- 27 Eylül 2013
- 350
- 26
- 118
- 35
Seni öldürürüm sn daha ne çözüm istiosn çocuk napsın sana daha sen ilgi arsıızıyım demiyosunda bak sonra çok üzülürsünn sen burnunun dibinde okdr çok oturursan çocun normal öyle olması özlet kendini biraz
Beggyy
Yok canimm diyorum ya kac gundur eve aksam gec geliyorum gelince de pek konusmuyorum gece calismaya devam ediyorum.. bugn bisey soyluyodum basladi elestirmeye. Her seyimi elestiriyo ya. Soyleynce de 'bana bunlari soyleyen biri yoktu ben sana soyleyim ki benim yasadiklarimi yasama' diyo. Hakli ama o olmadan da ben yasayabilirim bunu anlamiyo. Her seyime mudahale ediyo, is bulmama,ders calismama, cok uyumama,yememe icmeme... bi de uste cikmasi yok mu.. diyorum ki sen bana mudahale ettikce bana guveninin olmadigini hissediyorum ve benim de kendime guvenim kalmiyor. Bu sfer de topu bana attin, suclayacak biri buldun diyo.. tahammulu kalmamis bana oyle hissediyorum bu tavirlarindan. Yani eskisi gibi değilim hatta sogugum bile denebilir. Icimden gelmiyo cunku. Biliyorum ki yine biseyler olcak bak bugun iyiyiz dedim hop aksam yine koptuk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.