çok zayıfım...

burcutilki

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
27
4
8
34
arkadaşlar merhaba.. ben 23 yaşındayım ve 41 kiloyum..çok zayıf hissediyorum kendimi..kilo almak istiyorum..saçlarım çok uzun..tam belimdeler..etrafımdaki insanlar saçlarımın kilo almama engel olduğunu söylüyorlar..doğal yöntem var mı bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Ne alaka ya sacla ilgisi yok..
Etrafindaki insanlari dinleme bence.
Doktora gorun genel bir kontrol etsin .

boyum 162 cm..doktora gittim.. kan değerlerim normal hormonlarım normal..saçlarım ne zaman uzasa ben hep 41 kilodayım

onun dışında da en fazla 48 kilo oldum hayatım boyunca..saçlarım kısayken 44-45 kilo arasında oluyorum..ama bayağı farkediyo..

Saçlarım uzunken annem de aynısını bana diyodu saçların gücünü alyo kilo almıyon diye ama metabolizmayla alakalı olduğunu düşünüyorum ben. Bende yiyip de alamayanlardanım. Hem yemek hem abur cubur sınır yok ama kilo da yok. Şu sıralar üzüm pekmezi içiyorum gece yatmadan sanırım birazcık faydası oldu kilo almş hissediyorum huhuvvv

Saçı uzun kendi zayıf müşterilerime hep derim yediğin saçına gidiyor diye kesinlikle ilgisi var
bununla ilgili kasap ve berber hikayesi var iki adam çocuklarını yarışa sokar
kasap et yedirir berber her gün tıraş eder ve berberin ki kazanır özellikle erkek çocukları için çok önemli
kilo alma için de sık sık abur cubur ye bebe bisküvisi ve tahin pekmezde etkili

Annem hoşuna demiyomuş hahaha evet pekmez öz. üzüm pekmezi için yatmadan çok etkiliyo hem kansızlığı da iyi geliyo

Annem hoşuna demiyomuş hahaha evet pekmez öz. üzüm pekmezi için yatmadan çok etkiliyo hem kansızlığı da iyi geliyo
Tek başına pekmezle olmaz tahinde olmalı tahin çok yağlı olduğu için iyi kilo yapar bir de onu simitle yiyeceksin bende de ne iştah var ya

saçın uzunluğuyla kilo almanın hiç alakası yok
saç zaten keratindir ölü doku.
canlı olsalar keserken acırdı di mi?
nasılsa ileride alacaksın o yüzden üzülme, kasma kendini

Tek başına pekmezle olmaz tahinde olmalı tahin çok yağlı olduğu için iyi kilo yapar bir de onu simitle yiyeceksin bende de ne iştah var ya
Ben tahini çok tatsız bulurum o yüzden de pek yemem. Ben pekmezi yatmadan bi bardağa koyarım üstüne su eklerim karıştırırım içerim. Gerçekten kilo aldırıyo ama tahinde aldırır tabi yağı şişenin üstüne çıkıyo.

Tek başına yenmez ki tahin pekmezle karıştırıp yiyeceksin ben bayılırım yemekten sonra bile canım tatlı isterse yerim

pekmez hiç sevmiyorum..kokusuna dahi tahammülüm yoktur..bi süre kendimi sıktım kullandım 1 ay ama işe yaramayınca devam etmedim :)

inan aynıyız seninlee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…