ÇOK YORULDUM BUNALDIM

maviyesiltuna

hep tatlı yoktur hayatta tuzlu ve ekşi vardır.
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
3.845
2.409
Neye nasıl nerden başlayacağım bende bilmiyorum
ama çok yoruldum tükkendim artık
eşim kanser hastası ve çocuğumuz olmuyor
tedaviyi zor bela gidiyor yarım yamalak
çocuk ise hiç gitmiyor
tedaviye gitmeyen adamdan bu da beklenmez
tabi arada patlamalar yaşıyorum
çocuk için hastalığı içinde
bana ilgisi alakası deseniz hiç yok
gezme derim yorgunum
tatil derim iş der
bana öyle davranma böyle davran derim boş der
aklıma gelmeyen daha bir sürü olaylar
ne kırgınlığım geçiyor ne yaptıkları aklımdan çıkıyor
neyi beklediğimi bile bilmiyorum
biliyorum ark. adam öyle yapma etme diyecekler
bunların hiç birini yaşamayan bilemez

canım yaa Rabbim yardım etsin inşaallah sana, ne denir ki bu durumda, inşaallah eşin sağlığına tez zamanda kavuşur dileklerin olur inşaallah, ama bırakma kendini, moral çok önemli hastalıkta

Canm dolman sinirlenmen ve bunalman çok normal. Psikolojik bi desteğe ihtiyacı var belki ama adam tedaviye gitmiyor. Ona nasıl gitsin dediğini duyar gibiyim.
Ne denir böyle bi durumda hakkaten zor hastalığı etkiliyor büyük ihtimalle bazı hastalar böyle oluyo canm çeken için ayrı bakan için ayrı zor.
Sabret kardeşim bol bol dua et vardır herseyin bi mükafatı biliyorum çok zor yaşamayan tabiki bilemez.
Ama Rabbim hayirlisiyla sana sabır eşine sifa versin. Hastalığı hakkında ne düşündüğünü bilemeyiz kanser hakkaten zor bu durumda çocuğu belkide sırf bu yüzden istemiyo
Allah yardımcın olsun insiallah canm.

Eşiniz kanser iken çocuk istemeniz ne kadar doğru bilemedim...
Ama ilgili alakalı olmaması acaba birşeylerden vazgeçtiği için mi?

rabbim şifa versin eşinizin sağlığı daha önemli ama sizide anlıyorum çocuk isteyip olmamasıda çok zor bişey bi çıkmazdasınız rabbim yardımcınız olsun

Kanserle mücadele eden birinden suan cocuk beklemen cokk yanlis...
Gezmek tozmak belki onada iyi gelecektir ama onun icinde neler yasadigini bilemezsin...
Kolay bir hastalikla savasmiyor....
Kendini onun yerine koy lütfen....

gecmis olsun.
esin tedaviyi niye istemiyor - ne kanseri - umut yokmu?
bu yüzden istemiyor olabilirmi?

bu yüzden cocukta istemiyordur

yani bence hasta oldugu icin bu sekilde davraniyor size karsida.

hastalanınca kadın erkek farketmiyor demekki hepsi dır dır rabbim düşürmesin kimseyi kimsenin eline.haa konu sahibi niye böyle yorum yapıyrsunuz diyemezsin detayları yazmaynca yorumlar böle oluyor.

eşiniz kanser hastası ,grip yada soğuk algınlığı geçirmiyor farkındasınız değilmi?Böyle ciddi bir hastalıkla uğraşırken birde siz germeyin bence eşinizi.Çocuk istemeniz kadar doğal bir şey tabiki olamaz ama şuanki zamanlamanız hiç doğru değil

Allah acil şifa versin öncelikle. Eşiniz hastalıkla uğraşıyor siz çocuk diyorsunuz!! Bir anlam veremedim açıkçası, hasta olduğu için biraz ilgisiz olabilir ama siz ilginizi kesmeyin, nasıl bir pisikolojde bilmiyoruz..

gezmek istediğinizde yorgunum demesi bahane değildir belkide.Gerçekten kolunu kaldırmaya bile hali olmayabilir.
çocuk fikrini erteleyin bence hamile kalırsanız eşiniz yanınızda olamayaabilir.her şeyle tek başınıza mücadele edebilecek misiniz?

Birazcık anlayışlı olmayı deneseniz mesela ??
Adam kanser siz gezme tatil peşine düşmüşsünüz,bana şöyle davran böyle davran derdindesiniz.
Çocuk apayrı bir konu onda yorum yapamam ama lütfen eşinizden sağlıklı insanların bile günlük yorgunlukla es geçtiği şeyleri çırpına çırpına yapmasını beklemeyin.

bence bencilce davranıyorsunuz..eşiniz kanser hastası siz çocuktan bahsediyorsunuz..tedaviyi bence ya çocuğunu göremezse diye kabul etmiyor..
Rabbim eşinize acil şifa versin inşallah...

Kimin ne yaşadığını nerden bileceksin. Adam kanser sen çocuk pesindesiniz. Hey Allahım. Ciddi misin? Sen kanser olsaydın ne olurdu. Kocan baş edemediği bir sorunu var sen ilgi gezme bekliyorsun. Pes.
aktif bir kanser durumu yok ama arkadas eksık anlatıyor adamı suanda tedavı goruyor falan zannedıyorsunuz

sadece takıpte kalınması gereken bır durumu vardı
konusmustuk bılıyorum ben durumu suanda tedvaı gormuyor adam gayet normal hayatına devam edıyor

Neden bu halde eşinizden çocuk bekliyorsunuz, yani Allah korusun eşinize rabbim uzun ömür versin ama ondan hatıra kalsın mı istiyorsunuz ?
Kimse böyle bir durumda çocuk, gezme, tozma düşünmez lütfen eşinize destek olun dışarıdaki sosyal yaşantıyı onun ayağına getirin hayatını neşelendirin moral olsun, eşinizi kendi keyiflerinizle sıkmayın.

Belki de önce hastalığa odaklanmaniz gerekiyor.benim eşim hasta olsa allah korusun belki uç bir örnek ama küfürlü dahi konuşsa bana alttan alırım diye düşünüyorum. Kanser çok zor bir hastalık.
Allah şifa versin.

X