- 8 Ekim 2010
- 864
- 183
- 323
- 38
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
Merhabalar, Eşimle ikimiz de ikinci evliliğimizi yaptık, zaman zaman anlaşmazlıklar yaşıyoruz. İkimizde çok şükür çalışıyoruz ve ikimizin de işi aşırı yorucu yoğun değil, eşim benden daha yoğun. Benim boş zamanım evet daha fazla ama eşim de esnek çalışıyor istediği zaman ara verip devam edebilir. Her tartışmada kendinin yoğun olduğundan benim onu anlamadığımdan benim işim daha rahat olduğundan dem vuruyor. Bir tartışma yaşıyoruz konuşalım halledelim diyen taraf hep benim o asla adım atmıyor 3 gün 5 gün bir hafta soğuk soğuk takılıyor. Beni görmezden geliyor.Beni kendisiyle cezalandırıyor.Görmezden gelmeyi denedim daha da hoşuna gitti.
Bu cümleyi kurmaktan nefret ediyorum ama gerçekten evlenmeden önce böyle değildi. Bana son olarak benim değişmem gerektiğini ben değişmediğim kendimi düzeltmediğim(!) İçin umursamadığını boşverdiğini söyledi.şunu yapalım mı diyorum ben şunu yapmak istiyordum sen bunu teklif etmedin diyor.Defalarca yapmak istediğini gitmek istediğini söyle dedim.
Onun sevdiği şeyleri teklif etmemekle suçlanıyorum.Mesela bugün konsere gidelim mi diyorum ben maç izlemeye gidelim diyecektim diyor, neden söylemedin diyorum daha önce gitmeyelim diye tartıştık diye diyor. Bir tartışma daha çıkıyor.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Not: Eski evliliğimde de kavgalar olduğunda üstüne konuşulmuyordu ve herşey yolunda görünse de o mesafe zamanla arttı ve aşırı soğudum. Sanırım bunu yaşamaktan da korkuyorum.
Ne yapmalıyım, kendimi değersiz hissediyorum.
İkimizinde sosyal hayatları arkadaş çevreleri hobileri var.
Bu cümleyi kurmaktan nefret ediyorum ama gerçekten evlenmeden önce böyle değildi. Bana son olarak benim değişmem gerektiğini ben değişmediğim kendimi düzeltmediğim(!) İçin umursamadığını boşverdiğini söyledi.şunu yapalım mı diyorum ben şunu yapmak istiyordum sen bunu teklif etmedin diyor.Defalarca yapmak istediğini gitmek istediğini söyle dedim.
Onun sevdiği şeyleri teklif etmemekle suçlanıyorum.Mesela bugün konsere gidelim mi diyorum ben maç izlemeye gidelim diyecektim diyor, neden söylemedin diyorum daha önce gitmeyelim diye tartıştık diye diyor. Bir tartışma daha çıkıyor.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Not: Eski evliliğimde de kavgalar olduğunda üstüne konuşulmuyordu ve herşey yolunda görünse de o mesafe zamanla arttı ve aşırı soğudum. Sanırım bunu yaşamaktan da korkuyorum.
Ne yapmalıyım, kendimi değersiz hissediyorum.
İkimizinde sosyal hayatları arkadaş çevreleri hobileri var.
Son düzenleme: