- 10 Mayıs 2012
- 464
- 17
- 298
- Konu Sahibi battaniyemkareli
---------------------------
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur böyle arada canım dediğin gibi yormuşlar bunaltmışlar seni. biraz başkalarının derdinden uzak dur kafanı dinle eğlenceli şeyler sevdiğin şeyler yap hobilerinle ilgilen kafa dağıt değişik bir şeyler yap. eve kapanma bi de çık dolaş havayı içine çek. böyle durumlarda eve kapanmayı tavsiye etmezler. hayatın güzelliklerini düşün.
bi de adet dönemi ya da adet öncesi dönemde misin? o dönemler böyle biraz insan depresif olabiliyo.
şükret ki çok büyük bir derdin yok emin ol geçici bir durum
yok canım değilim.
dışarıda çıkamıyorum kardeşime bakıyorum off bunaldım artık valla...
kardeşin kaç yaşında onla çık tut elinden :S
komedi filmleri izle, hareketli müzikler dinle..
eline bi kağıt al bu hayatta şükredilecek neyin varsa yaz![]()
merhaba kızlar.. daha çok gencim 20li yaşlardayım. ama şimdiden çok yoruldum. yaşadıklarım yüzünden 45 yaşında gibi hissediyorum. etrafımdaki herkesin derdi var herkes mutsuz .. ben gayet pozitif biriyimdir. benide depresif yaptılar ya helal olsun! herkes derdini bana anlatıyo bildiğin küçük güzin abla oldum. mutsuz insanlardan sıkıldım dert dinlemekten sıkıldım.. herşeyden şikayet ediyolar bende onlar gibi oldum. artık yoruldum kızlar. çook yoruldum...ne yapıcağımı bilmiyorum..
en küçük şeyden kendimi üzmeye başladım.. sevgilimin arkadaşı kalabalık bi ortamda ben X'in yerinde olsam seninle evlenmezdim diyip güldü aslında bununla dalga geçebilirdim ama insan içerliyor neden neden diye kendine sormaya başlıyor. etrafımdakiler yüzünden sürekli kendimi dinlemeye başladım.. kızlar bana ne oluyor?
bak burda da biz senin derdini dinliyoruz, tam tersi oldu
şaka şaka, seni anlıyorum, bence bundan kurtulmanın yolu arkadaş setini değiştirmek
insanları kırmamak isterken, bi bakmışsın iyi dinleyici olmuşsun, malesef iyi dinleyiciler hiç bi zaman ödüllendirilmiyor, işin gıcık tarafı hiç bi zamanda onları onun gibi dinleyen olmuyor
siz 2. üyelik yüzünden banlanmistiniz... Yeni bir üyelik mi aldiniz...![]()
dert falan dinleme arkadaşım
insanlar psikologa gitmeden dertlerinden kurtulmanın yolunu bulmuşlar... anlatıp anlatıp rahatlıyorlar sen yol gösterirsin birçoğu denemez bile.. tek amaç vardır konuşayım rahatlayayım. emin ol ki kendi sorunlarını sen kadar bile dert etmiyolardır.
dinlediklerinin de seni etkilemesinden doğal ne olabilir!!!
uzaklaş böyle ortamlardan ve bi müddet kendini şımart bence.........
merhaba kızlar.. daha çok gencim 20li yaşlardayım. ama şimdiden çok yoruldum. yaşadıklarım yüzünden 45 yaşında gibi hissediyorum. etrafımdaki herkesin derdi var herkes mutsuz .. ben gayet pozitif biriyimdir. benide depresif yaptılar ya helal olsun! herkes derdini bana anlatıyo bildiğin küçük güzin abla oldum. mutsuz insanlardan sıkıldım dert dinlemekten sıkıldım.. herşeyden şikayet ediyolar bende onlar gibi oldum. artık yoruldum kızlar. çook yoruldum...ne yapıcağımı bilmiyorum..
en küçük şeyden kendimi üzmeye başladım.. sevgilimin arkadaşı kalabalık bi ortamda ben X'in yerinde olsam seninle evlenmezdim diyip güldü aslında bununla dalga geçebilirdim ama insan içerliyor neden neden diye kendine sormaya başlıyor. etrafımdakiler yüzünden sürekli kendimi dinlemeye başladım.. kızlar bana ne oluyor?