• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok yoruldum artik:(

Hahahhahaha nedemkk efennndimmmm bu senin başarın ben destek verdim sadece sizde harikasnz siz mutlu oldkça bende oluyorummm önemli olan kurtarılan şeylerrr formdan düşmek yok ama yola devammmmmm 😘

Beggyy

ewetttt canımmm durmak yok yola devammm :72::72::72::72::72:

Ay hastaymm bn doğru düzgn girmiormm kuzular ya siz ne alemdesinz haberler sizdee

Beggyy

Gecmis olsuun :( aman dikkat et kendine mutlaka. Bu havalarda daha da zor olur hastalik :((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyiyim canım 7 haziran doğum günümdü 9 haziranda esimin :)) partilerle uğraştık..çok çok çok güsel geçti...ve eşim banaaaa özür dileyerek ve bundan snra değişeceğini söylerekkk bi tek taş yüzük hediye ettiii :)) herşey çok güseldi.önce şık bi yere yemeğe götürdü.arkasındanda bara gittik deliler gibi eğlendik.karaoke bile yaptım..eşime hitaben isyannn şarkısını söledim.şarkıyı sölerken dibi düştü.ilk defa böle bişi yaptım çünkü şaşırdı hahayy çok iyiydi :D

Hadi gozun aydin canimmm cok sevindimm :) gule gule kullan insallah. Insallah da mutlulugun hep boyle devam eder cok mutlu oldum :) bu arada dogum gunun kutlu olsuuun :)

Bendee geldiimmm benide değiştirinnn :) valla biraz once actigim konunun uzerine tam denk geldi .benim derdimde ilgisizlik kendisini kaybetmekten cok korktugumun farkinda ve artik benim icin biseyler yapmayi birakti .zaten düz bi erkek bide ne kadar bagli oldugumu gorunce iyice saldı.arayinca acma falan diye okudum ama zaten aramiyor soyleyecegi bisiy varsa whatsaptan yaziyor paşam . Ben goruselim demezsem o demiyor neymis efendim o hep musaitmis ben kendime gore zaman ayarlayip soylemeliymisim herseye bir bahanesi var . Artik o benim pesimden kossuunnn. Dun hastayim hastaneye gittim vs dedim sabah hic bisiy sormadi bende merak edersin belki daha iyim diye imali bi mesaj attim tepki vermedi .offfffff yardiiimmmm :) bu arada biraz bilgi vereyim taktikler icin lazim olabilir :) kendisi anlayis abidesi naparsan yap anlayislidir kiskansa bile deli gibi bunu sen asla hissedemezsin sana belli etmez .olgunluk tavan yapmis paşamda ...işte bole...

Hahaha aynen yanlz dozunu aşma ters tepmesin nasl zevkli dimi kendine güvenin geldii işte bu seni en başarılı örencim seçiorum ahahha

Beggyy

Beggyy i eklemeden o okumuyo yazdiklarimizi :) hemen ona yonlendiriyorum canim seni hosgeldin bu aradaa :) bizim ogrendiklerimizin ozeti olarak sana bikac bsey soyleyebilirim.baslangicta kendine guvenmeni tavsiye ediyorum. Zaten kendine guvenip onsuz da hayatina devam edebilecegini fark ettigin an gör bak nasil kosuyo pesinden :) ama bunu gercekten kendin hissetmelisin. Bunun icin de sen kendini nasil guzel hissediyosan onlari giy,saclarni degistir vs.. oncelikle senin kendine guvenin olmali.. iliskiniz ne kadardir devam ediyor?

Beggyy i eklemeden o okumuyo yazdiklarimizi :) hemen ona yonlendiriyorum canim seni hosgeldin bu aradaa :) bizim ogrendiklerimizin ozeti olarak sana bikac bsey soyleyebilirim.baslangicta kendine guvenmeni tavsiye ediyorum. Zaten kendine guvenip onsuz da hayatina devam edebilecegini fark ettigin an gör bak nasil kosuyo pesinden :) ama bunu gercekten kendin hissetmelisin. Bunun icin de sen kendini nasil guzel hissediyosan onlari giy,saclarni degistir vs.. oncelikle senin kendine guvenin olmali.. iliskiniz ne kadardir devam ediyor?

