Cok yoruldum

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
889
123
Iyi geceler arkadaslar.ben cok yoruldum.evlendigimden beri bir sistem olusturduk.haftanin bir gunu annemde bir gunude kvdeyiz.aksam yemegine kaliriz.hatta annemlere gunduzden giderim.kvdem her gittigimizde dort dortluk sofra hazirlar.yemek yapmayi yedirmeyi cok sever.etlisinden sutlusunden tstlisindan cesit cesit yapar.ole alismislar.hatta bazen sikar bile yemek konusunda.elimden geldigince kendi ailemide ihmal etmedim simdiye kadar.esimde onem verir aile konusuna.oda aksam gelir her gelisindede eli kolu dolu gelir.ama sorunum su.annem gunduz dolasmaya gitsem bile tutturur yemege kalin diye.tmm ozeniyorlar birsey demiyorum.ama annem kvdem gibi ozen gostermez.sadece bir kizartma makarna gibi ozensiz yemekler yapar.cogu zaman ben acigi kapatmaya calisirim.ama artik cocuklarlada yapamiyorum.bisuru tabak canagi olmasina ragmen en eskileri kullanir.iki maaslari var ama hep yakinir yok diye.bazen alttan alttan solerim.anne bak gelinin damadjn geldigi zaman enazindan biraz daha ozenli ol diye.kvdemden ornek veririm.sofra vakti gelince esim gelene kadar bekleyemezler herkes ayri yer.hatta bazen bisey kalmaz bile esime.bende istiyorumki biraz daha ozenli olsun.tmm ozeniyorlar haklilar evlatlarini bekliyorlar ama bole davrandiklarindada kendimi sikmaktan hasta oluyorum.istiyorumki annem kendini bukadar salmasin.ben ona elimden geldigincede yardim etmeye calisiyorum.ama bir turlu anlatamiyorum.haksizlikmi yapiyorum diye uzuluyorum

Evet huzursuz oluyorum.her gittigimde israr ediyorlar.bakiyorum hicbisey yok.ben kendimde yapmaya calisiyorum ama herzaman yetisemiyorum.sanki kalmayincada uzuluyorlar gibime geliyor.

Bırakın tek derdiniz bu olsun. Aldatılan şiddet gören neler neler var. Bence bunu stres yapmak dayak yiyen aldatılan eşi tarafından sevilmeyen, kv ile birlikte yaşayanlara haksızlık olur. Haftada bir gün yeseniz ne olur ki. İnsanlar açlıktan kuru ekmek yiyor. Babam doktor. Hastalarından bir yudum suya muhtaç olan var. Bence anneniz ne yaparsa yapsın yiyin. İlerde evlatlarınız size bunu yapsa nasıl hissederdiniz. Haftada bir gün gitmek ile yemek ile ne olur ki. Makarna olur yanına tavuk kızartma salata yoğurt. Annenizin hevesini kırmayın.bir yemek için.

Bu arada bu sene teyzem öldü. Kızları perişan haldeler ve şuanda anneleri olsaydı çiğ tavuk bile yerlerdi. Ne olursa olsun annenizin kıymetini bilin.

Ben annemin kendini salmisligina kiziyorum.onceden okadar ozenli bi kadindi.surekli yakinmasina sukur etmemesine kiziyorum

Bu arada bu sene teyzem öldü. Kızları perişan haldeler ve şuanda anneleri olsaydı çiğ tavuk bile yerlerdi. Ne olursa olsun annenizin kıymetini bilin.
Elimden geldigince kiymetini bilmeye onu uzmemeye calisiyorum zaten.ama elinde imkanlari varken degerlendirmemesine uzuluyorum.

ama annem kvdem gibi ozen gostermez.sadece bir kizartma makarna gibi ozensiz yemekler yapar.
bence çok ayıp ediyorsunuz. siz orda misafir değilsiniz, evladısınız. sizi misafir gibi ağırlamasına hiç gerek yok. el değilsiniz ki, ne var makarna yeseniz? 30 sene beraber yaşadığınız kadın neden şimdi evine ayda yılda bir gidiyormuşsunuz gibi şık şık menüler hazırlasın ki?

bilmiyorum düşünce tarzınız bana çok garip geldi. ben evli değilim ama babaannemlere, anneannemlere gittiğimizde hiçbiri bizi şık sofralarla karşılamaz. ne yemek varsa onu yeriz. baze dışardan pizza, lahmacun bile söyleriz. çünkü orası da bizim evimiz. misafir değiliz.

Annenizden beklemeniz çok garip. erken gidiyormuşsumuz siz onlara özenli sofra kurun jest yapın. Nolur ki.

Demek ki sizi aileden biri gibi görüyor ne güzel. Hem makarna ve kızartma güzel yemeklerdir. Biz çok severiz. Çeşit çeşit soslu yapariz. Derdinizi anlamadım. Sofraya beklememek ayıp ama

Anneniz anlamıyor sizi belli.

Siz kendiniz yapın anneniz de gördükçe alışır belki.

Anneniz ayrımcılık yapmiyor duruşu bu.
Yemek isterse Dünya ' nin en müthiş yemeği olsun isterse kuru ekmek agzinizin tadı olsun.

Gündüzden gittiğiniz evde 1 çorba 1 sebze yemeği yapmak 30-40 dakikanızı alır....
hadi et yemeği yapayım diyin, düdüklü tencere varsa et pişirmek de mesele değil..
Yada fırın poşetinde tavuk, 5 dakikada falan hazırlanıyor, sonrası pişme süresi...
birinden biri+
anneniz de makarna-kızartma yaptığında kaç çeşit yemek oluyor işte...
sofraya oturulmaya yakın 1 çeşitte salata, eşiniz de gelirken tatlı alsın tamam...
anneniz çocuklarla ilgilenirken yapıverin elinize yapışmaz...
Anlamadığım bunu dert edeceğinize neden yapmadığınız? Misafir gibi ağırlanacak yer değil ki orası.

Bu kadar rahatsız oluyorsanız, gidip kendi evinizde yesenize yemeğinizi. Belki anneniz sıkılmıştır bu düzenden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…