• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok yoruldum artik:(

Kizlar ben de dun ciktim alisveris yaptim bol bol. Bikac gundur de dikkat ediyorum giyimime kusamima. Gayet iyiyiz su anda. Ben daha taaruza gecemedim aslinda ama soylediklerini de takmiyorum artik. Gecenlerde beni eskisinden daha az seviyosun dedi sasirdim kaldim bisey demedim ama:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mükemmel çok sevindm acele etme böyle böyle halledicksin sana güveniyorm sn ne kadar rahat o o kadar rahatsız ahahha ben iyiyim benimkiyle ufak tefek sornlarmz oldu onlarla uğraşıoodm şimdi spora başlamştr artk ahaha

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canimmm nasilsiin? Nasil nisanlinla araniz? Benim yine kucuk bi sorunum var artik uzmeye basladi beni:( erkek arkadasim bu aralar cok yogun. Isinde fazla mesaiye kaliyor, eve gelince de cogunlukla tv karsisinda biraz oturup sonra hemen yatiyor. Benim de sinavlar, dersler derken... cok fazla konusamiyoruz bile. Msj atmak istiyorum ama eve ciktigimizdan beri ne msjlasmak ne de uzun uzun telefonla konusmak ona cazip geliyor:( zaten evde gorusuyoruz ne geregi var diyo:( isinde yogun oldugu icin sorun cikartmiyorum eskisi gibi. Guleryuzle karsiliyorum surekli. Ama insan ozlemez mi, guzel guzel msjlasmak istemez mi diye dusunmeden edemiyorum:(

Canimmm nasilsiin? Nasil nisanlinla araniz? Benim yine kucuk bi sorunum var artik uzmeye basladi beni:( erkek arkadasim bu aralar cok yogun. Isinde fazla mesaiye kaliyor, eve gelince de cogunlukla tv karsisinda biraz oturup sonra hemen yatiyor. Benim de sinavlar, dersler derken... cok fazla konusamiyoruz bile. Msj atmak istiyorum ama eve ciktigimizdan beri ne msjlasmak ne de uzun uzun telefonla konusmak ona cazip geliyor:( zaten evde gorusuyoruz ne geregi var diyo:( isinde yogun oldugu icin sorun cikartmiyorum eskisi gibi. Guleryuzle karsiliyorum surekli. Ama insan ozlemez mi, guzel guzel msjlasmak istemez mi diye dusunmeden edemiyorum:(

İyi cnm bi sıkıntımz yok iyiyim bnde hmmmmm demek öyle yapıo ama sen rehavete kapıldn 2 3 taktik yapınca oldu bitti sandın bende sNa müdahale etmedim böyle olcağını biliodum zaten :) sen msj attğında cvp vermiomu

İyi cnm bi sıkıntımz yok iyiyim bnde hmmmmm demek öyle yapıo ama sen rehavete kapıldn 2 3 taktik yapınca oldu bitti sandın bende sNa müdahale etmedim böyle olcağını biliodum zaten :) sen msj attğında cvp vermiomu

:)) aman iyi hadi cok sukur olmaz insallah hic bi skintiniz :)ya bizde hep boyleydi aslinda. Ilk zamanlar her gun romantik romantik msjlar atardik. Sonra iste gecen sene ayni eve ciktigimizda' zaten hep gorusuyoruz ne gerek var msjlasmaya,konusmaya' diye dusunmeye baslamis. Artik acil bisey olmadikca telefonda konusmuyoruz bile. Msjlasmamiz da oldukca kisa :(( yani taktikten dolayi degil:(

Tatlm bizde çok mesajlaşmıyoruz onda bi sıkıntı yok ama aramaması olmaz dışarı filan çıkıomsn sn

Tatlm bizde çok mesajlaşmıyoruz onda bi sıkıntı yok ama aramaması olmaz dışarı filan çıkıomsn sn

Cikiyorum tatlim :) aslinda o da dun aksam baya bi gecikti. Ben de dun hic cikmadim evden. Durup durup beni aradi ama iste 5dk konusup kapattik. Disari ciktigimda haber etmedigimde de surekli arayip haber vermedin merak ettim napiyosun nasilsin diyor. Ama benim istedigim madem yuzume karsi romantik olamiyo romantik mesajlar atsin bari:)

Hehhehe sende düzgün giden şeyde

Cikiyorum tatlim :) aslinda o da dun aksam baya bi gecikti. Ben de dun hic cikmadim evden. Durup durup beni aradi ama iste 5dk konusup kapattik. Disari ciktigimda haber etmedigimde de surekli arayip haber vermedin merak ettim napiyosun nasilsin diyor. Ama benim istedigim madem yuzume karsi romantik olamiyo romantik mesajlar atsin bari:)

Ay yoldaym yazamıorm döncm sana

aynı seyleri bende yasıyorum o hatasız onun doğruları var o mükemmeli oynuyor benim her davranısım ona batıyor

Muhtemelen sen de en basindan taviz vermissindir. Smdi artik kendin gibi davranmaya baslayinca da sen degistin, eskiden boyle degildin vs diyerek seni haksiz duruma dusuruyordur.. yanlis mi dusunuyorum?

Muhtemelen sen de en basindan taviz vermissindir. Smdi artik kendin gibi davranmaya baslayinca da sen degistin, eskiden boyle degildin vs diyerek seni haksiz duruma dusuruyordur.. yanlis mi dusunuyorum?

aslında benim durumum farklı ilişkim daha 1 bucuk aylık beni elde edebilmek için cok ugrastı sevgili olduktan sonrada herseyime karısıyor oturmama kalkmama arkadasları yanında konustuklarıma savunması ise su yönde deniyorum seni bana katlanıp katlanamayacagına bakıyorum diyor

aslında benim durumum farklı ilişkim daha 1 bucuk aylık beni elde edebilmek için cok ugrastı sevgili olduktan sonrada herseyime karısıyor oturmama kalkmama arkadasları yanında konustuklarıma savunması ise su yönde deniyorum seni bana katlanıp katlanamayacagına bakıyorum diyor

Haydaa boyle bse mi olur :( ilk basta karisiyo evet genelde erkekler, kaybetme korkusundan midir bilmiyorum. Sonra sonra oturmaya basliyo ama o zaman sana tavsiyem karistirtma kendine cok. Her dedigini alttan alirsan ileride degistirmesi daha zor olur. Ben oyleydim.eskiden cok alttan aldim ama artik kaldiramamaya basladigimda, ben degil de o olmaya basladigimi farkettigimde sesimi cikarmaya basladim. Bu sefer sen cok degistin dedi. cok zor orta yolu buldk. Sen bu yollardan gecme bence ,)

Haydaa boyle bse mi olur :( ilk basta karisiyo evet genelde erkekler, kaybetme korkusundan midir bilmiyorum. Sonra sonra oturmaya basliyo ama o zaman sana tavsiyem karistirtma kendine cok. Her dedigini alttan alirsan ileride degistirmesi daha zor olur. Ben oyleydim.eskiden cok alttan aldim ama artik kaldiramamaya basladigimda, ben degil de o olmaya basladigimi farkettigimde sesimi cikarmaya basladim. Bu sefer sen cok degistin dedi. cok zor orta yolu buldk. Sen bu yollardan gecme bence ,)

valla bilmiyorum iti an comagı hazırla simdi mesaj attı müsaitsen seni görmeye gelecegim diye bende evdeym ama arkadasla cıkıcam aksama yada sonra gel dedim gıcık aldım iyice :İD

:))) iyi demissin canim. Biraz her iatediginde bulamasin seni karsisinda :)

Sende var ya ahahhaa :) ilgilenme bunları ona söyleme sakn söyledikçe hiç yapmıck bide zorla yapması iyi değil sen tavırlarına devam ettikçe zaten kensiliğinden söylemeye başlayacak bizde romantk mesjlaşmıorz arada oluyo konştnmu ne dio konştğnda

Yok canim yaa artik soylemiyorum uzun suredir bu konuda sikayet etmiyorum :)) ama sıkıldım artik gercekten. Sabreden dervis misali muradima ermeyi bekliyorum :))

Canimm nasilsin? Umarim bir sorun yoktur yazmamissin hicbir sey

slm canlarım biras toparladım kendimi çok kötüydüm.ama şimdi iyiyim..eşimle günlerdir konuşmuyorum son 2-3 gündürde onu umursamıyorum.boşanacaktım yine çok yalvardı seviyo beni bunu çok iyi anlayabiliyorum.ama neden böle yapıyo biliyorum.bende onu çok seviyorum.ben bi 11 yılımı feda ettim.devir çok kötü..çok düşündüm..ben eşim için gerçekten mücadele etmeye karar verdim.bunların arasında beggyy nin taktiklerini uygulayacağım..yeri gelcek arkama bile bakmıcam.bundan snra kendim için herşey kızım için...takmıcam kafama hçbişeyi...onu kendime köpek edecem..görücek o ...ama dediğim gibi onu bu kadar severken olmas ayrılamam.herkes ayrıl boşan dedi.ama bekara karı boşaması kolay...neyse kızlar kaldığımız yerden devammm :D

Back
X