Canim 4 yıldir birlikteyiz .ben zaten bakimli ozenli bi bayanim kisisel temizligime ve goruntume cok onem veririm.o zaten bunun farkinda cevremde gordugum kadinlardan cok daha bakimlisin der.ama bir kezde olsun askim bugun ne kadar guzel olmussun yada bu kiyafet cok yakismis diye dile getirmez.eger bi konu konusuluyorsa laf arasinda soyler .sanirim ben ilk zamanlardaki gibi olsun arasin sorsun beni merak etsin istiyorum.bana cok cok fazla guvenir beni benden iyi tanir iste en buyuk hatam bukadar acik olmam galiba.ben hep iliskimde stratejilere basvurmayayim icimden geldigi gibi yasayayim dedim ama erkekler bunu hak etmiyo iste :)))

Formdan düştümm braz anca yetişiorm bu arkadaşımızın sıkıntısı ne ayrıca sen naptn seninliyle onu sormadım ceroosss doğm gnn kuylu olsnnn

Beggyy

Ya bütün sistemlerim çöktüü öalşmaktan doktora bile gidemiyorm ya :(

Beggyy

:( amann canim saglik daha onemli ihmal etmeden gitmeye calis bi an once, daha da kotu olma sonra :(
Walla ben de bilmiyom ki napiyoruz :) bu aralar cok iyiyiz masallah ama her iyiyiz dedigimde aksaminda bi puruz cikti mutlaka. Simdilik kpss ye hazirlandigim icin cok fazla evde durmuyorum. Eve gidince de eskisi kadar bos konusmuyorum e oyle olunca da biraz merak ediyor biraz daha dusuyor ustume. Dengesiz dengesiz hareketlerde bulunuyorum isste sasiriyo :) onun disinda da her sey ayni iste bi problem de yok bi gelisme de yok. Bizim is uzadikca bana daral geliyo artik evlenmek bi duzen kurmak istiyorum. Her evlenme teklif etmedigi gun ben daha da skiliyorum :))

:( amann canim saglik daha onemli ihmal etmeden gitmeye calis bi an once, daha da kotu olma sonra :(
Walla ben de bilmiyom ki napiyoruz :) bu aralar cok iyiyiz masallah ama her iyiyiz dedigimde aksaminda bi puruz cikti mutlaka. Simdilik kpss ye hazirlandigim icin cok fazla evde durmuyorum. Eve gidince de eskisi kadar bos konusmuyorum e oyle olunca da biraz merak ediyor biraz daha dusuyor ustume. Dengesiz dengesiz hareketlerde bulunuyorum isste sasiriyo :) onun disinda da her sey ayni iste bi problem de yok bi gelisme de yok. Bizim is uzadikca bana daral geliyo artik evlenmek bi duzen kurmak istiyorum. Her evlenme teklif etmedigi gun ben daha da skiliyorum :))

Ahahha dur sakin ol eder çocuk darlama sakn sn işine gücüne bak beklersen öle teklif gelmz akışına bırak diorm sana maşşallah sn bazn kaşınıosun güzel gidio işte altında bişi arama canınımı alcan ahahhaha seni sabıra davet ediormm kızımmsuuu 💃👏😜 rumuz güzin abla ahahha

Beggyy

Canim 4 yıldir birlikteyiz .ben zaten bakimli ozenli bi bayanim kisisel temizligime ve goruntume cok onem veririm.o zaten bunun farkinda cevremde gordugum kadinlardan cok daha bakimlisin der.ama bir kezde olsun askim bugun ne kadar guzel olmussun yada bu kiyafet cok yakismis diye dile getirmez.eger bi konu konusuluyorsa laf arasinda soyler .sanirim ben ilk zamanlardaki gibi olsun arasin sorsun beni merak etsin istiyorum.bana cok cok fazla guvenir beni benden iyi tanir iste en buyuk hatam bukadar acik olmam galiba.ben hep iliskimde stratejilere basvurmayayim icimden geldigi gibi yasayayim dedim ama erkekler bunu hak etmiyo iste :)))

Şimdide seni dinlioorumm isteklerini sıralarsan daha kolay olur işimiz :) 😁

Beggyy

Kız okumuyo değiliimm görmüorm yazıyo arkadaşlar ben farknda olmuorm nide çalıştoğm için sürekli bkamıormm ondn yoksa okuyorum yaniii sen kpss yi kazanama sorcam ben sana

Beggyy

Kız okumuyo değiliimm görmüorm yazıyo arkadaşlar ben farknda olmuorm nide çalıştoğm için sürekli bkamıormm ondn yoksa okuyorum yaniii sen kpss yi kazanama sorcam ben sana

Beggyy

:) yaa pek bi umut yok canim ya bi ay onceden calisip kim kazanmis :( benimki denemedim dememek iste :( aklim cok gec basima geldi malesef:(

Ahahha dur sakin ol eder çocuk darlama sakn sn işine gücüne bak beklersen öle teklif gelmz akışına bırak diorm sana maşşallah sn bazn kaşınıosun güzel gidio işte altında bişi arama canınımı alcan ahahhaha seni sabıra davet ediormm kızımmsuuu 💃👏😜 rumuz güzin abla ahahha

Beggyy

:)) hehehe sabir sabir nereye kadar ama yapacak da bisey yok tabi ki:) dedigin gibi kasiniyom bazen cook..

:))) evett ben de bazen senin gibi dusunuyorum ilk zamanki gibi kalsalar keske..

Beggyy

Ben nasıl da biliyorumm.. yine sacma bi sebepten tartistik. Ve ben laf soylerken surekli senin dediklerin aklima geldi ama hicbirine uyamadim :( surekli bi kendimi anlatma cabasi icindeyim. Ama alttan almiyom artik lafimi soyledim, ben iceri geciyom dedim geldim odama :)) bisey diyemedi icinde kaldi oh olsun. Ama ben gerçekten artik cok yipranmaya basladim:( döndük mu yine en basa? :(

Şimdide seni dinlioorumm isteklerini sıralarsan daha kolay olur işimiz :) 😁

Beggyy

Aslinda bana gore minik isteklerim var ama neden yapmak bukadar zor geliyo bilemiyorum :)
1)İlk once beni kaybetme korkusu yok artik nasilsa beni cok seviyor her sartta yanimda bundan emin (sayemde boyle tabi o guveni verdim tabi saf gibi )
2) gun icinde arasin sesini duymak istedim vs yoookk hic gunlerce aramasa aklina gelmez whatsapptan yazar
3) hastayim derim daha sonra nasilsin nasil oldun diye sormaz.
4)iltifat ilgi alaka ozen itine yok ben gorusmek isteyince gorusuruz teklif ondan hic gelmez .neymis o hep musaitmis ama ben kendimi ayarlayip soylicekmisim goruselim diye.
5) kisacasi benle evlenmek istiyor ailelerimiz tanisti guya beni cok seviyor ama bana gostermiyor .
Cokmu sey istiyorum bilmiyorum. Ben biraz daha hassas korumaci sahiplenici ama o hic belli etmez.
İnanilmaz anlayisli olgun kiskandigini belli etmeyen biri .ama insan bazen kiskanilmakta istiyor . Cokmu oldu isteklerim aslinda butun maddeler ayni kapiya cikiyo :))))

Aslinda bana gore minik isteklerim var ama neden yapmak bukadar zor geliyo bilemiyorum :)
1)İlk once beni kaybetme korkusu yok artik nasilsa beni cok seviyor her sartta yanimda bundan emin (sayemde boyle tabi o guveni verdim tabi saf gibi )
2) gun icinde arasin sesini duymak istedim vs yoookk hic gunlerce aramasa aklina gelmez whatsapptan yazar
4)iltifat ilgi alaka ozen itine yok ben gorusmek isteyince gorusuruz teklif ondan hic gelmez .neymis o hep musaitmis ama ben kendimi ayarlayip soylicekmisim goruselim diye.
5) kisacasi benle evlenmek istiyor ailelerimiz tanisti guya beni cok seviyor ama bana gostermiyor .
Cokmu sey istiyorum bilmiyorum. Ben biraz daha hassas korumaci sahiplenici ama o hic belli etmez.
İnanilmaz anlayisli olgun kiskandigini belli etmeyen biri .ama insan bazen kiskanilmakta istiyor . Cokmu oldu isteklerim aslinda butun maddeler ayni kapiya cikiyo :))))

Canimmm erkekler hep ayni yaa :( al iste aynisindan bende var 7 sene sonra da boyle oluyolar yani ,) en basinda yaptik biz hatayi onlara bu guveni vermekle. Her an gidecekmisiz gibi davraninca nasil da akillari basina geliyo. Walla ben cozum bulamadim kendime:( insallah sana buluruz da kurtulursun bu dusuncelerden,)

Şimdi ilk olarak haklı olduğun yerler var ama onunda haklı olduğu taraflar var dediklerinin hepsini anladım çok şey değil olması gereken şeyler fakat şöyle bi zorluk var başta herşeyi kabul edip değiştirmeye çalışıyosunuz insanın alştığı şeyleri değiştirmesi kolay değil heleki karşı tarafı değiştirmek istiyosan ilk olarak annecilik oynamayı bırakıcaksınız örnek sen bir arkadaşının hata yaptığını söylüyosun bunu arkadaşına kaç defa daha söylersin banane lan anasımıyım babasımıyım dersin başına kakıp durdukça inada biner olay yapacağı varsada yapmaz soğutursu. Hepimizin başından geçti ipleri kendi eline almak istiyosan sallamaz olmak zorundasın . Net

Güzll şeyler söylemiyo demişsin hepmi böyleydi sonradan mı oldu ona göre yorumlayalım

Aramıyo watsaptan yazıo demişsin o artık senn onla olduğunu onu bırakamayacağını çok sevdiğini biliyo ve çok rahat buda seni sinir ediyo ama burdada gene hatamız peşinden çocuk gibi koşmaktan kaynaklı bencilleştiriyoruz artık tek taraflı düşünüyo

Öncelikle bu bir oyun değil ya kaybedersin ya kazanırsın ya böyle çekersin yada resti çekersin ya düzelir ya düzelmez bizlerin en büyük yanlışı bunu kabul edemiyoruz bitmesin diye her çileyi çekip ondan sonra neden böyle oldu diyoruz başlamaktan nasıl korkmuyorsak eğer bitmesindende aynı şekilde korkmamalıyız sen olmazsan yaşayamam filan yalan hep ben ölenini görmedim

Bak biz ceroosla başladığmzda onada besteyede kaybetmektn korkarsanz başaramayz dedim ceross un yazıları ı oku neler yaptk nasl karşılık buldu bestede iyi kötü yantlar alıyor artk kendine güveni geldi

Snde evet ben kaybetmkten korkmayCağm diyorsan elimizdn geldiğince değiştirmeye ipleri senn eline vermeye çalşırız

Beggyy

Canimmm erkekler hep ayni yaa :( al iste aynisindan bende var 7 sene sonra da boyle oluyolar yani ,) en basinda yaptik biz hatayi onlara bu guveni vermekle. Her an gidecekmisiz gibi davraninca nasil da akillari basina geliyo. Walla ben cozum bulamadim kendime:( insallah sana buluruz da kurtulursun bu dusuncelerden,)

Seni öldürürüm sn daha ne çözüm istiosn çocuk napsın sana daha sen ilgi arsıızıyım demiyosunda bak sonra çok üzülürsünn sen burnunun dibinde okdr çok oturursan çocun normal öyle olması özlet kendini biraz

Beggyy

Ben nasıl da biliyorumm.. yine sacma bi sebepten tartistik. Ve ben laf soylerken surekli senin dediklerin aklima geldi ama hicbirine uyamadim :( surekli bi kendimi anlatma cabasi icindeyim. Ama alttan almiyom artik lafimi soyledim, ben iceri geciyom dedim geldim odama :)) bisey diyemedi icinde kaldi oh olsun. Ama ben gerçekten artik cok yipranmaya basladim:( döndük mu yine en basa? :(

Sen kendin kaşınıosn bak ceross yapıyo topluyo meyveyi sallama diorm sana yav he he de geç odana bak sonra dırdırcı sen oluyosun sen kendi kendini yıpratıyosun bunu yapma çocuğun yaptığı bişi yok ama sen böyle sürekli terslenirsen duymak istediklerinin hiç birini duyamıycaksın oda off çok konuşuyo diye dinlemiuodur bile eminim sen bayansın azcık şeytan ol git vicdan yaptır sen beni çok yıprattın artık bunumu hakediyorum filan ben yapıorm bnmki haklı olduğu yerde bile artk nasl vicdan yaptırıorum sen düşün özür dilio bağırmıyo bile bana azcık işveli cilveli ol

Beggyy

Back
X