Çok negatifsiniz. Yaşadığınız şeylerin iyi tarafını görmeye çalışın. Eğer bir gün buraya yaşadıklarımı yazarsam kendi yaşadıklarınız için şükredersiniz. Yanlış anlamayın dert yarıştırmıyorum demek istediğim aslında böyle düşünmeye çalışmanız gerektiği. Yani "insanlar neler yaşıyor, yine de benim her halime şükürler olsun" diye. Her zaman yaşadığınız şeylerin daha kötüsünü yaşamadığınız için şükredin. Hayat bu, her zaman her şey yolunda gitmeyebilir. Ama umut insanı hayata bağlar, umut edin, dua edin ve şükredin. Siz hayata güzel bakmaya başladığınızda emin olun oluşan güzellikleri göreceksiniz. Geçmişte yaşamayı bırakın. Geçmiş geçmiştir, yarın ise muamma. Bugüne odaklanın. Bugününüzü güzelleştirin. Bir şeyi aklınızdan ne kadar geçirirseniz eninde sonunda o olur. Bu yüzden güzel şeyler geçirin aklınızdan. Bebeğinizi de stresinizle etkilemeyin. Pozitif olun. Benim de 20 haftalık ikiz kaybım var ve şuan çok yeni hamileyim. Büyük ihtimalle benim de hamileliğim yatarak geçecek, sizin gibi rahim ağzı yetmezliği şüphem var. Ama şimdiden acaba ne olacak, bebeğimi kaybedecek miyim diye düşünmemeye çalışıyorum. Allah'ın izniyle her şey çok güzel olacak diyorum. Dualar ediyorum. Siz elinizden geleni yapın, gerisi Allah'ın takdiri. Ama inanın, sadece inanın. Yeniden hamile kalabildiğinize sevinin. Bebeğinizi kaybetmeden rahim kısalığının fark edildiğine sevinin. Şuan karnınızda olduğu için sevinin, şükredin. Her şey çok güzel olacak..