Ben annemin kendini salmisligina kiziyorum.onceden okadar ozenli bi kadindi.surekli yakinmasina sukur etmemesine kiziyorumBırakın tek derdiniz bu olsun. Aldatılan şiddet gören neler neler var. Bence bunu stres yapmak dayak yiyen aldatılan eşi tarafından sevilmeyen, kv ile birlikte yaşayanlara haksızlık olur. Haftada bir gün yeseniz ne olur ki. İnsanlar açlıktan kuru ekmek yiyor. Babam doktor. Hastalarından bir yudum suya muhtaç olan var. Bence anneniz ne yaparsa yapsın yiyin. İlerde evlatlarınız size bunu yapsa nasıl hissederdiniz. Haftada bir gün gitmek ile yemek ile ne olur ki. Makarna olur yanına tavuk kızartma salata yoğurt. Annenizin hevesini kırmayın.bir yemek için.
Elimden geldigince kiymetini bilmeye onu uzmemeye calisiyorum zaten.ama elinde imkanlari varken degerlendirmemesine uzuluyorum.Bu arada bu sene teyzem öldü. Kızları perişan haldeler ve şuanda anneleri olsaydı çiğ tavuk bile yerlerdi. Ne olursa olsun annenizin kıymetini bilin.
Onu bunu bilmem de en nefret ettiğim şeylerden biridir sofrada diğer oturacakları beklememek. Yaptığı yemekten ya da eski tabaktan daha önemli bu bence. Görgüsüzlüğün en alası.sofra vakti gelince esim gelene kadar bekleyemezler herkes ayri yer.hatta bazen bisey kalmaz bile esime.
bence çok ayıp ediyorsunuz. siz orda misafir değilsiniz, evladısınız. sizi misafir gibi ağırlamasına hiç gerek yok. el değilsiniz ki, ne var makarna yeseniz? 30 sene beraber yaşadığınız kadın neden şimdi evine ayda yılda bir gidiyormuşsunuz gibi şık şık menüler hazırlasın ki?ama annem kvdem gibi ozen gostermez.sadece bir kizartma makarna gibi ozensiz yemekler yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?