Psıkıyatrıye mı gıtmem gerekiyor onun için deOdaklanma probleminiz vardır. Öncelikle bunu aşmaniz gerekir .
Değerlerinize baktırsanız, B 12 eksikliği odaklanma problemine neden oluyor diye duymuştum. Onun dışında da kendinize çok yüklenmeyin, sürekli başarısızım, bir işe yaramıyorum gibi cümleler kendinize olan güveninizi azaltır. Hiçbir şey için geç değil hayatta.Psıkıyatrıye mı gıtmem gerekiyor onun için de
Cok teşekkür ederimDeğerlerinize baktırsanız, B 12 eksikliği odaklanma problemine neden oluyor diye duymuştum. Onun dışında da kendinize çok yüklenmeyin, sürekli başarısızım, bir işe yaramıyorum gibi cümleler kendinize olan güveninizi azaltır. Hiçbir şey için geç değil hayatta.
Yani üzgünüm ama her soruna bir bahane üretmişsiniz gibi. Kötü niyetle söylemiyorum.Kpss sınavına 2 ay kaldı hıc calısamıyorum içimden gelmiyor çalışsam da kafam almıyor sankiişe girip çalışamıyorum depresyon hastasıyım ve sosyal fobi var çok çabuk sıkılıyorum herseyden ama çalısmam da gerekiyor kpss olmayacak o kesin iştede uzun süre duramıyorum.. Cok yoruldum amacsız olmaktan 32 yasıns kadar hiç bir sey basaramamıs olmaktan ailemın bana işe yaramaz gozuyle bakmalarından
Haklısınız tesekkur ederimYani üzgünüm ama her soruna bir bahane üretmişsiniz gibi. Kötü niyetle söylemiyorum.
Mecbursunuz emek vermeye. Ben de tus çalışıyorum mesela kafam almıyor artık bıktım. Ama zorluyorum kendimi. Çünkü ne kadar ekmek o kadar köfte
Psikiyatriye gidip tanılarınızı doğrulatın, ilaçlarınızı alın ve bir yerden başlayın. Yoksa bu kısır döngü bitmez. Boşa geçen zamana üzülürsünüz sonra.
Sizi çok iyi anlıyorum sosyal fobi tanısı aldım 2 sene bilişsel terapi+ilaç tedavisi aldım şu an normal insanKpss sınavına 2 ay kaldı hıc calısamıyorum içimden gelmiyor çalışsam da kafam almıyor sankiişe girip çalışamıyorum depresyon hastasıyım ve sosyal fobi var çok çabuk sıkılıyorum herseyden ama çalısmam da gerekiyor kpss olmayacak o kesin iştede uzun süre duramıyorum.. Cok yoruldum amacsız olmaktan 32 yasıns kadar hiç bir sey basaramamıs olmaktan ailemın bana işe yaramaz gozuyle bakmalarından
Depresyon ıcın tedavı alıyorm ilac kullanıyorum sosyal fobi oldugunu da soyledım doktora ama benım asıl sıkıntım odaklanamamak bir işin sonunu getırememek ve çabuk sıkılmakSizi çok iyi anlıyorum sosyal fobi tanısı aldım 2 sene bilişsel terapi+ilaç tedavisi aldım şu an normal insangibiyim. Dolmuşta ineceğim yeri söylerken sesim titremiyor telefon görüşmesi yapacağımda gerilmiyor yabancılarla rahatça konuşabiliyorum. Vakit kaybetmeyin gerçekten sosyal fobiniz varsa hafife almayın bu gerçek bi bozukluk tedavi almanız gerekir
Kpss sınavına 2 ay kaldı hıc calısamıyorum içimden gelmiyor çalışsam da kafam almıyor sankiişe girip çalışamıyorum depresyon hastasıyım ve sosyal fobi var çok çabuk sıkılıyorum herseyden ama çalısmam da gerekiyor kpss olmayacak o kesin iştede uzun süre duramıyorum.. Cok yoruldum amacsız olmaktan 32 yasıns kadar hiç bir sey basaramamıs olmaktan ailemın bana işe yaramaz gozuyle bakmalarından
Bir umut işteŞimdi ben şunu anlamadim: Çalışmak, memur olmak için sınava giriyorsunuz. Ama özelde çalışamıyorum depresyon+ sosyal fobim var diyorsunuz. Diyelim ki sınavı kazanıp standımız, çalışmanız gerekecek hâliyle. Bu rahatsızlıklarınız o zaman da etkilemeyecek mi? Neden önce tedavi olup çalışabilecek motivasyonu sağlamıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?