Çok yoruldun

eylulllll65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2021
66
8
38
39
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum lütfen bana yardımcı olun evliliğimde 3.yılımdayım evlenmeden önce eşim kesin 7 yıl görüştük çok kıskanç biriydi ama benimle çok ilgilenirdi o yüzden kıskançlıklarınıngörmezden gelip evlendim ilk evlendiğimiz aylar kıskançlıktan dolayı döküntü yaşıyorduk tam onları aştık derken kardeşi hasta oldu malesef ağır bir hastalıktı bu süreçte eşim çalışmıyordu hep kardeşiyle ilgilendi onun için herşeyi yaptı benim ailem uzakta olduğu için çok yalnız kaldım mecburen...bu arada ben çalışıyorum böyle hayatımız devam ederken bende kötü bir olay yaşadım hayati bir tehlike atlattım 1 hafta sonrada eşimin kardeşini kaybettik çok zor günler geçirdim..şimdi eşim hala çalışmıyor eşimin ailesinden başka önem verdiği kimse yok benim ailemde burda değil mesela ben evde tek olduğumda orası kalabalık olmasına rağmen gidip onlarla oturuyor evini ev olarak bile görmüyor düşünün kaç bayram geçti bu eve bir çikolata bile alınmıyor çok basit gelebilir ama bu çok ağır geliyor bana😢soğudum gergin kavga çıkartıyorum dayanamıyorum ne yapmam gerekiyor

Esinizin kiskancligi filan degil de sizin muhabbetiniz nasil? Sizinle sohbet etmez mi? Beraber yemek yapmak film izlemek boyle etkinlikleriniz yok mu? Yani neden sizi degil ailesini tercih ediyor? Sevmiyor mu sizi ilgisi sevgisi mi azalmis ?

Öncelikle gecmis olsun. Esiniz de zor zamanlar gecirmis. Lakin bu evliligini yok sayma hakkini ona vermez. Artik evinin sorumlulugunu da almasi lazim. Profesyonel destek almanizi öneririm maddi imkanlar el veriyorsa. Baktiniz yanasmiyor o zaman ayrilmayi göze almalisiniz. Cünkü kimse yok sayilmayi hak etmiyor. Siz elinizden geleni yapmissiniz. Kendi degerinizi de bilin

Kardesi vefat edeli ne kadar oldu?

Kardeşi yaştayken sürekli ordaydı onunla ilgileniyordu o vefat edince aynı şekilde devam ediyor..konuşamıyoruz konuşmaya başladığımızda sürekli kavgaya dönüşüyor beni çok sevdiğini söylüyor ama en basit şeylerde kırıyor bağırıyor herşeyin acısını benden çıkartıyor..

Kardeşi yaştayken sürekli ordaydı onunla ilgileniyordu o vefat edince aynı şekilde devam ediyor..konuşamıyoruz konuşmaya başladığımızda sürekli kavgaya dönüşüyor beni çok sevdiğini söylüyor ama en basit şeylerde kırıyor bağırıyor herşeyin acısını benden çıkartıyor..

Canim yorumlarin altindaki "cevapla" noktasina basip cevap ver. Hangi soruya cevap yazdigin belli olur o zaman.

Öncelikle gecmis olsun. Esiniz de zor zamanlar gecirmis. Lakin bu evliligini yok sayma hakkini ona vermez. Artik evinin sorumlulugunu da almasi lazim. Profesyonel destek almanizi öneririm maddi imkanlar el veriyorsa. Baktiniz yanasmiyor o zaman ayrilmayi göze almalisiniz. Cünkü kimse yok sayilmayi hak etmiyor. Siz elinizden geleni yapmissiniz. Kendi degerinizi de bilin
Çok teşekkür ederim profesyonel destek almayı düşündüm çünkü ikimizde çok ağır şeyler yaşadık ama ona göre sorun yok..ben çok şey bekliyormuşum..

Ailesimi atlatami acaba... Onlara destek olayim derken ... Size yaptiginin farkinda degil belki ... Ciddi konussaniz... Belki anlar..

Ailesimi atlatami acaba... Onlara destek olayim derken ... Size yaptiginin farkinda degil belki ... Ciddi konussaniz... Belki anlar..
Evet ailesi atlatamadı çok kendilerine dönük insanlar ama bende burda tekim ve yalnızlıktan yoruldum ayrıca bende çok kötü şeyler atlattım eşime ihtiyacım var..konuştuğumda bana ailememi gitmiyeyim diyor oysa tek istediğim orası kalabalıksa karın evde tek karınında sana ihtiyacı var bunu görmesini istiyorum.

Sıkıntı o

Benim telefon da öyle düzeltiyor

Bu yorumu yazarken de önce iskonto yazdı düzelttim döküntü yazdı

Sıkıntı olacak o 😀
Evet onun sıkıntı olduğunu konu sahibinin yorumdan sonra anladım. 😂

Çok teşekkür ederim profesyonel destek almayı düşündüm çünkü ikimizde çok ağır şeyler yaşadık ama ona göre sorun yok..ben çok şey bekliyormuşum..

Hic de cok sey beklemiyorsunuz. Hepimizin ailesi var. Hepimiz denge kurmak zorundayiz. Ama esimiz mutsuz ise ve kendini bu evlilikte yalniz hissediyorsa (bu erkek kadin fark etmez) o zaman birseyler ters gidiyor demektir. Esiniz destek almayi reddediyorsa bile siz muhakkak alin kendiniz icin. Ve dedigim gibi esiniz evliliginize yönelik adim atmaya yanasmiyorsa o zaman sizde kendi yolunuza bakin. Ben siddet felan yoksa hep ilk sans verme ve toparlama taraftariyim, ama buda belli bir bilinclenme gerektirir. Esiniz daha bunun evlilik olmadigini anlamamis bile. Belkide hic anlamaz. Ama siz farkindasiniz. Onun icin kendiniz icin gerekli herseyi yapin. Hayat kisa.

Hic de cok sey beklemiyorsunuz. Hepimizin ailesi var. Hepimiz denge kurmak zorundayiz. Ama esimiz mutsuz ise ve kendini bu evlilikte yalniz hissediyorsa (bu erkek kadin fark etmez) o zaman birseyler ters gidiyor demektir. Esiniz destek almayi reddediyorsa bile siz muhakkak alin kendiniz icin. Ve dedigim gibi esiniz evliliginize yönelik adim atmaya yanasmiyorsa o zaman sizde kendi yolunuza bakin. Ben siddet felan yoksa hep ilk sans verme ve toparlama taraftariyim, ama buda belli bir bilinclenme gerektirir. Esiniz daha bunun evlilik olmadigini anlamamis bile. Belkide hic anlamaz. Ama siz farkindasiniz. Onun icin kendiniz icin gerekli herseyi yapin. Hayat kisa.
Çok teşekkür ederim haklısınız isteklerim çok değil sadece çalışmasını evle ilgilenmesini bekliyorum..mutlaka gidip bir destek alıcam başka türlü bu bataklıkta boğulucam ya birlikte çıkıcaz yada ben kendimi çıkarıcam..

Back
X