Kurtul cevap verme buraya yazdigin kadar ise sende farkindasin cok seyin.. Burada yazilanlari okuman yeterli insanlar nelerle ugrasiyorlar. Benimde esyalarim alinmisti vs uc yillik.bir.surecti ama ben bitirdim7 yıllık bir ilişkimiz var Temmuz ayında da evlenmeyi düşünüyoruz evimiz eşyalarımız hazır ama ben çok yorulduğumu hissediyorum. Nişanlımın konuşmaları çok sivrileşti. Son 1yılda hiç kolay şeyler yaşamadı ailesi iflas etti falan sabrettim geçer bugünler de dedim.
Defalarca kez konuştuk tartıştık ama anlamıyor anlatsam bile anlamıyor ortada bir sorun yok sanıyor bu da beni çileden çıkarıyor. 5 6 gündür mecbur olmadıkça mesajlarına cevap vermiyorum konuştuklarımız da depremle ilgiliydi. Bu süreçte barışmaya, ikna etmeye çalıştı.
Çok mutsuz olduğumu onun öyle biri olduğunu kabullendiğimi ama nişanlımı o haliyle kabullenmek istemediğimi söyledim. Artık konuşmak istemediğimi rahatsız etmemesini söyledim. Bakış açısına göre bugünler geçsin düzelecek şöyle olsun düzelecek modunda ama hayat bu inişli çıkışlı hiçbir zaman hayatımız güllük gülistanlık olmayacak her seferinde bana iyi davranmasını mı bekleyeceğim?
Onun bakış açısına göre ben abartıyorum, o beni terslemiyor, sonra böyle böyle diyorum haklısın diyor veya tam tersi sen öyle demesen ben de öyle demezdim diyor sizce ne yapmalıyım?
Ailesi size nasıl bu süreçte7 yıllık bir ilişkimiz var Temmuz ayında da evlenmeyi düşünüyoruz evimiz eşyalarımız hazır ama ben çok yorulduğumu hissediyorum. Nişanlımın konuşmaları çok sivrileşti. Son 1yılda hiç kolay şeyler yaşamadı ailesi iflas etti falan sabrettim geçer bugünler de dedim.
Defalarca kez konuştuk tartıştık ama anlamıyor anlatsam bile anlamıyor ortada bir sorun yok sanıyor bu da beni çileden çıkarıyor. 5 6 gündür mecbur olmadıkça mesajlarına cevap vermiyorum konuştuklarımız da depremle ilgiliydi. Bu süreçte barışmaya, ikna etmeye çalıştı.
Çok mutsuz olduğumu onun öyle biri olduğunu kabullendiğimi ama nişanlımı o haliyle kabullenmek istemediğimi söyledim. Artık konuşmak istemediğimi rahatsız etmemesini söyledim. Bakış açısına göre bugünler geçsin düzelecek şöyle olsun düzelecek modunda ama hayat bu inişli çıkışlı hiçbir zaman hayatımız güllük gülistanlık olmayacak her seferinde bana iyi davranmasını mı bekleyeceğim?
Onun bakış açısına göre ben abartıyorum, o beni terslemiyor, sonra böyle böyle diyorum haklısın diyor veya tam tersi sen öyle demesen ben de öyle demezdim diyor sizce ne yapmalıyım?
