Çok yoruldum (evliliğim)

Hakkınızda hayırlısı olsun zor durum gerçekten.

Bir cok doktora gittik bu sefer sessiz uyuklar isine konsantre olamayan daha dogrusu ılacları uyusturdu oyle bırı oldu. Evet bebegi cok istedim (istedik) bebekten sonra bosan isine gelmiyorsa demeye basladı. Hani onun oncesinde boyle dese cocukta olmazdı. Yine daha iyiydik su halimizden hamılelıgım de bile gayet ilgiliydi.

Bebekten once bosanma lafını acan biri degıldı cunku sorgulamam bu yuzden sonucta ıkımızde istedik ve oldu hatta daha iyiydik. Ve evet sacma gelsede o bu sınırlı davranışlarını okb ye balıyo tahammulsuz kendine bile tahammulu yokmus oyle diyor bazen. Mutsuz kısacası ve benide mutsuz ediyor. Ve bu rahatsizlık bu evlılıge cok yansıdı sabahta aynısı oldu geldı bagırdı bende sorgulayınca sen beni anlamıyorsuna geldı konu simdı konusmuyoruz.

Peki hiç mi düşünmezsiniz boşanmayı.
Açıkçası ben herşeyi başıma kakan,en ufak problemde esip gürleyen ve beni gözden çıkarmış bir adamla aynı evde kalıp yürütemezdim. Mesleğiniz var mı? Birikim yapabilir misiniz?

Sen esine soruyormuşsun 6 aylik bebeginizi, neden yaptik o zaman diye, ben de sana soruyorum, 10 senedir problemli sekilde giden bir evlilige neden ikinci cocuk? 2 senedir de ilac almıyor diyorsun.. Nasil bir duzelme veya degisim oldu o arada?

Okb tedavi ettirilebilir bir rahatsızlık.Eşinizin okb olduğuna eminmisiniz?Eşinizi ruh gibi yapıcak hangi ilaçlar verildi?Bende okb hastasıyım fakat ılacları aldıgında rahatlıosum.Kendıne zarar verıosun okb hastalıgında genelde.Bence teşhis tam deil.Lütfen doktor araştırın ve net olarak eşinizin neyivar öğrenin.

Okb tedavi edilebilir.Ve şu ançağımızın hastalığı.Eskiden yüzdelık oranı 20 iken şimdi yüzde 70 lerde.Birazda genetık bir rahatsızlık.Tam teşekküllü ıyı bir doktor bulun.Hangi şehırdesınız?

Siz çocuklarınız için bosanmak istemiyorsunuz. Peki çocuklar böyle bir evde ne kadar mutlu ve sağlıklı büyüyecekler? Ergenlik çağına geldiklerinde muhtemelen onlar da bozuk bir psikolojiyle yaşayıp sorun çıkaracaklar. Bence de adam sizin onu bırakmayacağını düşünüp size blöf yapıyor. Ciddi olduğunuzu göstermezseniz tedavi de olmaz düzelmez de.

0
İstanbuldayız on senede gitmediğimiz doktor kalmadi yok olmuyor yani yine is kendisinde bitiyor ama malesef

Bir cok doktora gittik 14 yasından beri boyle oldugu ıcın 25 senedir var bu rahatsızlık artık ılaclar etki etmiyor. Oda üzülüyor gecen gun benden helallik istedi senide cok bunaltıyorum diye ama su tahammulsuzlugu sınırı benide deli etti

Valla butun ılacları kullandı aklınıza gelebilecek biliyorsunuzdur sizde zaten. Ilac aldigi zaman sureklı uykular yani varlıgı yoklugu bır uyusturuyor resmen o yuzden ılacta kullanmıyor

Meslegım var ama sevmiyorum cokta calısmadım bu is uzerine hic bı birikimimde yok. Bosanmayı bebekten once dusundugum zamanlar oluyordu ama son zamanlarda iyiydi. Simdı dokunsak tartısma cıkacak o derece

Adam hastaysa kendine nasıl çekidüzen verecek? Bence siz konusunda iyi bir uzman araştırın. Tedavi olması şart.

Adam hastaysa kendine nasıl çekidüzen verecek? Bence siz konusunda iyi bir uzman araştırın. Tedavi olması şart.
En azından su sınırı icin bı Doktora gidelim diyorum cevapta vermiyor. Once kendısının istemesi lazım zorlamaylada olmuyor

OKB tedavisiyle ilgili pek bilgim yok ama belki ilaç tedavisinin yaninda terapi de gereklidir. Iyi araştırmak gerekir. Madem helallik istiyor farkında kendisinin tedavi icin bir şey yapması gerekir kapıyı göstermesi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…