• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yoruldum...

Bellliki baya sevmişsin kızım..Kalbinden söküp atması kolay olmayabilir..Ama seni hiç aramayan düşünmeyen biri ile daha ne kadar sürdürebilirsin..İlişkiler tek taraflı yürümez..İşte böyle bunalıma girersin..
Şimdi kendini güçlü hissetmen için..Başka uğraşılar bul kendine onuda kesinlikle arama...Ne bileyim arkadaşlarınla gez toz sinemaya git aklına getirme onu ..Oturup sürekli onu düşünürsen olmaz..Unutmaya çalış kendini seviyosan bunu yap..Daha küçücüksün önüne neleri çıkar dur bakalım..
Hadi üzülme artık kendine gel opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Böyle bişey kastetmedim teselli bambaşka bişey.İyi yapıyosun aferin demenizi beklemedim.

teselli nasıl edilir?
ahhh canım üzülme nolur,ağlama ahhhhhhhh yazık sana
bu mu?
sana acımalarını istiyorsun sen
neden peki?
daha çok dibe batmak için mi?
sen bilirsin
hayat senin

Birincisi burada siparişle yorum yapmıyoruz. Konu açan birinin şöyle yorum istiyorum deme hakkı yok. Her türlü yoruma açık olmalı. Tabii hakaretlerden bahsetmiyorum.

Konuya gelince; kangren olan organı keserler. Üzgünüm ama senin durumun şu anda bu. Sana değer vermeyen biri için niye bana değer vermiyor diye üzülmek yerine onu hayatından çıkarman gerekiyor. İnsan kendi değerini kendisi belirler. Her kaprisine boyun eğip her istediğine evet dersen o adam sana değer vermez.

teselli nasıl edilir?
ahhh canım üzülme nolur,ağlama ahhhhhhhh yazık sana
bu mu?
sana acımalarını istiyorsun sen
neden peki?
daha çok dibe batmak için mi?
sen bilirsin
hayat senin

sen kıskanç hazımsız ve kötü birisin üzgünüm ama öylesin yorumlarından belli

teselli ne ki sen kendini teselli etmedikçe ayrıldığın 3 4 ay olmuş adam sevse aramazmıydı neden bukadar üstüne düştün mükemmel mi onun gibisini bulamazmısın
geçen izmitte otobüsteyiz kız arkadaşına anlatıyor bana tekme attı bende ona attım orda beni dövmeye kalktı daha çıkıyolar ve dayak yiyo bunu da arkadaşına marifet gibi anlatıyo ve çok hoş 1kız eşime kesin çocuk yakışıklı ve zengin dedim yoksa çıkarken kim dayak ve küfür yer ve bırakamaz eski sevgilermi kaldı dicem (kara sevdalar) ama onda bile karşı tarftan sevgi olmasada saygı vardı mirmirmirmir

canım sana şu kadarını söyleyim yakında kendini silkeler toparlarsın.. neden mi ? Durumun farkındasın çünkü.. ortadaki taBloyu göreBiliyosun.. seni hak etmediğinin farkındasın.. işte bunun farkına vardiği zaman o sevgiydi aşktı Bitiyo inan Bana canım.. artık gözün açılmaya Başlamış.. gerçekleri görüyosun.. o yüzden Biraz zaman ver kendine.. kendine dön ve ne kadar değerli olduğunu sana değer veren değerini göreBilen erkekleri sevmen gerektiğini anla.. anlayacaksın zaten emin ol, Bu farkındalığın yolu Buraya çıkıyor.. aynen yaşadım :delphin:

iyi o zaman sırf çok güzel olduğun için böyle yapıyor seni taşıyamadığı yanında ezildiği için hakaretlere başvuruyor..zavallı..

güzellik görecelidir !

sen kıskanç hazımsız ve kötü birisin üzgünüm ama öylesin yorumlarından belli

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar !

------------------------------------------------------------------

sayın konu sahibi sarissanın da dediği gibi sipariş üzerine yorumlar yok malesef ki bu forumda.. inşallah Kazen bir site daha kurar tamamen olumlu yorumlar yaparız orda da.. ha kime göre neye göre olumlu o da muamma o ayrı..

her neyse ayrılmaktan unutmaktan başka çareniz YOK !

malesef ki üzülseniz de kızsanız da bu böyle..

yaşınız daha genç..
çıkarın kalbinizden,aklınızdan,tüm benliğinizden ve de bambaşka bir hayata başlayın.. kızmışsınız bi arkadaşa ama gerekirse yardım da alın uzman birinden.. ama unutun..

canım zaten adama bastan berı kozu sen vermısınn

hatalı o olsa dahı hep ben gıdıyorum ben arıyorum adam alısmıs artık hım olan olmus ne yapmak lazım ona bakmak lazım

herseyden once bı kere artık ılıskı hastalıklı bı duruma donmus onun tum davranıslarıı sende bagımlı kısılık tarzına( TARZINDA ) bı durum olusturmus hım ne yapılabılır

kangırenlı kol kesılır butun vucudu kangren sarmasın dıye kolunu kesıceksın canın yansada bı parcan olsada

bı zmanlarr terkedılmıstım ulen adamın pesınden gıtımm heheh sımdı cok komık gelıyoo ve cok aptal cahıllıklerrr dıger yarın gercek sevecegın adam senı bı yerde beklıyoo ama bu kısı degıll almanın dıger yarısı

Ben aramazsam aramıcagını bildiğim için beni kırsada hep arıyorum aramaz diye.Neden seviyorum dediği bi insana bunu yapar bi insan.Bu beni kandırmaktan baska nedir ya.Hep aşaglıyo küfrediyo kırıldığımı üzüldüğümü söylüyorum dalga geçiyo.Aptal yerine konduğumu düşünüyorum.çok kötüyüm ağlarken yazdım parça parça olmuş

sizin kendinize kastınızmı var. yoksa biri size acı versinmi istiyorsunuz. bu kadar aşağılandığınız halde neden hala devam ediyorsunuz.
evli değilsiniz. evli sandım önce,
öyle yazdığı için..
sevgilinizin size yaptığı bu kadar hakaret ve küfüre neden katlanırsınız ki.
böyle bir kişiliği hala nasıl sevdiğinizianlamam mümkün değil. buda ayrı bir psikolojik sorun olmalı..

sizin kendinize kastınızmı var. yoksa biri size acı versinmi istiyorsunuz. bu kadar aşağılandığınız halde neden hala devam ediyorsunuz.
evli değilsiniz. evli sandım önce,
öyle yazdığı için..
sevgilinizin size yaptığı bu kadar hakaret ve küfüre neden katlanırsınız ki.
böyle bir kişiliği hala nasıl sevdiğinizianlamam mümkün değil. buda ayrı bir psikolojik sorun olmalı..

her konuda en doğru yorumları yazmayı nasıl beceriyorsunn :1rolleyes:

Kendi degerinizi bilmiyorsunuz.. Ve inanin bu durumda olumlu bir sey soylenemez. Uzulme aglama diyorum bu yetecekmi care olacakmi? arkadaslarada kiziyorsunuz oysa dogru soyluyorlar..
bu insan size kufur ediyor bagiriyor kiziyor bunu hak etmediginiz halde 'ki suclu dahi olsa insan kufuru hak etmez.. kendinize deger vermezseniz sizi aramayani ararsaniz ondan sevgi dilenirseniz o insan kendini yuce sanar ve kolayca egemenlik kurar uzerinize. Bakin onu takmiyormus gibi yapin bir sure hatta olurda ararsa cevap vermeyin. Bakin nasil uzerinize dusecek. Seni sevdikce sen beni kirdin bu yuzden bende seni istemiyorum demeyi ogrenin.. Baska turlu bir sey olmaz. Kendinize kotu muamele ettirirseniz goz gore gore kimse size saygi duymaz..

