- 24 Haziran 2016
- 7.531
- 26.564
- 548
- Konu Sahibi Dolunay2018
-
Evet farkedıyorumda bana yapıyo sadece Bugune kadar hıc cekıp gitmedim ya gözünü korkutamadım.Okb olmasıyla sinirli olmasının bir ilgisi yok.
Nasılsa boşanmayacaksınız bildiği için bilerek yapıyor pislik
Hakkınızda hayırlısı olsun zor durum gerçekten.Evet vardı ( varmış) ama tabi ben safi bilmediğimden anlayamıyordum. Saklamış Kendısı ve ailesi. Bunu bana daha sonra soyledı.
Bosansak mutlaka üzülürüm ama belkide su halimden daha mutlu olurum kestiremiyorum ınanın.
Bir cok doktora gittik bu sefer sessiz uyuklar isine konsantre olamayan daha dogrusu ılacları uyusturdu oyle bırı oldu. Evet bebegi cok istedim (istedik) bebekten sonra bosan isine gelmiyorsa demeye basladı. Hani onun oncesinde boyle dese cocukta olmazdı. Yine daha iyiydik su halimizden hamılelıgım de bile gayet ilgiliydi.Neden oldu derken?
Siz neden yaptınız? Yapmasına izin verdiniz? Çocuk tek taraflı yapılan birşey değil.
Bu arada bu hayat çekilmez,madem öyle boşanın. Ya da daha iyi bir doktora gidip farklı ilaçlar,tedaviler deneyin.
Amin. İnsallahHakkınızda hayırlısı olsun zor durum gerçekten.
Bebekten once bosanma lafını acan biri degıldı cunku sorgulamam bu yuzden sonucta ıkımızde istedik ve oldu hatta daha iyiydik. Ve evet sacma gelsede o bu sınırlı davranışlarını okb ye balıyo tahammulsuz kendine bile tahammulu yokmus oyle diyor bazen. Mutsuz kısacası ve benide mutsuz ediyor. Ve bu rahatsizlık bu evlılıge cok yansıdı sabahta aynısı oldu geldı bagırdı bende sorgulayınca sen beni anlamıyorsuna geldı konu simdı konusmuyoruz.Okb hastalığıyla size kötü davranmasının, sinirli olmasının bir bağı var mı gerçekten? Yoksa eşiniz hastalığının arkasına sığınıp size kötü davranıyor sizde aynı sebepten eşim hasta o yüzden böyle sinirli diyip kendinizi teselli mi ediyorsunuz, bunun ayrımını iyi yapmak gerekir.
Ayrıca çocuğun olması esinizin sadece eşinize bağlı birşey değil ki, çocuk niye oldu diye sormanız enteresan geldi bana.
Ahh kolay olsaYa umursamayacaksınız ya boşanacaksınız bu yolun başka seçeneği yok.
Peki hiç mi düşünmezsiniz boşanmayı.Bir cok doktora gittik bu sefer sessiz uyuklar isine konsantre olamayan daha dogrusu ılacları uyusturdu oyle bırı oldu. Evet bebegi cok istedim (istedik) bebekten sonra bosan isine gelmiyorsa demeye basladı. Hani onun oncesinde boyle dese cocukta olmazdı. Yine daha iyiydik su halimizden hamılelıgım de bile gayet ilgiliydi.
Sen esine soruyormuşsun 6 aylik bebeginizi, neden yaptik o zaman diye, ben de sana soruyorum, 10 senedir problemli sekilde giden bir evlilige neden ikinci cocuk? 2 senedir de ilac almıyor diyorsun.. Nasil bir duzelme veya degisim oldu o arada?Hanımlar esım okb hastası ileri derecede ve en ufak bısey de bagırıp kalbimi kırar on senelik evliyiz ikide cocugumuz var. O gunumuz zehir gibi gecer vede hemen hemen her hafta sonu bunu yapar.
Bir cok doktora gittik ama suan ılacta kullanmıyor artık bagisiklik kazandı ama su sınırı bitirdi beni napıcam artık cok yoruldum saglıklı dusunmuyorum.
Evlilik bile onun umurunda degıl ıstemıyosan bosanırsın dıyo bana kucugum altı aylık o zaman neden oldu diyorum. Cevap yok bana akıl verin. Cıkmazdayım...
Peki sızde durum nasıl esımdekı gıbı cok sinir varmı?? Etrafa karsı nasılsınız??bende okb hastasıyım 17 yasından beri bu hastalıgı cok iyi bilirim
Okb tedavi ettirilebilir bir rahatsızlık.Eşinizin okb olduğuna eminmisiniz?Eşinizi ruh gibi yapıcak hangi ilaçlar verildi?Bende okb hastasıyım fakat ılacları aldıgında rahatlıosum.Kendıne zarar verıosun okb hastalıgında genelde.Bence teşhis tam deil.Lütfen doktor araştırın ve net olarak eşinizin neyivar öğrenin.Hanımlar esım okb hastası ileri derecede ve en ufak bısey de bagırıp kalbimi kırar on senelik evliyiz ikide cocugumuz var. O gunumuz zehir gibi gecer vede hemen hemen her hafta sonu bunu yapar.