Aslında genel olarak çok anlayışlı biri bunu Nişan alışverişinde daha net gördüm diyeceksiniz ki eşya almakla mı oluyor hayır tabii ki ama üstüme titriyor hep sen ne istersen o modunda aldıklarımın fiyatına bakıyorum diye bile kızdığı oldu. Çok cömert hiç esirgemiyor. Zaten hiçbir şey istemiyorsun deyip kendisi çabalıyor trendyoldan kendine bir şey mi bakıyor bana da bakıyor (favorilerinden sonradan görüyorum) bize güzel bir gelecek sunmak için çok çaba gösteriyor üstelik ailesinin desteği bile yok her şeyi kendi başına yapıyor böyle olunca ona haksızlık ediyorum gibi geliyor. Ama tavırları beni çok yoruyorYaşadığı psikolojik sorunlar ve evlilik sorumluluğu onu etkilemiş olabilir. Siz kesin ve net bitirebileceğini misiniz? Eğer geri dönmeyecekseniz bitirin. Yalnız ve tek oturup kafanızda sorgulayın. İyi ve kötü yanlarını. Kötü yanı daha çok ise ayrılın
Ailesi ile hiçbir sorunum yok. Gereğinden fazla bir samimiyet de kurmadım ama annesi çok sıcak davranıyor doğum günlerimde yılbaşında hediye alır. Anne babası ayrı zaten yıllardır babası ile görüşmüyorlarAilesi size nasıl bu süreçte
Psikolojik sorunlarının farkında öfke problemi yaşıyor ben bir ay önce dile getirdiğimde seni üzmek istemiyorum ben de farkındayım çok yoruldum psikiyatrist randevusu alayım mı diye sormuştu ben de benim için değil kendisi için istiyorsa randevu almasını söylemiştim ama o ısrarla senin için doktora giderim ilaç verirse de içerim demişti (daha önce bir psikolojik tedavi geçmişi yok) randevu da almıştı ama depremden dolayı gidemediYaşadığı psikolojik sorunlar ve evlilik sorumluluğu onu etkilemiş olabilir. Siz kesin ve net bitirebileceğini misiniz? Eğer geri dönmeyecekseniz bitirin. Yalnız ve tek oturup kafanızda sorgulayın. İyi ve kötü yanlarını. Kötü yanı daha çok ise ayrılın
Canım eğer sorunlar oturup konuşulup orta yol bulunabiliyorsa düzeltilebilir. Hicbirsey çok kolay olmaz birlikte çift terapisine neden gitmiyorsunuz7 yıllık bir ilişkimiz var Temmuz ayında da evlenmeyi düşünüyoruz evimiz eşyalarımız hazır ama ben çok yorulduğumu hissediyorum. Nişanlımın konuşmaları çok sivrileşti. Son 1yılda hiç kolay şeyler yaşamadı ailesi iflas etti falan sabrettim geçer bugünler de dedim.
Bir dönem birbirimize saygımızı çok yitirdik karşılıklı hakaretlerimiz oldu birbirimizi çok seviyoruz ama iletişim problemimiz var birbirimizi anlamadığımız için de kavga ediyoruz. İki baskın karakteriz bu yüzden tartışmaları sağlıklı atlatmak zor oluyor. Mesela ben şundan bundan rahatsızım desem o kavga etmeye çalıştığımı sanıyor o yüzden biz böyle kavga kıyamet olmadan sorunlarımızı da konuşamıyoruzCanım eğer sorunlar oturup konuşulup orta yol bulunabiliyorsa düzeltilebilir. Hicbirsey çok kolay olmaz birlikte çift terapisine neden gitmiyorsunuz
Beklentilerinizi konuşup, sevgi saygı varsa neden devam etmesin
Kırıcı olmasına tahammül etmek zorunda değilsin asla, ama düzeltmek için çabası varsa ve ilerleme kaydedebiliyorsa bir şans verebilirsin. Küfür hakaret gibi söylemler yok diye düşünüyorum, eğer varsa böyle yorum yapmazdım
Bugünler geçsin düzelecek modundaysa ayrılın o günler geldiğinde haber veririrsin deyin. İflasla şunla bunla ilgisi yok. Tamamen ceptelik. Ev tutuldu vs bundan sonrası kesin evlilik ayrılamaz kafasında. O cepteliği kırmazsanız her şey daha kötü olacak7 yıllık bir ilişkimiz var Temmuz ayında da evlenmeyi düşünüyoruz evimiz eşyalarımız hazır ama ben çok yorulduğumu hissediyorum. Nişanlımın konuşmaları çok sivrileşti. Son 1yılda hiç kolay şeyler yaşamadı ailesi iflas etti falan sabrettim geçer bugünler de dedim.
