Çok yoruldum ne yapmalıyım?

hassas_terazi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
15
3
Merhaba arkadaşlar uzun süredir bu forumu takip ediyorum. Ve artık çıkmaz bi yoldayım. Ben devlete yeni atanmış bir memurum o şahısta başka bir kurumda. Ve ben bir gün işim düştü ve benimle ilgilenen memur işte o kişi ilk izlenim dış görünüşünu çok begendim ilk parmağına baktım yüzük yoktu orda hoş sohbet derken akşam sosyal medyadan beni ekledi bende kendime dikkat eden bakımlı alımlı bir bayanim neyse zaten ilk gördüğümde etkilenmistim profilinide inceledim hiç şüpheli gelmedi biz konuştuk tanıma tanışma faslı iki ay sürdü 2 ay sonunda ben tamamen şans eseri yeni evli olduğunu eşinin doğuda öğretmenlik yaptığına eş dolayısıyla tayini beklediklerini öğrendim. Ve bu süreçte ayrıldım 3 kere numaramı değiştirdim ama hemen hemen hergün çiçek gönderiyor yoluma çıkıyor en son polise şikayet edeceğimi yada eşini arayacağımi söyledim ama işe yaramadi hala çok ısrarcı. 6 aydir kaciyorum yeni atandigim için iki yılım dolmadan Tayin de isteyemiyorum ama ne yapicagimi bilmiyorum ilk duyduğum kadarda tepki koyamiyormuyum ben çok begenerek bu ilişkiye başlamıştım her yoluma çıktığında daha da zorlaşıyor kendisini de unutturmuyor ikinci bi kadın yuva yıkmak gibi bi niyetim yok bana yardım edin ne yapmaliyim yoruldum.

6 aydir kaciyorum yeni atandigim için iki yılım dolmadan Tayin de isteyemiyorum ama ne yapicagimi bilmiyorum ilk duyduğum kadarda tepki koyamiyormuyum ben çok begenerek bu ilişkiye başlamıştım her yoluma çıktığında daha da zorlaşıyor kendisini de unutturmuyor i

Bu sozleriniz korkuttu beni . Bence daha sert konusun .
B

Farkındayım ama ne yapmalıyım nasıl gider hayatımdan sorun o eşine söylesem kanitlarimda var sosyal medyadan rahatsız ettiğine dair yani tüm mesajları var öyle bişey yapmak istemiyorum ne yapicagimi şaşırdım

De ki; Sen karakter sahibi birisi olsaydın evli olduğun halde bana sulanmazdın. Benim senin gibi şerefsizlere ayıracak vaktim yok. Bir daha karşıma çıkma.

Tepki koyamıyorum ne demek? Yuvalarını yıkmasanız bile adamın karısını aldattğı bayan olursunuz.

tabikide tavrınızı koyun yuvalarını yıkmasanızda adam hevesini alır siz yalnızlığınız pişmanlığınızla kalakalırsınız ve siz 2, kadın olursunuz kulağa bile iğrenç geliyor demi bu arada yüz vermediğinizi anladım ama eskisi kadar tavır koyamıyorum dediğiniz için yazdım kusura bakmayın ağır olduysa

Bakın sırf bu konu için başka insanların fikrini almak için üye oldum bu soylediklerinizi soylemedim mi sanıyorsunuz ev değiştirdim komşularım bile rahatsız oldu numaralar Değişti ama iş yerimi degistirme gibi bi luksum yok söylenecek sözler bitti yapılacak hakaretler tükendi ama bi türlü kurtulamadım ve cok yoruldum

Bakın sırf bu konu için başka insanların fikrini almak için üye oldum bu soylediklerinizi soylemedim mi sanıyorsunuz ev değiştirdim komşularım bile rahatsız oldu numaralar Değişti ama iş yerimi degistirme gibi bi luksum yok söylenecek sözler bitti yapılacak hakaretler tükendi ama bi türlü kurtulamadım ve cok yoruldum

biraz daha kararlı davranın yarın eşiyle aynı yere gelince sizi hatırlamayacak bile gerekirse ailesine ulaşıp söyleyin dahamı anlamıyor eşine söylersiniz son çare

• Beğen
Reactions: IKS
Bu kadar rahatsızsanız doğru karakolun yolunu tutacaksınız. Adamın yaptıklarını birbir anlatacaksınız.
Taciz ettiğini söyleyeceksiniz. Kişilerin huzur ve sükununu bozmaktan 2 ay 15 gün hapis cezası alabilir. Buda sizin peşinizi bırakması için gayet yeterli bir sebep.

