Iyi geceler arkadaslar.ben cok yoruldum.evlendigimden beri bir sistem olusturduk.haftanin bir gunu annemde bir gunude kvdeyiz.aksam yemegine kaliriz.hatta annemlere gunduzden giderim.kvdem her gittigimizde dort dortluk sofra hazirlar.yemek yapmayi yedirmeyi cok sever.etlisinden sutlusunden tstlisindan cesit cesit yapar.ole alismislar.hatta bazen sikar bile yemek konusunda.elimden geldigince kendi ailemide ihmal etmedim simdiye kadar.esimde onem verir aile konusuna.oda aksam gelir her gelisindede eli kolu dolu gelir.ama sorunum su.annem gunduz dolasmaya gitsem bile tutturur yemege kalin diye.tmm ozeniyorlar birsey demiyorum.ama annem kvdem gibi ozen gostermez.sadece bir kizartma makarna gibi ozensiz yemekler yapar.cogu zaman ben acigi kapatmaya calisirim.ama artik cocuklarlada yapamiyorum.bisuru tabak canagi olmasina ragmen en eskileri kullanir.iki maaslari var ama hep yakinir yok diye.bazen alttan alttan solerim.anne bak gelinin damadjn geldigi zaman enazindan biraz daha ozenli ol diye.kvdemden ornek veririm.sofra vakti gelince esim gelene kadar bekleyemezler herkes ayri yer.hatta bazen bisey kalmaz bile esime.bende istiyorumki biraz daha ozenli olsun.tmm ozeniyorlar haklilar evlatlarini bekliyorlar ama bole davrandiklarindada kendimi sikmaktan hasta oluyorum.istiyorumki annem kendini bukadar salmasin.ben ona elimden geldigincede yardim etmeye calisiyorum.ama bir turlu anlatamiyorum.haksizlikmi yapiyorum diye uzuluyorum