Bir cok doktora gittik ama suan ılacta kullanmıyor artık bagisiklik kazandı ama su sınırı bitirdi beni napıcam artık cok yoruldum saglıklı dusunmuyorum.
Evlilik bile onun umurunda degıl ıstemıyosan bosanırsın dıyo bana kucugum altı aylık o zaman neden oldu diyorum. Cevap yok bana akıl verin. Cıkmazdayım...
Okb tedavi edilebilir.Ve şu ançağımızın hastalığı.Eskiden yüzdelık oranı 20 iken şimdi yüzde 70 lerde.Birazda genetık bir rahatsızlık.Tam teşekküllü ıyı bir doktor bulun.Hangi şehırdesınız?Hanımlar esım okb hastası ileri derecede ve en ufak bısey de bagırıp kalbimi kırar on senelik evliyiz ikide cocugumuz var. O gunumuz zehir gibi gecer vede hemen hemen her hafta sonu bunu yapar.
İstanbuldayız on senede gitmediğimiz doktor kalmadi yok olmuyor yani yine is kendisinde bitiyor ama malesefOkb tedavi edilebilir.Ve şu ançağımızın hastalığı.Eskiden yüzdelık oranı 20 iken şimdi yüzde 70 lerde.Birazda genetık bir rahatsızlık.Tam teşekküllü ıyı bir doktor bulun.Hangi şehırdesınız?
Bir cok doktora gittik 14 yasından beri boyle oldugu ıcın 25 senedir var bu rahatsızlık artık ılaclar etki etmiyor. Oda üzülüyor gecen gun benden helallik istedi senide cok bunaltıyorum diye ama su tahammulsuzlugu sınırı benide deli ettiSiz çocuklarınız için bosanmak istemiyorsunuz. Peki çocuklar böyle bir evde ne kadar mutlu ve sağlıklı büyüyecekler? Ergenlik çağına geldiklerinde muhtemelen onlar da bozuk bir psikolojiyle yaşayıp sorun çıkaracaklar. Bence de adam sizin onu bırakmayacağını düşünüp size blöf yapıyor. Ciddi olduğunuzu göstermezseniz tedavi de olmaz düzelmez de.
Valla butun ılacları kullandı aklınıza gelebilecek biliyorsunuzdur sizde zaten. Ilac aldigi zaman sureklı uykular yani varlıgı yoklugu bır uyusturuyor resmen o yuzden ılacta kullanmıyorOkb tedavi ettirilebilir bir rahatsızlık.Eşinizin okb olduğuna eminmisiniz?Eşinizi ruh gibi yapıcak hangi ilaçlar verildi?Bende okb hastasıyım fakat ılacları aldıgında rahatlıosum.Kendıne zarar verıosun okb hastalıgında genelde.Bence teşhis tam deil.Lütfen doktor araştırın ve net olarak eşinizin neyivar öğrenin.
Meslegım var ama sevmiyorum cokta calısmadım bu is uzerine hic bı birikimimde yok. Bosanmayı bebekten once dusundugum zamanlar oluyordu ama son zamanlarda iyiydi. Simdı dokunsak tartısma cıkacak o derecePeki hiç mi düşünmezsiniz boşanmayı.
Açıkçası ben herşeyi başıma kakan,en ufak problemde esip gürleyen ve beni gözden çıkarmış bir adamla aynı evde kalıp yürütemezdim. Mesleğiniz var mı? Birikim yapabilir misiniz?
En azından su sınırı icin bı Doktora gidelim diyorum cevapta vermiyor. Once kendısının istemesi lazım zorlamaylada olmuyorAdam hastaysa kendine nasıl çekidüzen verecek? Bence siz konusunda iyi bir uzman araştırın. Tedavi olması şart.
OKB tedavisiyle ilgili pek bilgim yok ama belki ilaç tedavisinin yaninda terapi de gereklidir. Iyi araştırmak gerekir. Madem helallik istiyor farkında kendisinin tedavi icin bir şey yapması gerekir kapıyı göstermesi değil.Bir cok doktora gittik 14 yasından beri boyle oldugu ıcın 25 senedir var bu rahatsızlık artık ılaclar etki etmiyor. Oda üzülüyor gecen gun benden helallik istedi senide cok bunaltıyorum diye ama su tahammulsuzlugu sınırı benide deli etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?