• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok yoruldum artik:(

Ozaman değiştircrz başka çare kalmadı devam durmak yok onu zorlamadan kendi hayatn çetçevesinde onda baskı kurmadan yapmamız lazım

Beggyy

Beggyy cok mutluyummmm :)))
Kac gundur aramiyorum o mesaj atmadan atmiyorum ve daha ilgili mesajlar daha bi sevecen olmaya basladi veee biraz once aksam goruselimmi hayatim musaitsen dedi bende biraz himm sen yorgun degilmisin dun cok isin vardi falan dedim.yooo iyim dinlendim dedi :)) aslinda once olmaz aksam isim var falan demek istedim ama şevkini kirmayayim biraz alissin diye tamam dedim .ama sanirim ise yariyor :)))

Beggyy cok mutluyummmm :)))
Kac gundur aramiyorum o mesaj atmadan atmiyorum ve daha ilgili mesajlar daha bi sevecen olmaya basladi veee biraz once aksam goruselimmi hayatim musaitsen dedi bende biraz himm sen yorgun degilmisin dun cok isin vardi falan dedim.yooo iyim dinlendim dedi :)) aslinda once olmaz aksam isim var falan demek istedim ama şevkini kirmayayim biraz alissin diye tamam dedim .ama sanirim ise yariyor :)))

Hahahhaha çok sevindim hadi bakalım gevşeme hemen bak bakalm akşam ne olcak haber ver yarar tabi neden yaramasın

Beggyy

Hadi bakalm cool davran farklı davrandığını filan sölerse yol hayatm sana öyle gelio dersiin

Beggyy

Gunaydiinnn :))
Aksam cok guzeldi once yemege gittik uzun uzun sohbet ettik sonra sahile indik oturduk bir kibar bir nazik :)
Konuyu o acti bende neler istedigimi anlattim oda sen bazen cok fevri sinirli oluyosun gereksiz seylere takiliyosun kavga ediyoruz sen boyle yapinca istedigin gibi davranmak icimden gelmuyor bazende ozellikle yapmiyorum dedi .ikimizde birbirimize nasil davranirsak oyle karsilik aliriz falan dedi. Birlikte gidecegimiz tatil planlari falan yapmis haftasonu kacalim ayarlayalim sen orayi cok severisin falan oooo ben demeden bole seyler dusunmesi mutlu oldum ya :)

Gunaydiinnn :))
Aksam cok guzeldi once yemege gittik uzun uzun sohbet ettik sonra sahile indik oturduk bir kibar bir nazik :)
Konuyu o acti bende neler istedigimi anlattim oda sen bazen cok fevri sinirli oluyosun gereksiz seylere takiliyosun kavga ediyoruz sen boyle yapinca istedigin gibi davranmak icimden gelmuyor bazende ozellikle yapmiyorum dedi .ikimizde birbirimize nasil davranirsak oyle karsilik aliriz falan dedi. Birlikte gidecegimiz tatil planlari falan yapmis haftasonu kacalim ayarlayalim sen orayi cok severisin falan oooo ben demeden bole seyler dusunmesi mutlu oldum ya :)

Şimdi artık senin istemediğin şeyleri yapmasını önlememiz lazım 😁 bak düzelebiliyomuş dimi umutsuz kızlarım benim ahahhaha başarıcaz çok mutlu oldum inan bende hadi sana güveniyorumm

Beggyy

valla canım giyim tarzım rahat ve spor..ama benimki böle 5 karış topuklu kadınsı giyimlerden hoşlanıyo bunu anladım.mesela geçen şöle bi gezinelim dedik.ben üstüme şişme yelek aldım bana pazara mı gidiyon dedi.ayar oluyorum.konuyu açtığın iyi oldu.geçenlerde dar bi tulum aldım evde giydim dibi düştü aşkım çok yakıştı 17 18lik gibi oldun falan dedi.ama ben onu dışarda falan giyersem patlarım içinde.topukluyuda özel günlerde giyerim ama o istiyoki 7/24 topukluyla gezeyim.bende içimden geldiği gibi giyinmek içimdeki çocuğu yansıtmak istiyorum napayım pufff :((