Saygı yoksa o zaman diyecek birşey yok.Bir dönem birbirimize saygımızı çok yitirdik karşılıklı hakaretlerimiz oldu birbirimizi çok seviyoruz ama iletişim problemimiz var birbirimizi anlamadığımız için de kavga ediyoruz. İki baskın karakteriz bu yüzden tartışmaları sağlıklı atlatmak zor oluyor. Mesela ben şundan bundan rahatsızım desem o kavga etmeye çalıştığımı sanıyor o yüzden biz böyle kavga kıyamet olmadan sorunlarımızı da konuşamıyoruz
İyi biri kalmış mı ki doldursun herkese herşeye kurtul demek çok kolayKurtul cevap verme buraya yazdigin kadar ise sende farkindasin cok seyin.. Burada yazilanlari okuman yeterli insanlar nelerle ugrasiyorlar. Benimde esyalarim alinmisti vs uc yillik.bir.surecti ama ben bitirdim
Boyle hayat surmez birak bosluguda iyi biri doldurur senin hic merak etme
E çocuk çaba harcıyor düzeltmek için demek ben öyle yorumladimPsikolojik sorunlarının farkında öfke problemi yaşıyor ben bir ay önce dile getirdiğimde seni üzmek istemiyorum ben de farkındayım çok yoruldum psikiyatrist randevusu alayım mı diye sormuştu ben de benim için değil kendisi için istiyorsa randevu almasını söylemiştim ama o ısrarla senin için doktora giderim ilaç verirse de içerim demişti (daha önce bir psikolojik tedavi geçmişi yok) randevu da almıştı ama depremden dolayı gidemedi
Hayat zaten hep inişli çıkışlı değil midir? Sen şimdiden pes edeceksen evlendikten sonra hiç dayanamazsın.. Sabret, sabrın sonu elbette selamettir. Söylediklerine göre de merhametli ve seni sevdiği çok belli.. Nişanlılık zaten çok zor bir süreç anlayışlı olmakta ve karşılıklı olarak birbirini yıpratmamakta fayda var yoksa dediğim gibi evlendikten sonrası daha çok sıkıntı.. Hangimizin günü gününe eşit ki? Birimiz kızgınken diğerimiz alttan alıyor bu şekilde geçip gidiyor hayat.. Bu kadar emek verip sonra da kaçıp gitmek inan en kolayı..7 yıllık bir ilişkimiz var Temmuz ayında da evlenmeyi düşünüyoruz evimiz eşyalarımız hazır ama ben çok yorulduğumu hissediyorum. Nişanlımın konuşmaları çok sivrileşti. Son 1yılda hiç kolay şeyler yaşamadı ailesi iflas etti falan sabrettim geçer bugünler de dedim.
Dünya ya bir daha gelme ihtimalin var mı?7 yıllık bir ilişkimiz var Temmuz ayında da evlenmeyi düşünüyoruz evimiz eşyalarımız hazır ama ben çok yorulduğumu hissediyorum. Nişanlımın konuşmaları çok sivrileşti. Son 1yılda hiç kolay şeyler yaşamadı ailesi iflas etti falan sabrettim geçer bugünler de dedim.
Benim nisanlimda çok değişti.Maddiyat a yoruyorum.Annesi çok üstüne geldi.Dua edin.7 yıllık bir ilişkimiz var Temmuz ayında da evlenmeyi düşünüyoruz evimiz eşyalarımız hazır ama ben çok yorulduğumu hissediyorum. Nişanlımın konuşmaları çok sivrileşti. Son 1yılda hiç kolay şeyler yaşamadı ailesi iflas etti falan sabrettim geçer bugünler de dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?