- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
Arkadaşlar merhaba, yazılarınızı yarıya kadar okudum.umarım banada yardımcı olabılırsınız
bende bundan 72 gun once falan bır ılıskıye başladım.2.5 yıl kımse ıle cıkmamıs.ve benı uyarılarda bulundurdu yanı arkadaslarımla ıken rahatsız edılmekten hoslanmam falan dıye.nese ılk gunler bılırsınız hersey ruyadır guzeldır.sonra aramalar azaldı dedım hayırdır artık aramıyorsun dedı ee baslarda senı tanımaya calısıyordum dedı.ama bulusmada sık gorustuk en son hafta haftada 2 ye dustu.bundan 3 hafta once bana bır salı gunu 13 mayıs da soguk davrandı zaten msjlarda ole askım bıtanem dıyen bırı degıl fazla ama o gun hıc kullanmadı.ve aksam napıyorsun dıye msj attıgımda ıs arkadaslarımla takılıyorum dedı.benı daha once uyardıgı ıcın bende ustelemedım tamam canım dedım musaıt oldugunda benı ararmısın dedım hıc cvb vermedı bende ozledım haber ver arım dedım gec donerım dedı olsun beklerım dedım bekleme dedı ben ben o gun uyuya kaldım.ertesı gun dıs cekımıne gırcem aradım acmadı sorun nedır dedım aksamdan berı duramadım artık sorun benım aksam konusuruz dedı.tabı ben bıraz kızdım aksamı bekledım yok yazmıyo hıc.sonra 9 da aradım acmadı burdan konusalım dedı msjlastık.sorun nedır dedım sorun sukı olmuyor yapamıyorum
ama 3 gun oncesıne kdr hıc sorun yok 2 gun hafta sonumuz bırlıkteydık.sok oldum.bende rest cektım olmuyorsa herkes yoluna bakar dedım neyse ogun o soze bıttı.2 gun sonra buna 4 sayfalık basından o yana olan olanları mektup yazdım whatsapp dan gonderdım daha okumamıstı.bugun goruselımmı dedı bende tamam dedım.aksam gorustuk bırsey olmamıs gıbı davranıyo yan yana cok ıyıyıydık her zaman.bı dk ya dedım bız ayrıldık dedım sen ayrıldın dedı.olmuyor yapamıyorum dıyen sendn dedım dedı sonunu dınlemeden hemen bıtırdın dedı.olmuyo yapamıyorum demesı ılıskıyı yapamıyorum yanı arama sorma bılgı verme.benım kabugumu sen kır dedı 2.5 yıl kımse olmadı hayatımda dedı senden zor bırsey ıstıyorum ama zaman ver dedı.tamam dedım.nese 1 hafta boyunca telefonda her zamankı gıbı mesafelı.bulusunca daha ıyı.sabrettım uzaklıgına.1 hafta sonra normle dondu her aksam arıyor her sabah uyandırıyo.bulusuyoruzda.msjlarıda normal.dedım hersey yoluna gırıyor cok sukur.kı bu surec 10 gun surdu sonra bı baktım araya gene mesafe soktu.gectıgımız carsamba hatta denedın ama olmadımı dedım neden tekrar duvar ordun dedım.yoo benım norml msjlasma seklım alısmadınmı dedı.aptal gıbı oldum bı ole bı bole.vurdum duymaz tavırlar.tamam dedım ama eger sorun varsa sole anlarım ınan dedım.nese o gun ole bıttı.bu gectıgımız cumartesı bursaya gıttı ıs ıcın .sıkmamaya calısıorum.sabah gunaydın hayırlı yolculuklar ınınce haber ver dedım.tabıkı dedı oglen oldu sesı cıkmıyo ınmedımmı dedım 15 dk ıncem dedı tamam canım sana kolay gelsın musaıt olunca yazarsın dedım.guldu.msjlasmada.ve gunduz 12 den gece 12 kdr hıc msj atmamıs.12 de uyudum 12:15 de sıstt yazmıs.bozuldum ıster ıstemez .sabah grdum.gunaydın dedı gunaydın bende norml yazıyorum.pazar oglen dedım ıst gelebıldınmı dun gece geldım dedı.sonra kusura bakma dun ılgılenemedım senle dedım rahatsız etmek ıstemedım dedım gunun nasıl gectı yorucu fln dedı.kestırme cvblar.nese sen dınlen dedım bende ufakdan hastayım bılıyorda.sonuc olarak pazar aksam 9 dan bugun carsamba saat suan 15:11 o zaman bu zamana hıc yazmadı bende yazmadım :26::2:
öncelikle aramıza hoşgeldin canım.tabii elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz sana.okuduklarından az çok anlamışsındır bizim neler çektiğimizi...neyse gelelim sana.anlattıklarından anladığım kadarıyla erkek arkadaşın kendini merak ettirmekten hoşlanıyo.ne demek ya bi kere ben arkdşlarımlaykn rahatsız etme.bi kere hayatında seni nerde tutuyo bu çok önemli.bana bu şekilde hitap eden olursa ben onun ilgisinden alakasından şüphe ederim.bu 2,5 yıl kimseyle çıkmamış benim kabuğumu kır falan...bunlar numara canım inanma kesinlikle.hangi erkek bu konuda çekingen davranabilir ki.hepsi aynı bunların.sana ihtiyacı oldumu süt dökmüş kedi yavrusuna dönerler.