- 20 Mayıs 2021
- 66
- 8
- 38
- 39
- Konu Sahibi eylulllll65
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum lütfen bana yardımcı olun evliliğimde 3.yılımdayım evlenmeden önce eşim kesin 7 yıl görüştük çok kıskanç biriydi ama benimle çok ilgilenirdi o yüzden kıskançlıklarınıngörmezden gelip evlendim ilk evlendiğimiz aylar kıskançlıktan dolayı döküntü yaşıyorduk tam onları aştık derken kardeşi hasta oldu malesef ağır bir hastalıktı bu süreçte eşim çalışmıyordu hep kardeşiyle ilgilendi onun için herşeyi yaptı benim ailem uzakta olduğu için çok yalnız kaldım mecburen...bu arada ben çalışıyorum böyle hayatımız devam ederken bende kötü bir olay yaşadım hayati bir tehlike atlattım 1 hafta sonrada eşimin kardeşini kaybettik çok zor günler geçirdim..şimdi eşim hala çalışmıyor eşimin ailesinden başka önem verdiği kimse yok benim ailemde burda değil mesela ben evde tek olduğumda orası kalabalık olmasına rağmen gidip onlarla oturuyor evini ev olarak bile görmüyor düşünün kaç bayram geçti bu eve bir çikolata bile alınmıyor çok basit gelebilir ama bu çok ağır geliyor bana
soğudum gergin kavga çıkartıyorum dayanamıyorum ne yapmam gerekiyor