Çok yoruldum

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.631
287
123
Kpss sınavına 2 ay kaldı hıc calısamıyorum içimden gelmiyor çalışsam da kafam almıyor sanki işe girip çalışamıyorum depresyon hastasıyım ve sosyal fobi var çok çabuk sıkılıyorum herseydenama çalısmam da gerekiyor kpss olmayacak o kesin iştede uzun süre duramıyorum.. Cok yoruldum amacsız olmaktan 32 yasıns kadar hiç bir sey basaramamıs olmaktan ailemın bana işe yaramaz gozuyle bakmalarından

Odaklanma probleminiz vardır. Öncelikle bunu aşmaniz gerekir .

Psıkıyatrıye mı gıtmem gerekiyor onun için de
Değerlerinize baktırsanız, B 12 eksikliği odaklanma problemine neden oluyor diye duymuştum. Onun dışında da kendinize çok yüklenmeyin, sürekli başarısızım, bir işe yaramıyorum gibi cümleler kendinize olan güveninizi azaltır. Hiçbir şey için geç değil hayatta.

Cok teşekkür ederim

Yani üzgünüm ama her soruna bir bahane üretmişsiniz gibi. Kötü niyetle söylemiyorum.

Mecbursunuz emek vermeye. Ben de tus çalışıyorum mesela kafam almıyor artık bıktım. Ama zorluyorum kendimi. Çünkü ne kadar ekmek o kadar köfte

Psikiyatriye gidip tanılarınızı doğrulatın, ilaçlarınızı alın ve bir yerden başlayın. Yoksa bu kısır döngü bitmez. Boşa geçen zamana üzülürsünüz sonra.

Haklısınız tesekkur ederim

Şimdi ben şunu anlamadim: Çalışmak, memur olmak için sınava giriyorsunuz. Ama özelde çalışamıyorum depresyon+ sosyal fobim var diyorsunuz. Diyelim ki sınavı kazanıp standımız, çalışmanız gerekecek hâliyle. Bu rahatsızlıklarınız o zaman da etkilemeyecek mi? Neden önce tedavi olup çalışabilecek motivasyonu sağlamıyorsunuz?

Sosyal fobinizi evde durarak yenemezsiniz. Oncelikle part time olarak ise başlayabilirsiniz. Avm magazalari part time(3 tam gun), asgari ücretin yarisi olacak sekilde personel aliyor.
inanin bende işte uzun sure durmak istemiyorum, hatta isini gercekten sevip uzun sure durmak isteyen insan tanimadim diyebilirim

Sizi çok iyi anlıyorum sosyal fobi tanısı aldım 2 sene bilişsel terapi+ilaç tedavisi aldım şu an normal insan gibiyim. Dolmuşta ineceğim yeri söylerken sesim titremiyor telefon görüşmesi yapacağımda gerilmiyor yabancılarla rahatça konuşabiliyorum. Vakit kaybetmeyin gerçekten sosyal fobiniz varsa hafife almayın bu gerçek bi bozukluk tedavi almanız gerekir

Depresyon ıcın tedavı alıyorm ilac kullanıyorum sosyal fobi oldugunu da soyledım doktora ama benım asıl sıkıntım odaklanamamak bir işin sonunu getırememek ve çabuk sıkılmak

Bir umut işte

Bir şey için çabalamamışsınız ki gerçek anlamda, neyden yoruldunuz tam olarak? Yargılamak için vs demiyorum yanlış anlamayın. Hastalığınızı yenmeye çalıştınız mı? Bulduğunuz bir işte daha uzun çalışmaya çabalamaya işinize sahip çıkmaya çalıştınız mı? KPSS yi de salmışsınız belli ki of olmayacak diye. E olmaz ki böyle hemen pes ediyorsanız zaten bir şey başaramazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…