Nerdesin kız sen

Beggyy

Nerdesin kız sen

Beggyy

ayy kuzucum hiç sorma 20 lik dişim başıma bela benim:(( çok fena oldu çıkamıyo...ağrı yapıyo dr gttim ben çekemem dedi.yarılıp alınması lazımmış.yarın çene cerrahı arkadaşı gelicekmiş.o operasyon yapacak.şimdi antibiyotik falan kullanıyorum.kaç gündür şehir dışındaydım.yarın olmasından korkuyorum yaaa :(((

ayy kuzucum hiç sorma 20 lik dişim başıma bela benim:(( çok fena oldu çıkamıyo...ağrı yapıyo dr gttim ben çekemem dedi.yarılıp alınması lazımmış.yarın çene cerrahı arkadaşı gelicekmiş.o operasyon yapacak.şimdi antibiyotik falan kullanıyorum.kaç gündür şehir dışındaydım.yarın olmasından korkuyorum yaaa :(((

benımde 1 ay once usttekı 20 lık dısımı norml cekımle aldı cok sukur sorun yasamadım.2 tane alttakı kaldı.onlarda çapraz ve amelıyatlık ıctemıs gomulu.

Korkma kız bnmde alındı bişey olmaz napıodn şehir dışında

Beggyy

Korkma kız bnmde alındı bişey olmaz napıodn şehir dışında

Beggyy

valla canım ameliyatım sehir dışında oldu...off dişimi bi görsen şiş... :((çok canım acıdı valla hiçte kolay değilmiş.ağzımda şu anda 4 tane dikiş var..bu cmartsi aldırcam bakalım.allah kimseye vermesin kötü :((sen ne alemlerdesin valla hep bizim sorunlarımızı dinliyon.. :))

benımde 1 ay once usttekı 20 lık dısımı norml cekımle aldı cok sukur sorun yasamadım.2 tane alttakı kaldı.onlarda çapraz ve amelıyatlık ıctemıs gomulu.

valla canım işte benimki cerrahi operasyonla alındı.şimdi dikişlerim var.şiş ağrı falan yapıyo.ama kurtuldum dişten şükür.çok kötüydü 1 senedir çıkmaya çalışıp canımı çok yakıyodu.tamda çıkamadı işte gömüktü.çok zor ya :((

valla canım ameliyatım sehir dışında oldu...off dişimi bi görsen şiş... :((çok canım acıdı valla hiçte kolay değilmiş.ağzımda şu anda 4 tane dikiş var..bu cmartsi aldırcam bakalım.allah kimseye vermesin kötü :((sen ne alemlerdesin valla hep bizim sorunlarımızı dinliyon.. :))

Cnm bende oldum ameliyat ama acımadı hiç dikişlerimde kendi düştü napiyim bn yazamadm bayadır annanem vefat etti kafamız yerinde değildi olsun dinlerim ben nolcakk eşinle nasl arn çok geçmiş ılsn

Beggyy

Cnm bende oldum ameliyat ama acımadı hiç dikişlerimde kendi düştü napiyim bn yazamadm bayadır annanem vefat etti kafamız yerinde değildi olsun dinlerim ben nolcakk eşinle nasl arn çok geçmiş ılsn

Beggyy

ah canım benim başınız sağolsun allah mekanını cennet eylesin :(( sağol valla eşimle aynı bi değişiklik yok.yani bu aralar onunla fazla ilgilenemedim kendime bakmaktan bide sehir dışı falan.aynı bıraktığım yerde duruyo işte :1::1::1: bi geçen gün beni almaya geldiğinde dedi işte sen niy bu kadar soğuksun hiç yüz vermiyon falan dedi bana.bende aaa ne alaka bitanem yok öle bişi canım acıyo falan dedim.iyi bakam dedi surat yaptı :1: başka da bişi yok dediğim gibi.bu arada benim dikişler düşmeyecek ben gitçem aldırcam benimkinin kökü kemiğe çok yapışık ve yanmış.o yüzden çok zorladı çene kemiğimi.bu 20 lik dişler çok farklı şekillerde.kimi kolay dio kimi öldüm dio öle işte :50::50:

Back
X