Bu kadar yıpratmayın kendinizi..kalbinize söz geçirmeye bakın...onun karşısında güçlü olmaya çalışın..kendi kendinize deyin ki"tamam ben artık irtibatımı kesiyorum seninle"diye..dik ve güçlü durun karşısında..ve bir daha da görüşmemeye çalışın..sizde bir insan evladısınız..ne hakkı varmış dalga geçmeye,küfredip aşağılamaya...Bırakın o sizi merak etsin,siz onu değil..Kaçanı kovalamayın,bırakın o sizi kovalasın..ha baktınız siz aramayınca da aramıyo...bırakın,unutun gitsin...insanlar neleri unutmadılar ki...gururunuz herşeyden önemli..kalbiniz değil,mantığınız ön planda olmalı..böyle bi erkek için kendinizi harap etmeye değmez bence...hakkınızda hayırlısı olsun...

Ben aramazsam aramıcagını bildiğim için beni kırsada hep arıyorum aramaz diye.Neden seviyorum dediği bi insana bunu yapar bi insan.Bu beni kandırmaktan baska nedir ya.Hep aşaglıyo küfrediyo kırıldığımı üzüldüğümü söylüyorum dalga geçiyo.Aptal yerine konduğumu düşünüyorum.çok kötüyüm ağlarken yazdım parça parça olmuş

sen kendini bukadar aşağılanmasına izin verirsen, o da aşağılar tabi ki...
bu adam şimdiden böyle bide... evliliğinizi düşünemiyorum bie ben...
hakkınızda hayırlısı olsun...

Gececek ve duzelecek oyle mı?
Susarak ve zamana bırakarak cozulecek sorunlarınız.
Yanı bır bakıma erteleyeceksınız sorunlarınızı.
Ben dahıl bır cok evlı bayan bu yontemın care oldugunu bılmıyorduk dogrusu.
Susmak!
Ofkelendıgı, sıze hakaret ettıgı bır anda da susun oyleyse.
Bu denlı sorununuz buyumez o vakıt.

insan bazı şeyleri yaşadıktan sonra algılayabiliyor ama bence sen daha fazla kendini üzmeden çok geç olmadan;

UZAKLAŞABİLDİĞİN KADAR UZAKLAŞ ARKANA BAKMADAN KOŞŞŞŞŞŞŞŞŞ VE KAÇÇÇÇÇÇ

Hayır düzelcek bişey kalmadı.Zamana konuşmamaya ayrı olmaya ihtiyacımız varı kast ettim hanfendi.Bukadar negatif olmanzda sebep ne?Olması gerektiği gibi oldu üzgünüm evet çok üzgünüm kabullenmek durumundayım izin verirseniz

Canımmm Kendin de farkındasın yaptığın hataLarın :1no2:
Bu haatları sen yaptıysan sonuçlarına da sen katLacaksın biz değiL..

Bu durumdan kurtuLman için onu hayatından çıkarman gerek.
Yani bu da senin eLinde süprizzzzz

Sen Kendi Kendine Eziyet Ediyorsun Anladığım Kadarıyla Beraber Olmuş Olabilirsin Oda Buna Güvenerek Seni Dilediği Gibi Eziyor Anladığım Kadarıyla Bu İlişkinin Sonu Çoktan Gelmiş Fakat Sen Korkularınla Yüzleşip Ayrılmayı Tamamen Kopmayı Başaramıyorsun.
Ben Senin Yerinde Olsam Bulunduğum Şehri Filan Terk Eder Bütün İletişim Bilgilerimi Değiştirir Sonrada Rahatıma Bakardım.

her şeyden önce insansın değerlisin kimsenin seni üzmesine izin verme..
ne olmuşsa olmuş geçmişe dönülemez , geçmişin izleriyle yaşanmaz..
kendi değerinin farkına var ve kimsenin seni aşağılamasına izin verme

Back
X