağm ,kolay değil,rahat yeri bırakıp,stresi,yoruculuğu olası bir yere gitmek..
Ama değişiklik belki iyi gelir..
İyi olur inşallah..
Dua..
Son düzenleme: