• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok yoruldum artik:(

Ne okuyosnn :) daha 8 ayım var ay güzelde öldürüyo insanı hem bedenen hem ruhen bitiomu okul

Beggyy

Muhendislik okuyorum ben insallah bitecek bu sene :) aman o 8 ay hemencecik gecer insallah sorun yasamadan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim benim bu dusuncelerin zaten tavirlarina yansiyacaktir diye dusunuorum. Ama onun da seninle bir seyler yapmak istemesi sevindirici :) insallah terapistin ise yarayacagini dusunur de her sey rayina oturur. Ama bir daha hatayi kabul etmeyecegini gostermelisin ki cesaret edemesin. Senin ve guzel kizin icin en hayirlisi olsun insallah canim

amin inş.canım...bende artık sıcacık yuvamda huzur mutlulukk istiyorummm :((

:))) Allah tamamina erdirsin canim masallah :) bizde degisik biraz durumlar. En basinda ben ilgisizdim bi sene falan sonra tersine dondu her sey simdi de sirayla triplesiyoruz:)

Saol canım :) Bide işin o boyutu var dimi tam tersine dönedebiliyo benimde bazen aklıma gelmiyo değil :1:

ewet canım boşanmıcam...ne dicek seviyorum dio işim gücüm çok sıkıntılı ben bende değilim bana zaman ver falan ... dünde konuştuk herşeye yeniden başlayalım die her zamanki şeyler ama offf napmalıyım sence sen ne diyosun ???? b ide bu birden fazla kişiyi nasıl etiketliyos yaww :44::44::44:

Nasıl etiketlioz bnde bilmiuorm şuanda :) cnm valla sen bir şans daha vermişsin tamam boşanmanı istemem kolay değil ama şunuda iyi düşün tekrar yaparsa napıcaksn

Beggyy

Muhendislik okuyorum ben insallah bitecek bu sene :) aman o 8 ay hemencecik gecer insallah sorun yasamadan

Mühendis hnmmm :) inşallah geçer sen nezmn evlncn bakim

Beggyy

Mühendis hnmmm :) inşallah geçer sen nezmn evlncn bakim

Beggyy

:)) insallah canimm. Seneye diye konustuk ama hicbisey belli degil is bulmak gerekiyo. Dugunu kendimiz yapacagaiz ailelerden cok fazla maddi destek gelemiyor malesef :( bu yuzden is bulabilirsem ve birikimimizi yaparsak seneye yazin dugun olacak insallah :)

:)) insallah canimm. Seneye diye konustuk ama hicbisey belli degil is bulmak gerekiyo. Dugunu kendimiz yapacagaiz ailelerden cok fazla maddi destek gelemiyor malesef :( bu yuzden is bulabilirsem ve birikimimizi yaparsak seneye yazin dugun olacak insallah :)

Düğün yapma nikah yap nacizane fikrimi sölim akşmda arkadaşlarnla eğlence paranıza yazık düğünde ya

Beggyy

Düğün yapma nikah yap nacizane fikrimi sölim akşmda arkadaşlarnla eğlence paranıza yazık düğünde ya

Beggyy

Cok dogru dusunuyosun canimm ama iste insan boyle davullarla zurnalarla gobek ata ata gelinligini gostere gostere dugun yapmak istiyo :) ama bakariz o zaman durumumuza eger cok zorlanirsak nikah yapariz zaten. Simdi yavas yavas ev esyalari toplaniyo daha eve yerlesecek esyalari almak da baya para :(

Cok dogru dusunuyosun canimm ama iste insan boyle davullarla zurnalarla gobek ata ata gelinligini gostere gostere dugun yapmak istiyo :) ama bakariz o zaman durumumuza eger cok zorlanirsak nikah yapariz zaten. Simdi yavas yavas ev esyalari toplaniyo daha eve yerlesecek esyalari almak da baya para :(

Ev kiramı olcak cnmm

Beggyy

Simdilik oyle gozukuyo :( son zamanlarda evi satin alip kira verir gibi odeyelim dedik ama henuz bisey belli degil

Nasıl etiketlioz bnde bilmiuorm şuanda :) cnm valla sen bir şans daha vermişsin tamam boşanmanı istemem kolay değil ama şunuda iyi düşün tekrar yaparsa napıcaksn

Beggyy

valla hiç bilmiyorum inş.bu son olur.bi daha olursa bende insanım benimde duygularım var bi yerde biter herhaldee...bardağı taşıran son damla olur die düşünüyorum !!!!

valla hiç bilmiyorum inş.bu son olur.bi daha olursa bende insanım benimde duygularım var bi yerde biter herhaldee...bardağı taşıran son damla olur die düşünüyorum !!!!

İyice düşün kendine ona göre bir rota çiz herşeye hazırlıklı ol işe başla ve para biriktirmeye başla mutlaka ayaklarının üzerinde durabildiğini götdüğünde özgüvenini %50 düşürürsün dikktli ol

Beggyy

İyice düşün kendine ona göre bir rota çiz herşeye hazırlıklı ol işe başla ve para biriktirmeye başla mutlaka ayaklarının üzerinde durabildiğini götdüğünde özgüvenini %50 düşürürsün dikktli ol

Beggyy

Galiba ben ikinizi de etiketledim su anda :) ceross canimm insallah oyle biseyle karsilasmazsin ve bugunler sizin miladniz olur her seye yeniden en guzeliyle baslarsiniz. Beggyy de cok hakli kesinlikle kendi ayaklarinin uzerinde durmalisin belki de bu kadar affetmenin sebebi bi sekilde ona muhtac oldugunu dusunmen de olabilir..

Beggyy

ewet çalışmak istiyorum iş bakıyorum ama ne zaman konusu açılsa eşimle tartışıyoruz...çalışmamı istemiyo napçan otur evde dio...korkuyo çalışmamdan çok değişiyomuşummm :)) ama iyi bi iş denk gelirse başlarım !!

Galiba ben ikinizi de etiketledim su anda :) ceross canimm insallah oyle biseyle karsilasmazsin ve bugunler sizin miladniz olur her seye yeniden en guzeliyle baslarsiniz. Beggyy de cok hakli kesinlikle kendi ayaklarinin uzerinde durmalisin belki de bu kadar affetmenin sebebi bi sekilde ona muhtac oldugunu dusunmen de olabilir..

ay ewwet ikimizide etiketlemişin bizede öğret canım :)) ewet kendi ayaklarımın üstünde durmam şartttt !!!

ay ewwet ikimizide etiketlemişin bizede öğret canım :)) ewet kendi ayaklarımın üstünde durmam şartttt !!!

Canim ben telden giriyorum ikinizin de mesajlarini arka arkaya isaretleyip cevap yaz a basiyorum oluyor :)

Beggyy

Canim ben telden giriyorum ikinizin de mesajlarini arka arkaya isaretleyip cevap yaz a basiyorum oluyor :)

ahanda oldu galiba etiketledim bende ikinizi heheh :))

Ya bende telden giriorm olmuo bnm ama etiketleyemiorm Allah Allah yiaa

Beggyy

Ya bende telden giriorm olmuo bnm ama etiketleyemiorm Allah Allah yiaa

Beggyy

Alla allaa neden olmuyor ki:( bu arada havadan midir nedir benim yine kecilerim geldi:) sacma sapan sorunlar uretiyorum gereksiz mutsuzluklar, daha cok sevilme ve ilgi gorme istegi.. hatta abartip ilgi gostermek icinden gelmiyosa o zaman ayrilmamiz daha iyi olur dusunceleri... ama onun bundan haberi yok tabi.. kiyamam elinden geleni yapiyo ama neden yetmiyo ki bana onun hissettikleri bi anlayabilsem kendimi:(

Back
X