- 11 Aralık 2014
- 27
- 4
- 8
- 34
- Konu Sahibi burcutilki
-
ama mecbur bende çok seviyorum vallaben pekmezi hiç sevmeyenlerdenim :)
Saçı uzun kendi zayıf müşterilerime hep derim yediğin saçına gidiyor diye kesinlikle ilgisi vararkadaşlar merhaba.. ben 23 yaşındayım ve 41 kiloyum..çok zayıf hissediyorum kendimi..kilo almak istiyorum..saçlarım çok uzun..tam belimdeler..etrafımdaki insanlar saçlarımın kilo almama engel olduğunu söylüyorlar..doğal yöntem var mı bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Annem hoşuna demiyomuş hahahaSaçı uzun kendi zayıf müşterilerime hep derim yediğin saçına gidiyor diye kesinlikle ilgisi var
bununla ilgili kasap ve berber hikayesi var iki adam çocuklarını yarışa sokar
kasap et yedirir berber her gün tıraş eder ve berberin ki kazanır özellikle erkek çocukları için çok önemli
kilo alma için de sık sık abur cubur ye bebe bisküvisi ve tahin pekmezde etkili
Tek başına pekmezle olmaz tahinde olmalı tahin çok yağlı olduğu için iyi kilo yapar bir de onu simitle yiyeceksin bende de ne iştah var yaAnnem hoşuna demiyomuş hahahaevet pekmez öz. üzüm pekmezi için yatmadan çok etkiliyo hem kansızlığı da iyi geliyo
Ben tahini çok tatsız bulurum o yüzden de pek yemem. Ben pekmezi yatmadan bi bardağa koyarım üstüne su eklerim karıştırırım içerim. Gerçekten kilo aldırıyo ama tahinde aldırır tabi yağı şişenin üstüne çıkıyo.Tek başına pekmezle olmaz tahinde olmalı tahin çok yağlı olduğu için iyi kilo yapar bir de onu simitle yiyeceksin bende de ne iştah var ya
Tek başına yenmez ki tahin pekmezle karıştırıp yiyeceksin ben bayılırım yemekten sonra bile canım tatlı isterse yerimBen tahini çok tatsız bulurum o yüzden de pek yemem. Ben pekmezi yatmadan bi bardağa koyarım üstüne su eklerim karıştırırım içerim. Gerçekten kilo aldırıyo ama tahinde aldırır tabi yağı şişenin üstüne çıkıyo.
arkadaşlar merhaba.. ben 23 yaşındayım ve 41 kiloyum..çok zayıf hissediyorum kendimi..kilo almak istiyorum..saçlarım çok uzun..tam belimdeler..etrafımdaki insanlar saçlarımın kilo almama engel olduğunu söylüyorlar..doğal yöntem var mı bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?