bide benim sinirlerimi düşünün annesi kanser hastası ileri bi evede ailesini üzmek istemiyorum tekra KPSS çalışiyim bari baska yere yeniden atanirim diyorum artık kafamda almıyor.kendi aileme söylesem binbir emekler gece gündüz ders çalışıp büyük umutlarla kazandığım isimden olacağım. Bir off çeksem karşıki dağlar ağlar o derece

Frkafka hanim bi kere şikayet ettim hiç birşey yapmadılar tutanaklar tutuldu serbest bu ülkede adalet kör değil evet ama topal işliyor

Evli olmasına nasıl bi açıklık getirdi bu adam! merak ediyorum.
Yeni evliydim karım uzakta zatiiiiide sevmiyordum.....falan filanmı.

bide benim sinirlerimi düşünün annesi kanser hastası ileri bi evede ailesini üzmek istemiyorum tekra KPSS çalışiyim bari baska yere yeniden atanirim diyorum artık kafamda almıyor.kendi aileme söylesem binbir emekler gece gündüz ders çalışıp büyük umutlarla kazandığım isimden olacağım. Bir off çeksem karşıki dağlar ağlar o derece
Siz neden isinizden oluyorsunuz canim? Elinizde kanitta var. ev degistirdim diyorsunuz. Kira sozlesmesi vs varsa elinizde yada sahit ispatlayin durumu huzurumu bozuyor bu adam musallat oldu bana diyin sikayet edin.

Başka karakola gidin derim.
Çünkü ben bu dediğinizi lisede yaşadım. Tabi karşımdaki evli değildi kendi yaşıtımdı.
Her gün peşimdeydi. Yanımda erkek sinek görse şiddet uyguluyordu. Sürekli mesaj atmalar aramalar vs.
Bir gün okuldan dönüyorum yanımda erkek arkadaşım var(sevgilim değil) çocuğun koluna girdiler götürüp dövmüşler artık dayanamadım ağlayarak eve gelince babam direkt karakola götürdü.
Yazdığı mesajlar vardı '' ya benim olursun ya da herkesi döverim tek kalırsın'' diye :KK53::rolleyes: Kendince tehdit içeren mesajlar.
Gösterdim amire hemen alıp geldiler. Bi dilekçe yazdım. Sonra savcılığa gönderdiler. Dayak yiyen arkadaşım korktu salak şikayetçi olmadı ama ben oldum. Sonra mahkemeye sevk edildi. O günden sonra beni görünce yolunu değiştiriyordu.

Aradan 5 sene geçti tabi bu süre zarfında adeleti çığırından çıkarttıkları için düzgün işlemiyor olabilir ama bence bu işi bir şekilde sonlandırın.

annesi kanser babasıdamı kanser sende babasına söyle o zaman babasıdamı yok annesine söyle olmadımı karısına tamam annesi kanserde allah şifa versinde birazda o düşünsün bu manyak ya seni kanser edecek yada yoldan çıkaracak

Minareyi çalan kılıfini hazırlar tabi annesi hasta olduğu için apar topar evlenmiş yok sevememis uzakta olunca sogumus dış görünüş falan filan saçma sapan hikayeler ben artık bi neden sormuyorumki karısının doğudan ataması buraya gelince ayrilacakmis ona bukadarini borçluyMus yani bana bunlarla hiç gelme diyorum ne dersen de işte hep bahane

Savcılığa suç duyurusunda bulun.Adam seni alenen taciz ediyor. İş yerine gelen çiçekler başkalarınında dikkatini çekiyordur herhalde, şahit bulmakta zorlanmazsın ayrıca çiçekleri kabul etme geri gönder.

Minareyi çalan kılıfini hazırlar tabi annesi hasta olduğu için apar topar evlenmiş yok sevememis uzakta olunca sogumus dış görünüş falan filan saçma sapan hikayeler ben artık bi neden sormuyorumki karısının doğudan ataması buraya gelince ayrilacakmis ona bukadarini borçluyMus yani bana bunlarla hiç gelme diyorum ne dersen de işte hep bahane

ya başlatmasın kılıfında kılasik erkek yalanları ama senin bu manyağı dinleyecek kadar bile vakit ayırman hata bence

X