cok yoruldum,konu bebek

adya88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
492
301
53
37
İki yıl önceydi sekiz sene sonra normal yoldan hamile kaldığımı öğrendim. Tabiki dünyalar benim oldu. Fakat sekiz haftalıkken kaybettim. Sonra esimin umursamaz tavrı beni kahretti. Tek bir gün bebek mevzusunu açmadı. Ama ben her ay bat ı bekledim,olmayacak diye umutlandim,sonuc yine hüsran. Bu ay da esimle ortak karar alıp denedik,o da istedi. Fakat sanki adet olcakmisim gibi geliyo. Biktim usandim artık herşey yolunda hayatımda ama çocuk olmayınca eksik. Kararlı bi eşe sahip olsam dert değil bu ay olmadı bi daha ki ay tekrar deneyin ama biliyorum çok defada yaşadım salacak yine,umarim bu ay mucizemi Rabbim verir.......o_O

[QUOTÖn "benmatmazel, post: 47935898, member: 409322"]10 yıl olMuş. Tüp bebek yaptırın.ikiz oluyorlar zaten.çözüm olabilir sıkıntılarınıza[/QUOTE]
On yıl olması benim özel hayatım a bakılınca aslında o kadar önemli değil. Ön yıl boyunca denemiş ve sonuç alamamış bi çift değiliz ama ikiz bebek fikri çok güzel tabi :)

Hazır bebek konusu açılmış iken anlatiym, umutsuz olanların içine su serpeyim.

Kapı komşumuz 8 seneden sonra hamile kalmış ve yeni doğum yaptı.
Çok güzel bi kızı oldu .
Dediğine göre hiç beklemediği bir zamanda olmuş.

Umarım en kisa zamanda nur topu gibi bir bebisiniz olurda
Bu günler tatli bi anı olarak kalir:anneadayı:

yeliz1215, post:çünkü 9322, çok eksigimber: 714439"]Umarım en kisa zamanda nur topu gibi bir bebisiniz olurda
Bu günler tatli bi anı olarak kalir:anneadayı:[/QUOTE]
Umarim kardesim cunku onsuz cok eksigim.....

Eşiniz ilginçmiş Nasıl umursamıyor anlamadım evliliğinizden eminseniz neden tüp bebeğe yönelmiyorsunuz bu Ada'mın keyfiyle zor gozukuyor

Onun Nazıyla oynarsan daha çok beklersin gibi geliyor bence tüp bebek yapın

İki yıl önceydi sekiz sene sonra normal yoldan hamile kaldığımı öğrendim. Tabiki dünyalar benim oldu. Fakat sekiz haftalıkken kaybettim. Sonra esimin umursamaz tavrı beni kahretti. Tek bir gün bebek mevzusunu açmadı. Ama ben her ay bat ı bekledim,olmayacak diye umutlandim,sonuc yine hüsran. Bu ay da esimle ortak karar alıp denedik,o da istedi. Fakat sanki adet olcakmisim gibi geliyo. Biktim usandim artık herşey yolunda hayatımda ama çocuk olmayınca eksik. Kararlı bi eşe sahip olsam dert değil bu ay olmadı bi daha ki ay tekrar deneyin ama biliyorum çok defada yaşadım salacak yine,umarim bu ay mucizemi Rabbim verir.......o_O
bende yeni evliyim 1.5 aylık 3-5 sene çocuk düşünmüyoruz çok mu acaba bu kadar sene diye aklımdan geçmiyor değil böyle sorunlar yaşamak istemem.Umarım hayırlı bir evlada sahip olursunuz.

[QUHiç bekleme="fiyona77, post: 47939645, member: 779798"]bende yeni evliyim 1.5 aylık 3-5 sene çocuk düşünmüyoruz çok mu acaba bu kadar sene diye aklımdan geçmiyor değil böyle sorunlar yaşamak istemem.Umarım hayırlı bir evlada sahip olursunuz.[/QUOTE]
Hic bekleme derim o herşeye değer bi sorun yaşarsınız çok çok pişman olursun

bende yeni evliyim 1.5 aylık 3-5 sene çocuk düşünmüyoruz çok mu acaba bu kadar sene diye aklımdan geçmiyor değil böyle sorunlar yaşamak istemem.Umarım hayırlı bir evlada sahip olursunuz.
Bekleyin. Çocuksuz hayat eksik değil. Çocuk olunca bütün hayat değişiyor. Zaten evlilik çok yeni. Biraz birbirinize alışın. Burada yazıyorlar bir yıllık evliyiz bebeğimiz var mutsuzuz. Olmayın.

[Qnkpin, post: 47953483, member: 366231"]Doktora gittiniz mi? Herhangi bir sebep var mı hamile kalamamanızda? Kan pıhtılaşması, rahim iltihabı vb..[/QUOTE]
Kan pıhtılaşması var,ilk gebeliğin bu yüzden dusukle sonuçlandı

İlk gebeliğiniz kafadan atınca olmuş ve şu an baya bebek endeksli yaşıyor gibisiniz, çok iyi anlıyorum sizi inanın ama kendinizi kafanızı meşgul edecek bir şey bulun. İlki nasıl ummadık anda olduysa bu da inşallah öyle olur. Sabrınızın mükafatını en güzel şekilde alırsınız inşallah

[Qnkpin, post: 47953483, member: 366231"]Doktora gittiniz mi? Herhangi bir sebep var mı hamile kalamamanızda? Kan pıhtılaşması, rahim iltihabı vb..

Soğan suyu ve böğürtlen kökü kürlerini denemediyseniz denemenizi öneririm. Bir de beklentilerinizi sıfırlayıp kafanızı rahat tutmanız da çok önemli.

Back
X