- 18 Nisan 2015
- 15
- 3
- Konu Sahibi hassas_terazi
Merhaba arkadaşlar uzun süredir bu forumu takip ediyorum. Ve artık çıkmaz bi yoldayım. Ben devlete yeni atanmış bir memurum o şahısta başka bir kurumda. Ve ben bir gün işim düştü ve benimle ilgilenen memur işte o kişi ilk izlenim dış görünüşünu çok begendim ilk parmağına baktım yüzük yoktu orda hoş sohbet derken akşam sosyal medyadan beni ekledi bende kendime dikkat eden bakımlı alımlı bir bayanim neyse zaten ilk gördüğümde etkilenmistim profilinide inceledim hiç şüpheli gelmedi biz konuştuk tanıma tanışma faslı iki ay sürdü 2 ay sonunda ben tamamen şans eseri yeni evli olduğunu eşinin doğuda öğretmenlik yaptığına eş dolayısıyla tayini beklediklerini öğrendim. Ve bu süreçte ayrıldım 3 kere numaramı değiştirdim ama hemen hemen hergün çiçek gönderiyor yoluma çıkıyor en son polise şikayet edeceğimi yada eşini arayacağımi söyledim ama işe yaramadi hala çok ısrarcı. 6 aydir kaciyorum yeni atandigim için iki yılım dolmadan Tayin de isteyemiyorum ama ne yapicagimi bilmiyorum ilk duyduğum kadarda tepki koyamiyormuyum ben çok begenerek bu ilişkiye başlamıştım her yoluma çıktığında daha da zorlaşıyor kendisini de unutturmuyor ikinci bi kadın yuva yıkmak gibi bi niyetim yok bana yardım edin ne yapmaliyim yoruldum.