hep başrol onlarda olsun ,o konuşsun,sen kendi evinde kadınlığını doyasıya yaşayamazsın ,sürekli diken üstünde olmak zor
canım inan ki ben evime kimseyi davet edemiyordumm..
çekiniyordum kendi evime arkadaşımı çağıramıyordum.. gelmekde istemiyolardı zaten kaynanamın huyunu bilenler o gidince geliris diyolardı

patavatsız ne dediğini bilmeyen biriydi..
bugün evimde doyasıya misafir ağırladım istediğim gibi yedirdim içirdim sohbet ettik..
insanın evinee istediği zaman istediği insanı ağırlaması ne güzel bişimiş yahuuuuu
birilerine göre hareket etmemek, sürekli ya bişi derde misafirimin kalbini kırarsa? ya saçma saçma konuşursa? ya ona buna yediriyosun oğlumun parasını derse?(bi kahve bisküvinin bile hesabını yapan biriydi) bunları düşünmemekkk ne güzelmiş..
benim eşim ameliyat oldu 2 yıl önce evime eşimin arkadaşları eş dost ziyarete geliyordu gelen giden çok oldu ağır bi ameliyattı.. gelen
herkese hizmetimi sonsuz ettim çayı kahvesi pastasııı bana kaynanam ne her gelene bişe veriyosun buraya yemeyemi geliyorlar verme dedi kahve yaparken fincanları kaldırdı vermim diyee insan mı şimdi bu?
eve gelene bir kahve verilmez mi? ayıptır ya ahh neler gördümm ben neler..
hayat bana 7 sene rötarlı geri döndü baştan başladı...
Rabbim böyle sıkıntı içinde olanları görsün beni nasıl görüp yüzümü güldürdüyse herkesin yüzünü güldürsün inşallah..